Cal.20

Τα όπλα δεν χαλάνε όταν τα δουλεύεις σωστα
Τα όπλα μεσαίας κατηγορίας που έχει ο περισσότερος κόσμος όταν δουλευωνται και συντηρούνται σωστα είναι για 100 χρόνια τουλάχιστον.
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά τα πολλά λόγια με χαλάνε. Του τύπου: ( βιομηχανικών γκαζοντενεκεδων)
Δεν λέω μπορεί να είναι έτσι, αλλά όταν το βλέπω γραμμένο από έμπορο, το μυαλό μου πέρνει ανάποδες και δεν πάω κοντά.
Πρόσφατα πολύ γνωστός του χώρου έμπορος προέτρεψε φίλο μου να ξεφορτώθη ένα πλάγιο μεσαίας κατηγορίας που κατέχει και να πάει να πάρει από αυτόν ένα ρομπιστ 222 αξίας 1200€.
Αν είναι δυνατών τα 222 1200€ σιγά το οπλο
Ένα ταπεινό μπαικαλ ij58 κοστίζει 500€ σε κατάστημα καινούριο, και είναι κλάσης ανωτέρω από το 222.

εγω το δικο μου 20αρι ισπανικο δικανο του 1970 zebra μαρκα το πηρα απο τον Χατζιωτη 600 ευρω , στην αρχη ηταν ολο προβληματα , την μια εσπαγε το αριστερο ελατηριο , μετα η δεξια σφηρα , και μετα εσπασε και η αριστερη σφυρα , αλλα ηταν μεσα στην εγυιση παρολου που ηταν μεταχειρισμενο , και δεν πληρωσα τιποτα , ουτε τα μεταφορικα , που εδω στο νησι ειναι τσουχτερα ,το μονο ασχημο ηταν οτι το στερομουν αρκετες μερες κυνηγισημες, τωρα δουλευει ρολοι , και εχει και καλη αποδοση η τουφεκια του

Δεν έχω δει κάτι σε πλάγιο καινούριο, και ποσό μάλλον σε λογική τιμη, εκτός από ένα μπαικαλ που είδα στα Γιάννενα σε κατάστημα που όταν το εποιασα στα χέρια έχασα την μπάλα.
το fabarma classis 20 που εχω νωμιζω οτι έχει πέσει η τημή του και είναι για πλαγιόκανο τουφέκαρος

οταν οι τιμες στο 12αρι φτασουν στα 13 ευρω το κουτι , που στο 20αρι αυτη την στιγμη ειναι ειδη 13 ευρω και 15 το κουτι , τοτε ποσο θα παει στο 20αρι , αυτο ομως δεν ειναι αδικο , σε ενα διαμετρημα πως το 20αρι που δεν ειναι πλεον σπανιο , γιατι πολλοι κυνηγοι εχουν 20αρια , ΓΙΑΤΙ να ειναι ποιο ακριβα τα φυσιγγια του απο το 12αρι , που βαζουν λιγοτερη πυριτηδα , λιγοτερα σκαγια , και τα πλαστικα μερη και μεταλικα του φυσιγγιου ειναι σε μικροτερο μεγεθος , αρα λιγοτερα πλαστικα και μεταλικα μερη κατανωλονουν τα εργοστασια για να τα φτιαξουν

εαν τα φυσιγγια του 20αριου ηταν ποιο φτηνα απο του 12αριου , η τουλαχιστον τα ιδια , τοτε θα υπηρχαν περισοτεροι κυνηγοι , που θα ειχαν 20αρια , και θα ηταν ολοι κερδισμενοι και εμεις και οι εμποροι , γιατι ο καθενας μας θα σκεφτονταν , οτι εχω 12αρια 2 και 3 , ε δεν περνω και ενα 20αρι για να δω και την διαφορα , τωρα ποιος θα παρει οταν θα πληρωνει το κουτι των 25 και 26 γραμμαριων 13 και 15 ευρω , ποικιλια ομως φυσιγγιων υπαρχει στο διαμετρημα 20 , αρα παυει να θεωρητε ποια σπανιο , γιατι ομως οι τιμες παραμενουν ιδιες , σαν ενα σπανιο διαμετρημα

και εγώ την απορία μου την εχω για τα φυσέκια στο καλάσνικοφ που έχουν ξεφήγει τελείως και είναι σε μέγεθος πολυ μικρά ..
πας σε γάμο φίλου σου και σου βγένει ο κούκος αιδόνι
νομιζω οτι με κοροδευεις :(, θα με κανεις να μην ξανα γραψω , οπως τοσοι αλλοι , που δεν ξανα εγραψαν

Back