Καλημέρα Λέο! Κάνε μονάχα λίγες δοκιμές να δεις που το στέλνει το μονόβολο το όπλο σου και μετά μην φοβάσαι τίποτα! Συνήθως μέχρι τα 50 μέτρα δεν χρειάζεται να σηκώσεις σκοπευτικά το όπλο.Οι συναντήσεις με αγριόχοιρο στην περιοχή μου όλο και πληθαίνουν και αναρωτιέμαι πόσο ικανό είναι το διαμέτρημα 20 να ανταποκριθεί σε μία τυχαία συνάντηση (δεν θα πήγαινα με το 20αρι για γουρούνια κατ' επιλογή.
Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει καταβάλλει αγριόχοιρο με 20αρι; Κουβαλάω πάνω μου πάντα κάτι μονοβολα Sellier & Bellot και αναρωτιέμαι αν έρθω πρόσωπο με πρόσωπο με κάνα θηρίο, πόσες πιθανότητες έχω να το κρατήσω.
Μόνο απαντήσεις βασισμένες σε προσωπική εμπειρία παρακαλώ, από θεωρία έχω κι εγώ να φαν κι οι κότες.
Ρωτάω επειδή έχω φάει σοβαρή καψούρα με το "φλομπερακι" μου και δεν με βλέπω εύκολα να βγάζω άλλο όπλο φέτος στο κυνήγι.
Αυτά εννοείται έχουν γίνει ήδη φίλε μου.Καλημέρα Λέο! Κάνε μονάχα λίγες δοκιμές να δεις που το στέλνει το μονόβολο το όπλο σου και μετά μην φοβάσαι τίποτα! Συνήθως μέχρι τα 50 μέτρα δεν χρειάζεται να σηκώσεις σκοπευτικά το όπλο.
κάτοχος 20σαριου για πολλά χρόνια το μήκος αυτό είναι ότι καλύτερο διότη οι περισότεροι που κηνηγάνε με 20σαρι πανε για περπατικτό με σκύλο φέρμας η χορις σκύλοΓια οποιον ενδιαφερεται μειον το μηκος καννης
https://www.car.gr/xyma/view/41600899-franchi-veloce-cal-20
Πιστευεις οτι αν ήταν 71" θα ειχε κάποιος πρόβλημα στα κυνηγια που αναφέρεις ;κάτοχος 20σαριου για πολλά χρόνια το μήκος αυτό είναι ότι καλύτερο διότη οι περισότεροι που κηνηγάνε με 20σαρι πανε για περπατικτό με σκύλο φέρμας η χορις σκύλο
Ειδικά στα μικρά διαμετρηματα το μήκος είναι υπέρ! 66 θα έλεγα μόνο σε αυτογεμές.κάτοχος 20σαριου για πολλά χρόνια το μήκος αυτό είναι ότι καλύτερο διότη οι περισότεροι που κηνηγάνε με 20σαρι πανε για περπατικτό με σκύλο φέρμας η χορις σκύλο
Γιατί ρε συνάδελφε μείον το μήκος της κάνης? Τόσο πολύ διαφορετικό όπλο θα ήτανε με 4 πόντους παραπάνω? Το δικό μου franchi έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά κάνης και εχω ρίξει και 20αρια με 71 και δικαννα και αυτόνομη δεν παρατήρησα κάτι πιο άνετο στην σκοπευτικη τούς γραμμή που θα έκανε την οποία μετρισημη διαφορά!!Για οποιον ενδιαφερεται μειον το μηκος καννης
https://www.car.gr/xyma/view/41600899-franchi-veloce-cal-20
Συναδελφε οι αποψεις για αυτο ειναι για να διοισταντε ,εσυ εχεις τι διακια σου εγω την δικοι μου για μενα το θεωρο οτι για 20αρι με 66αρες ειναι ενα μειον πολυ παιδικο πολυ ποιο ευκολο να βγαινεις εκτος στις αποτομες επομησεις(δηλ να βγανεις αρκετα ψηλα)Γιατί ρε συνάδελφε μείον το μήκος της κάνης? Τόσο πολύ διαφορετικό όπλο θα ήτανε με 4 πόντους παραπάνω? Το δικό μου franchi έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά κάνης και εχω ρίξει και 20αρια με 71 και δικαννα και αυτόνομη δεν παρατήρησα κάτι πιο άνετο στην σκοπευτικη τούς γραμμή που θα έκανε την οποία μετρισημη διαφορά!!
Ρε Νικόλα βέβαια και συμμερίζομαι τηνΣυναδελφε οι αποψεις για αυτο ειναι για να διοισταντε ,εσυ εχεις τι διακια σου εγω την δικοι μου για μενα το θεωρο οτι για 20αρι με 66αρες ειναι ενα μειον πολυ παιδικο πολυ ποιο ευκολο να βγαινεις εκτος στις αποτομες επομησεις(δηλ να βγανεις αρκετα ψηλα)
κ καποια αλλα
Τωρα εσυ το θεωρεις για σενα ειναι μια χαρα και σου ταιριαζει και δεν εχεις κανενα προβλημα .
Οποτε την αποψη μου μην την συμεριζεσαι
Φιλικα μιλαω χωρις εννοια παρεξηγησεις
Βρε Γιάννη δε τίθεται θέμα παρεξηγήσεις προς θεού κ ευχαριστώ πολύ που γίνεται απδεκτή η άποψη μουΡε Νικόλα βέβαια και συμμερίζομαι την
άποψη σου και δεν υπάρχει καμία απολύτως παρεξήγηση!! Επειδή πιστεύω ότι όσο ζούμε μαθαίνουμε έγραψα μια δική μου παρατήρηση πάντα φιλικά χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας! Και δέχομαι ότι μπορεί να είναι πιο καλό ένα όπλο 71 απλά σε αυτα πού δοκίμασα δεν το είδα! Το ένα ήταν ένα betinsolli το οποίο και ήταν σαν 12αρι και μετά δύο benelli καραμπινες!!
Ευχαριστώ για την συμβουλή και θα χαρώ αν βρεθούμε σε κάνα σκοπευτήριο να μου δώσεις το beretta σου να ρίξω καμία ντουφεκια!
https://www.car.gr/xyma/view/41633813-beretta-686-silver-pigeon-i-cal-20Ψάχνω εικοσαρι κατά προτίμηση beretta 71 ποντουσ με τσοκ να το ανταλλάξω με καραμπινα rafaello criol με τσοκ 1,3,5 και 4 έσω έξω πορτινγκ άριστη κατάσταση
δωσε πεθερα παρε δικανο,,,,,,https://www.car.gr/xyma/view/41633813-beretta-686-silver-pigeon-i-cal-20
Δέχεται και ανταλλαγή
Αν ήταν 2 χηνες θα το είχα πάρειΔεν αξίζει αυτά τα χρήματα για κανένα λογο