Ενα γαλικο με παρακαλαει ενας φιλος εχει πολλα και μου το δινει 200-250 ευρω βαριεμε το τρεξιμο για τα χαρτιαΕιναι πολυ ωραια οπλα κ Νικο..λετε την auto 5 την παλια ή την Α5 την καινουρια;
Ενα γαλικο με παρακαλαει ενας φιλος εχει πολλα και μου το δινει 200-250 ευρω βαριεμε το τρεξιμο για τα χαρτιαΕιναι πολυ ωραια οπλα κ Νικο..λετε την auto 5 την παλια ή την Α5 την καινουρια;
Τετοιες ευκαιριες δεν χανοντε..αν μπορειτε παρτε το και τιμη σκοτωμαΕνα γαλικο με παρακαλαει ενας φιλος εχει πολλα και μου το δινει 200-250 ευρω βαριεμε το τρεξιμο για τα χαρτια
Δεν θα το δωσω Νικοοση τρελα και να κουβαλαω για εναν και μονο λογο..το αγαπουσα και πριν το παρω αλλα και καθε μερα που περναει το αγαπαω περισσοτερο..τα σκοτωματα του ειναι το κατι αλλο συν το οτι ειναι πανεμορφοΜην το δίνει το όπλο
verney carron ειναι νομιζωΤετοιες ευκαιριες δεν χανοντε..αν μπορειτε παρτε το και τιμη σκοτωμα
Τωρα με λιωσατε τελειως..θα σας ελεγα να το παρω εγω αλλα θα φαω τοσο ξυλο απ την γυναικα που δεν αξιζειverney carron ειναι νομιζω
Εμενα θα μου το παρει η γυναικα μουΤωρα με λιωσατε τελειως..θα σας ελεγα να το παρω εγω αλλα θα φαω τοσο ξυλο απ την γυναικα που δεν αξιζει
Πειτε μου το μυστικο μπας και μου παρει και μενα κανενα γιατι οποτε της λεω να μου παρει οπλο με κοιταζει με δολοφονικο βλεμμα..κριμα ειναι να παω σαν το σκυλι στ αμπελι απ τα 30 μουΕμενα θα μου το παρει η γυναικα μου
Eγώ όταν κάποτε το δοκίμασε (πριν κάποια χρόνια ) την έστειλα holidays 1 μήνα στην μαμά της ...Τωρα με λιωσατε τελειως..θα σας ελεγα να το παρω εγω αλλα θα φαω τοσο ξυλο απ την γυναικα που δεν αξιζει
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου λεει οχι γιατι μεχρι στιγμης εχω παρει 2 οπλα σε βαθος 3ετιας και αλλα πολλα καλουδια ειδικα σε σχεση με ιδιογομωση και δεν εχει πει κουβεντα γιατι ξερει τι τρελα εχω..το ξεφτυλιζω και γω πολλες φορεςEγώ όταν κάποτε το δοκίμασε (πριν κάποια χρόνια ) την έστειλα holidays 1 μήνα στην μαμά της ...
υ.γ Συνταγή που δουλεύει άψογα !!!
πούλα το μπερέττα και πάρε αυτό!
Δεν το πουλάω μαρεσει και το μπερετακι μου και έχει εναλλάξιμα τσοκ που είναι πλεονέκτημα.πούλα το μπερέττα και πάρε αυτό!
μονοσκανδαλο ειναι ;
Ναι. Κ. Νικο!μονοσκανδαλο ειναι ;
το ιθακα ; εχει πολλα εδω με 500 ευρω πουλαει φιλος σε αριστη κατασταση ,αλλα εχω μπλεξει με τα 16αριαΝαι. Κ. Νικο!