Οποιος θέλει ένα 20αρι μόνο κ μόνο για το διαμέτρημα τότε είναι μια χαρά όπλο..Σημερα ειδα το μπαικαλ πλαγιο με τσοκ τρελα ηταν .....βαρος σαν 12αρι αλλα αυτο δεν με πηραζει ....εχουμε καιρο ακομα θα δουμε
Το δικό μου 20άκι αν θυμάμαι καλά πρέπει να πλησιάζει τα 3500 με 65άρα κάνη, με την πρώτη ευκαιρία θα το ξαναζυγίσω και θα σας πω με ακρίβεια.το βαρος ειναι πανω απο 3200
Μάλλον έχει διαστάσεις σαν cal 12 Ηλιαhttps://www.car.gr/xyma/view/31714152-remington-1100-sporting-cal-20...τρομερο οπλο οποιος μπορι να το παρη τωρα ...ευκαιρια μεγαλη......γ@@@@@ τα€
Οχι το εχει φιλος εδω το οπλο ειναι θανατοςΜάλλον έχει διαστάσεις σαν cal 12 Ηλια
Ναι ειναι βαρη σαν οπλο λιγοτερο απο την 12αρα παντοςΠολύ βάρος δυστυχώς για 20αρι
Καμια αμφιβολια μην εχεις ριχνη ανετα απο 24 μεχρει 36γρ...Μετα το πλαγιοκαννο16αρι, που πήρα πέρυσι και με καλυψε απόλυτα , θα ήθελα να έχω και ένα πλάγιο 20αρι....αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για το βλητικο του αποτέλεσμα...
Δεν έχω και κανένα φίλο με "" κανονικό "" σε βαρος/ διαστάσεις να ρίξω...
Αμφιβολία δεν έχω, ξέρω ότι ρίχνει καλά, και από δοκιμές σε πίνακα εδώ μέσα από φίλους του φόρουμ, ρίχνει εξαιρετικά.Καμια αμφιβολια μην εχεις ριχνη ανετα απο 24 μεχρει 36γρ...
Χωρίς να έχω διαβάσει τι γράφουν οι φίλοι παρακάτω θα σου πω να μην έχεις κανένα ενδοιασμό, και αν πηγές καλά με το 16αρι με το εικοσαρι θα δεις και θα αισθανθείς αλλά έργα. Φτάνει το οπλο να είναι πάνω σου. Ένα εικοσαρι για εμενα πρέπει να έχει διαστάσεις στην κλίμακα του είκοσι, κάννες 70cm (όχι μικρότερες) βάρος ιδανικά 2700 2900 το πολύ και άυλους όσο το δυνατό μεγαλύτερους . Έχω την τύχη το δικό μου να έχει άυλους 16mm πίστεψε με η τουφεκιές του είναι το κάτι άλλο. Κατά βάση ρίχνω 24 με 27,5 και το διασποράς που ρίχνω είναι 29. Δεν το αλλάζω είναι πλεων το βασικό μου οπλο πέντε χρόνια τώρα.Μετα το πλαγιοκαννο16αρι, που πήρα πέρυσι και με καλυψε απόλυτα , θα ήθελα να έχω και ένα πλάγιο 20αρι....αν και έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου για το βλητικο του αποτέλεσμα...
Δεν έχω και κανένα φίλο με "" κανονικό "" σε βαρος/ διαστάσεις να ρίξω...
Σε αυτή την τιμή Πανό , beretta silver pigeon IΚαλησπέρα σας,θα ήθελα γνώμες για σούπερ ποζέ cal 20 . Ποίο προτείνεται; Δεν γράφω τιμή για να μην περιορίσω ήδη την μικρή γκάμα που υπάρχει, μέχρι 2000 ευρώ θαρρώ είναι αρκετά. Αποκλείονται τα όπλα τουρκικής προέλευσης. Ευχαριστώ.
Μαααα αφου υπάρχει και το silver hawk...Σε αυτή την τιμή Πανό , beretta silver pigeon I