Μέχρι 1500 ευρώ Νίκο. Για αυτογεμες λέω.Τι έχεις κατά νου, ποσά χρήματα θες να δώσεις ;
Σε αυτα τα χρήματα εχεις αρκετές επιλογές.....Benelli, Beretta, Franchi, Winchester, Breda, Browning......οτι τραβάει η ψυχή σου......Μέχρι 1500 ευρώ Νίκο. Για αυτογεμες λέω.
Ποιο θα μου πρότεινες Γιάννη;Σε αυτα τα χρήματα εχεις αρκετές επιλογές.....Benelli, Beretta, Franchi, Winchester, Breda, Browning......οτι τραβάει η ψυχή σου......
Εγώ έχω το benelli becaccia πανάλαφρο, κυνηγάω τα παντα και ειμαι πολύ ευχαριστημένοςΣκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο όπλο μου σε διαμετρημα 20.Θα χρειαστώ την βοήθεια σας.
Σε ευχαριστώ Βασίλη.Εγώ έχω το benelli becaccia πανάλαφρο, κυνηγάω τα παντα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος
Η benelli βγάζει την m2 cal.20 σε αριστερή Μιχάλη.Νομιζω και η Remington 1100 έβγαινε σε αυτό το διαμέτρημα αριστερή,αλλά είναι δυσεύρετη πλέον.Αριστερή καραμπίνα σε διαμέτρημα 20 υπάρχει; Έχετε κάτι υπόψην σας;
Έγινε σε ευχαριστώ πολύΗ benelli βγάζει την m2 cal.20 σε αριστερή Μιχάλη.Νομιζω και η Remington 1100 έβγαινε σε αυτό το διαμέτρημα αριστερή,αλλά είναι δυσεύρετη πλέον.
Όχι πολύ ελαφρή αλλά όχι και πάνω από 2900. Μετά δεν έχει νόημα. Το εικοσαρι πρέπει και να έχει διάστασης εικοσαριου. Εγώ θα σου πρωτινά ότι και να παρεις να το δοκιμάσεις πάνω σου, πρέπει να σου είναι κοστούμι, και να ζήτησης η κάνη να έχει άυλο 16mm. Το γιατί θα το καταλάβεις στο κυνήγι.Ποιο θα μου πρότεινες Γιάννη;
Σε ευχαριστώ Νίκο για τις συμβουλές. Να είσαι καλά.Όχι πολύ ελαφρή αλλά όχι και πάνω από 2900. Μετά δεν έχει νόημα. Το εικοσαρι πρέπει και να έχει διάστασης εικοσαριου. Εγώ θα σου πρωτινά ότι και να παρεις να το δοκιμάσεις πάνω σου, πρέπει να σου είναι κοστούμι, και να ζήτησης η κάνη να έχει άυλο 16mm. Το γιατί θα το καταλάβεις στο κυνήγι.
Πανέμορφο το οπλο σου Νίκο. Πάντα επιτυχίες να έχεις!!!
Τώρα μου βάζεις δύσκολα...Ποιο θα μου πρότεινες Γιάννη;
Ψαξε για οτιδηποτε ειναι μεχρι 2800kg και αυλο απο 15.8 κ πανω.Σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο όπλο μου σε διαμετρημα 20.Θα χρειαστώ την βοήθεια σας.
Σε ευχαριστώ Στέλιο.Θα το έχω υπόψη.Ψαξε για οτιδηποτε ειναι μεχρι 2800kg και αυλο απο 15.8 κ πανω.
Το δικο μου με 15.5 αυλο στενοτουφεκαει πολυ κ με περιοριζει στα γραμμαρια ειναι ομως φοβερο με φυσιγγια με μαλλινη ταπα.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη.Τώρα μου βάζεις δύσκολα...
..Προσωπικά θα ξέφευγα απο τη πεπατημένη και θα πηγαινα σε win sx4 σαν πρώτη επιλογή και affinity σαν δεύτερη......αλλα αυτα ειναι προσωπικες επιλογές......
Λοιπον το τσεκαρα ξανα τωρα κ η αριστερη ειναι 15.6-14.7 φουλ τσοκ και η δεξια 15.7-15.2 μισο τσοκ. Στα πρωτα 10 εκατοστα του αυλου εχει χτυπημενο κ στις 2 καννες 15.5. Μαλλον σε αυτο το σημειο ειναι 15.5 κ οι δυο.Σε ευχαριστώ Στέλιο.Θα το έχω υπόψη.