Mafia Calabria
Moderator
Βρε μανία βρε μανία .Μαααα αφου υπάρχει και το silver hawk...
Τέρμα....Ας σοβαρευτω....
Βρε μανία βρε μανία .Μαααα αφου υπάρχει και το silver hawk...
Τέρμα....Ας σοβαρευτω....
Καλησπέρα σας,θα ήθελα γνώμες για σούπερ ποζέ cal 20 . Ποίο προτείνεται; Δεν γράφω τιμή για να μην περιορίσω ήδη την μικρή γκάμα που υπάρχει, μέχρι 2000 ευρώ θαρρώ είναι αρκετά. Αποκλείονται τα όπλα τουρκικής προέλευσης. ΕυχαρισΤω
Πάρε τηλ μην το έδωσε. Είχε και μπερετα τότε που πήρα το δικό μουΘα περάσω Νίκο! Ευχαριστώ πολύ παιδιά...θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα.
Ναι τον είδα κ εγώ κ ερωτεύτηκα! Αλλά τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοιους έρωτες! 1850 νομίζω το αντίτιμο αν θυμάμαι καλά!Εχει έναν Ιαπωνα ο big hunter με σταθερό τσοκ 4-2 σκέτο ονειρο
Ευχαριστώ πολύ αλλά ενδιαφέρομαι μόνο για σούπερ ποζέ.Παντως είναι σε φοβερή κατάσταση σαν καινούρια.
Φιλε Νικο εχουν πεσει πολλοι λαγοι με 20αρι πλαγιο ισπανικο με στενους αυλους.Μετα από το κυνήγι αγριοπεριστερου στην έναρξη και μετά από το σημερινό κυνήγι επίσης άγριοπεριστερου, έχω πίστη ότι στην Ελλάδα κανείς ολα τα κυνήγια άνετα με το εικοσαρι έως και φασα. Λαγο, γουρούνι , υδρόβια, το συζητάμε υπό πιες προϋποθέσεις. Για έκτη χρόνια φέτος δουλεύω μόνο το εικοσαρι σε ότι κυνήγι κάνω, δεν θυμάμαι να είπα αχ να είχα το δωδεκαρι. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει και δεν το κάνει, του λέω υπεύθυνα να το δοκιμάσει και θα αφήσει το δωδεκαρι για πάντα.
Φωτο εχει;Φέτος θα έχω την τύχη να κυνηγίσω ένα από τα πιο λεπτεπίλεπτα και κομψά αλληλεπίθετα 20άρια που κατασκευάστικαν μετά την μεταπολεμική περίοδο! Θα δούμε εάν τα 2500γρ βάρος του θα είναι αρκετά να ανταπεξέλθουν στα σύγχρονα πυρομαχικά! Θα πέσει ιδιογόμωση σε χάρτινο κάργα...
Τι καλό Νικηφορε???Φέτος θα έχω την τύχη να κυνηγίσω ένα από τα πιο λεπτεπίλεπτα και κομψά αλληλεπίθετα 20άρια που κατασκευάστικαν μετά την μεταπολεμική περίοδο! Θα δούμε εάν τα 2500γρ βάρος του θα είναι αρκετά να ανταπεξέλθουν στα σύγχρονα πυρομαχικά! Θα πέσει ιδιογόμωση σε χάρτινο κάργα...
Φωτο εχει;
Λίγη υπομονή να νοτίσει λίγο!! Να πέσει η πρώτη ψιχάλα και να βγάλει η γη αυτήν την υπέροχη μυρωδιά των πρωτοβρόχιων!Τι καλό Νικηφορε???
Έχω συνταγή για χαρτινοΛίγη υπομονή να νοτίσει λίγο!! Να πέσει η πρώτη ψιχάλα και να βγάλει η γη αυτήν την υπέροχη μυρωδιά των πρωτοβρόχιων!