Cal.20

Κωστα ρώτα και στο κατάστημα που αγοράζεις εσύ, μπορεί να μην τα έχει στα ράφια αλλά να στα φέρει αν του τα παραγγειλεις..sarcastic. με προλαβες την ώρα που έγραφα. Τα f2 εχε τα για ποιο μακρινές βολές.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κώστα!! Το Σαβ/κο που θα πάω τη βόλτα μου, θα τα δοκιμάσω (δηλαδή,,,θα τα κάψω!!!) όλα στο χωράφι στο χωριό. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις γυρίσω!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Κώστα!! Το Σαβ/κο που θα πάω τη βόλτα μου, θα τα δοκιμάσω (δηλαδή,,,θα τα κάψω!!!) όλα στο χωράφι στο χωριό. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις γυρίσω!
Περιμένω με αγωνία φίλε, αν θέλεις βγάλε και μερικές φωτογραφίες με τις κατανομές αν δεν σου κάνει κόπο .cool.

Καλησπέρα Ηλία. Ονομάζομαι Κώστας. Μόλις αγόρασα την sx3 cal 20 από τον Καλ., αλλά έχω ένα θέμα, στο οποίο μου απάντησε καθησυχαστικά πως ''είναι φυσιολογικό''. Κουνιέται η κάνη μισό χιλιοστό και απορώ. Δεν είχα ποτέ 20 άρι, αλλά είχα αερίων (μια beretta 390 st), αλλά δεν κουνιόταν όταν την έδενα. Μπορείς να μου πεις εάν είχες το ίδιο θέμα?
Καλοντουφεκο κωστα πηρεσ και γ....ω τα 20σαρι εχει εξερετικεσ ντουφεκεσ εγω εκανα την μεγαλύτερη μαλακια που το εδωσα μεχρει και παπια βαρεσα αν θεσ να με ακούσεισ και για να εχει επιτυχιεσ κυνηγα μονο με αυτο και ξεχασε το 12αρι

Καλοντουφεκο κωστα πηρεσ και γ....ω τα 20σαρι εχει εξερετικεσ ντουφεκεσ εγω εκανα την μεγαλύτερη μαλακια που το εδωσα μεχρει και παπια βαρεσα αν θεσ να με ακούσεισ και για να εχει επιτυχιεσ κυνηγα μονο με αυτο και ξεχασε το 12αρι
Nα'σαι καλά Ηλία!!! Το έχω ερωτευτεί πραγματικά!! Αν δεν απαντήσω, θα πει πως είδε το σχόλιό μου η γυναίκα μου!! χαχαχα!!!

ψαχνωντας στην B&P βλεπω οτι στα cal 20 ο καταλογος μεγαλωσε.ο εδω αντιπροσωπος εισαγει 1-2.
καμμια αλλη λυση δεν υπαρχει?μπορουμε να τα φερουμε απο την ιταλια?γνωριζει καποιος την διαδικασια?
Άστο, θέλει άδεια εισαγωγής. Αυτό που δεν ξέρω αν είναι για νομικά πρόσωπα ή και για φυσικά

SX3 CAL20 !!! Mια ιδέα για το τί πρόκειται να γίνει το Σαβ/κο στο χωριό!!
IMAG2376.jpg

SX3 CAL20 !!! Mια ιδέα για το τί πρόκειται να γίνει το Σαβ/κο στο χωριό!!
IMAG2376.jpg

Δώσε πόνο Κώστα, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό και εντυπώσεις από τα φυσίγγια, τα f2 το πλακέ κουτί των 10 αν δεν κάνω λάθος θα σου πρότεινα να τα κρατάς για πολύ (εκλεκτά) θηράματα, είναι φυσιγγάρες πραγματικά long range.

Δώσε πόνο Κώστα, περιμένουμε φωτογραφικό υλικό και εντυπώσεις από τα φυσίγγια, τα f2 το πλακέ κουτί των 10 αν δεν κάνω λάθος θα σου πρότεινα να τα κρατάς για πολύ (εκλεκτά) θηράματα, είναι φυσιγγάρες πραγματικά long range.
Θα ρίξω ένα μόνο, σε κόντρα πλακέ 1χ1 , για να δω τί κάνει. Και τα υπόλοιπα, στο ράφι!!

Back