Cal.20

(Απιστο Τάσο)
Εγω δεν ειμαι απιστος ρε Κωστα,Αλλα ακομα και να ημουν υπαρχουν τοσα βιντεο που δεν αφηνουν περιθωρια αμφιβολιας για την επαρκεια του cal 20 στις μακρινες βολες..:)
Αυτο το βιντεακι να το στειλεις οπλογνωσια....:D

Εγω δεν ειμαι απιστος ρε Κωστα,Αλλα ακομα και να ημουν υπαρχουν τοσα βιντεο που δεν αφηνουν περιθωρια αμφιβολιας για την επαρκεια του cal 20 στις μακρινες βολες..:)
Αυτο το βιντεακι να το στειλεις οπλογνωσια....:D
Ξέρεις ότι κάνω πλάκα φίλε σε πειράζω;), κουβέντα να γίνεται φιλαράκι οι φίλοι αυτού του διαμετρήματος ξέρουν τις ικανότητες του.

15/10/2016 με το 20αρακι μου στα πρωτα μπασιματα τσιχλας εδω στην Συρο.

14702339_10210634417767488_4006168086135481363_n.jpg

Καλημέρα και Καλώς ήρθες στο site επειδή και το δικό μου πάθος είναι το 20σαρι και ψάχναμε για δισκανδαλο με αυτόματους εξολκεις έτσι είναι και το δικό σου; Αν ναι και μπορείς στείλε μου λίγες πληροφορίες για την απόδοση του αλλά και από που το αγόρασες, Τιμή ;

Καλημέρα Φώτη είναι το CZ-USA σε 12cal. Einai 70 πόντους κάννες και με 5 εσωτερικά τσοκάκια.
Οπως βλέπεις και εσυ είναι δισκάνδαλο και με απλους εξολκεις.
Βαρος 3 κιλά και με μπάσκουλα 20αριου (πολυ βασικό).
Το εχω ήδη 3 χρόνια και το είχα πάρει απο καλκατζακο σε προσφορα στα 400 ευρω.
υ.γ. επειδη υπαρχουν 2 μαγαζια καλκατζακος....απο αυτον εδω το πηρα εγω...
http://www.kalkantzakos.gr/
Εχω κανει απιστευτα σκοτωματα σε μεγαλες αποστασεις 40+ μετρα σε τσιχλες με 8αρακια 25γρ.

Κυνήγι φάσσας με διαμέτρημα 20 και συγκεκριμένα με την Benelli Raffaello Crio και Full Choke....
Να συμπληρώσω Γιώργο και φυσιγγια Mary Arm Puma απο οτι φαίνεται στο βιντεακι, που βγαίνουν σε δύο τύπους.

Puma
http://www.maryarm.com/index.php/component/virtuemart/chasse/calibre-20/puma2016-05-20-09-42-18_

Ενα μαγαζί που θα έφερνε φυσίγγια που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα όπως και δυσευρετα υλικά ιδιογόμωσης θα έκανε χρυσές δουλειές.

για τους λατρεις του cal 20
Πολύ ωραίο βίντεο Νικόλα, παραδοσιακό εγγλέζικο κυνήγι driven βέβαια αλλά μακρινές καρτερίσιες τουφεκιές με ωραία καπνίσματα.
Αυτό είναι από δοκιμή των φυσιγγίων eley zenith καινούργια σειρά με επιχαλκωμενα σκάγια και μάλλινη τάπα, σε κυνήγι grouse πολύ γρήγορα και μεγάλα πουλιά αλλά αυτό που βλέπω και με ευχαριστεί είναι τα καθαρά σκοτωματα που κάνει το εικοσαρακι.

αυτό που βλέπω και με ευχαριστεί είναι τα καθαρά σκοτωματα που κάνει το εικοσαρακι.

ναι δε νομιζω να υστερη καπου ο call20 αν εχεις προπονηθει πανω σε αυτο κ ξερεις τι φυσιγγια να χρησημοποιει δε θα εχεις προβλημα, βεβαια ο κυριο στο βιντεο ειναι κ δινος σκοπευτεις γιατι σε αλλο βιντεο που τον εχω δει με το ιδιο οπλο γαζονει
γενικα για τα μικρα διαμετριματα σε ενα αρθο που ειχα διαβαση δεν ειναι οτι δεν υστερουν καπου τοσο πολυ αλλα δε δουλευονται τοσο πολυ λογο μαρκετηγκ
κ για αυτο υπερυσχει ο cal12.

ναι δε νομιζω να υστερη καπου ο call20 αν εχεις προπονηθει πανω σε αυτο κ ξερεις τι φυσιγγια να χρησημοποιει δε θα εχεις προβλημα, βεβαια ο κυριο στο βιντεο ειναι κ δινος σκοπευτεις γιατι σε αλλο βιντεο που τον εχω δει με το ιδιο οπλο γαζονει
γενικα για τα μικρα διαμετριματα σε ενα αρθο που ειχα διαβαση δεν ειναι οτι δεν υστερουν καπου τοσο πολυ αλλα δε δουλευονται τοσο πολυ λογο μαρκετηγκ
Τα πες όλα Νικόλα.

Βλέποντας αυτό το βιντεάκι φαντάζομαι ωραίες τσιχλοτουφεκιες που δεν έχουν να κάνουν τόσο με διαμετρήματα ούτε πόσα γραμμάρια έχει μέσα το φυσίγγι, αυτό που λες Νίκο να βρεις ένα φυσίγγι που ταιριάζει στο οπλο σου και τον τρόπο που σκοπεύεις και δεν έχεις να ζηλέψει πολλά.

Βλέποντας αυτό το βιντεάκι φαντάζομαι ωραίες τσιχλοτουφεκιες που δεν έχουν να κάνουν τόσο με διαμετρήματα ούτε πόσα γραμμάρια έχει μέσα το φυσίγγι, αυτό που λες Νίκο να βρεις ένα φυσίγγι που ταιριάζει στο οπλο σου και τον τρόπο που σκοπεύεις και δεν έχεις να ζηλέψει πολλά.

χρονια πολλα καλη χρονια!κωσταντινε πραγματικα οταν βλεπω τετεια βιντεο χαιρομαι κ πορονομαι που υπαρχουν ανθρωποι που δοκιμαζουν κ αναπτυσουν
τις σκοπευτικε τους ικανοτιτες με αυτα τα σιαμετριματα

χρονια πολλα καλη χρονια!κωσταντινε πραγματικα οταν βλεπω τετεια βιντεο χαιρομαι κ πορονομαι που υπαρχουν ανθρωποι που δοκιμαζουν κ αναπτυσουν
τις σκοπευτικε τους ικανοτιτες με αυτα τα σιαμετριματα
Χρόνια πολλά Νικόλα καλή χρονιά ,ότι επιθυμείς και γω φίλε τρελαίνομαι με τα (μικρα) διαμέτρηματα ο συγκεκριμένος βέβαια δεν είναι τυχαίος είναι ο πρεσβευτης του 36αριου .

Back