Γύρω στα τρία κιλά Φώτη με 66εκ κάννη, είναι από τα πιο καλοφτιαγμενα επαναληπτικα όπλα με διπλές ράγες οπλισης ίσως το πρώτο σε πωλήσεις και καλύτερο επαναληπτικό όπλο που έχει φτιαχτεί ποτέ. Για την βάση δεν γνωρίζω ακριβώς πρέπει να τα ψάξουμε λίγο.Καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας,μηπως γνωριζει καποιος φιλος τι βαρος εχει η Remington 870 expres cal20 και αν η βαση της ειναι πραγματικη 20 αρα.Ευχαριστω .
ωραίες τουφεκιές πραγματικάΩραία και καθαρά σκοτωματα στις Καναδεζες.
Το παράξενο ξέρεις ποιο είναι Κώστα..Ότι ο Νικήτας κυνηγαει( και) με 20αρι εδώ κ παρά πολλά χρονια,Από τις αρχές του '80 αν δεν κάνω λάθος..Ο κύριος Νικήτας μάλλον δεν έχει δει τα βιντεακια από την Κορσική
Στην τσίχλα σίγουρα νιώθουμε έτοιμοι Νίκο,Σε μεγαλύτερα θηράματα μας πιάνουν τα ψυχολογικά μας..Εγω ακομα δεν νιωθω ετοιμος ακομα...
Τασο δεν έχω δει κάποιο άρθρο του για κάποιο κυνήγι με το εικοσαρι εκτός από κάτι αναφορές για κυνήγι αγριοκουνελου στην Αίγινα σε καρτέρι, αυτό που θέλω να τονίσω και δεν αναιρώ τα γραφόμενα κανενός είναι πώς για να γράψεις κάτι θα πρέπει να υπάρχει και κάποια πρακτική εξήγηση από θεωρία καλά πάμε,προσωπική γνώμη παντός ότι αν γράφονται τέτοια θεωρήματα μαθηματικης ακριβείας σε ένα ένθετο μαζικής ενημέρωσης από κάποιον ειδικό του χώρου στο συγκεκριμένο διαμέτρημα μόνο ζημιά κάνει, δόξα το Θεό το έχω δοκιμάσει και σε ευγενη θηράματα και έχω δει την αποτελεσματικοτητα του.Το παράξενο ξέρεις ποιο είναι Κώστα..Ότι ο Νικήτας κυνηγαει( και) με 20αρι εδώ κ παρά πολλά χρονια,Από τις αρχές του '80 αν δεν κάνω λάθος..
Πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τις δυνατότητες αυτού του διαμετρήματος...xm..xm..xm..xm.
ΝΑΙ ρε Κωνσταντινε!!!!!.shake.για να γράψεις κάτι θα πρέπει να υπάρχει και κάποια πρακτική εξήγηση από θεωρία καλά πάμε
Λίγο άγχος στην αρχή Νίκο αλλά με τις πρώτες επιτυχίες φεύγουν όλα τα ψυχολογικά τόσο στο της απόδοσης, και αρχίζεις να βλέπεις μόνο πλεονεκτήματα.περδικα τραβάω ζόρι .smashfrak.