Αυτό που με δυσκόλεψε πέρυσι ήταν το ρελιαστό κλείσιμο. Μου τσάκιζε τους κάλυκες! Με την MG2 στο 1.50 με μάλλινη είναι φωτιά στα 28γρ.Έχω συνταγή για χαρτινο
Αυτό που με δυσκόλεψε πέρυσι ήταν το ρελιαστό κλείσιμο. Μου τσάκιζε τους κάλυκες! Με την MG2 στο 1.50 με μάλλινη είναι φωτιά στα 28γρ.Έχω συνταγή για χαρτινο
Χαρτινους η πλαστικους;Αυτό που με δυσκόλεψε πέρυσι ήταν το ρελιαστό κλείσιμο. Μου τσάκιζε τους κάλυκες! Με την MG2 στο 1.50 με μάλλινη είναι φωτιά στα 28γρ.
Σε καινούριους χάρτινους cheditte κ. ΝίκοΧαρτινους η πλαστικους;
Βάζω κ. Νίκο. Τώρα θα δοκιμάσω με άλλη ρελιάστρα χειρός γιατί ακόμα και η παλιά που έχω που είναι για χάρτινα και αυτή τα τσάκιζε.Ισως φταιει το στροφειο ,λαδακι βαζεις;
Ρε Κωστή αυτά τα βουνά είναι στη κασο???
Ζέστη πολύ σήμερα ούτε τον Σεπτέμβρη δεν έκανε τετοια μέρα, ο μάγκας πήγε να μου την κάνει το πρωί αλλά τον πρόλαβα .
Στον γυρισμό ένα ωραιο ντουμπλεδακι συμπλήρωσε την πουλιαστρα , γέμισε η ψυχή μου όχι για τα θηράματα βέβαια (τα οποία είναι ελάχιστα το κουνέλι το χει πάρει η κάτω βόλτα εδώ και δεκαέξι χρόνια και ακόμα να συνέλθουν , οι πέρδικες ελάχιστα κοπάδια και μικρά αφού δεν έκαναν γέννες λόγω ανομβρίας δυο χρόνων ) αλλά για την χαρά να είσαι στο βουνό στο απόλυτο κυνηγι για μένα .
Μπράβο Κωνσταντίνε!
Θα ρθει η ώρα τους ΓιάννηΜπράβο Κωνσταντίνε!
Εγώ σήμερα τις άκουσα , αλλά δεν τις είδα!
Φιλικά,
Γιάννης
Με Βrowning & Beretta ο/u βλέπω ωραία αποτελέσματα!!και επαινείς τα bennelia???? xa χα χχααΖέστη πολύ σήμερα ούτε τον Σεπτέμβρη δεν έκανε τετοια μέρα, ο μάγκας πήγε να μου την κάνει το πρωί αλλά τον πρόλαβα .
Στον γυρισμό ένα ωραιο ντουμπλεδακι συμπλήρωσε την πουλιαστρα , γέμισε η ψυχή μου όχι για τα θηράματα βέβαια (τα οποία είναι ελάχιστα το κουνέλι το χει πάρει η κάτω βόλτα εδώ και δεκαέξι χρόνια και ακόμα να συνέλθουν , οι πέρδικες ελάχιστα κοπάδια και μικρά αφού δεν έκαναν γέννες λόγω ανομβρίας δυο χρόνων ) αλλά για την χαρά να είσαι στο βουνό στο απόλυτο κυνηγι για μένα .