Cal.20

Δεν είναι άδικα το δεύτερο σε δημοτικότητα διαμέτρημα μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα κακώς πιστεύω, όμως σε άλλες χώρες οι κυνηγοί απολαμβάνουν τις χάρες του σαν ένα all around διαμέτρημα.

The All-Around 20-Gauge | The Daily Caller
http://dailycaller.com/2016/08/24/the-all-around-20-gauge/

Ετούτη ήταν καλή ευκαιρία Νίκο..Αλλά δεν ξέρουμε να γεμίζουμε...sarcastic.
http://www.car.gr/parts/view/9048963/
δεν ειναι τιποτα να γεμηζεις θα μαθεις φτανει να εχεις θεληση και χρονο , ειδηκα τωρα με το ιντερνετ βρησκεις ενα σωρο οδηγιες και σεταπ

εαν και πιστευω οτι με ενα 24 γραμμαριων σκοπευτηκο 12αρι φυσιγγιο ιδιογομοτηκο ποιο πολυ οικονομια θα κανουμε , αλλα και λιγοτερη ανακρουση θα εχουμε , το εχω δοκημασει και σε ορτυκια και σε τσιχλα με πολυ καλες εντυποσεις με συνταγη ακουλα SV 1,30χ24 ρελιαστο με χαρτακι

εαν και πιστευω οτι με ενα 24 γραμμαριων σκοπευτηκο 12αρι φυσιγγιο ιδιογομοτηκο ποιο πολυ οικονομια θα κανουμε , αλλα και λιγοτερη ανακρουση θα εχουμε , το εχω δοκημασει και σε ορτυκια και σε τσιχλα με πολυ καλες εντυποσεις με συνταγη ακουλα SV 1,30χ24 ρελιαστο με χαρτακι
Το νοημα του εικοσαριου δεν ειναι το τι ριχνει,αλλα το βαρος και ο ογκος του,κατα εμε καλο για πολυωρο περπατητο,δεν θα το αγοραζα γιατι το μερακι το εχω χασει,και πρακτικα ακομα αντεχω να κουβαλαω 12αρια,τα οποια τη στιγμη που μπορεις να το κουβαλας ειναι και βλητικα καλυτερο.Η μακρυα κολωνα ειναι πιο αργη και πιο ευαλωτη στον αστατο καιρο,μπορεις να θυσιασεις λιγο βλητικη αποδωση για να εχεις ενα ζωηροτερο οπλο και πιο ξεκουραστο το κανεις.

Δώσε πόνο Γιωργάρα τι τουφεκος είναι αυτός.
Και ας αφήσουμε τα παραμύθια περί βλητικης του cal 20 οριακά μέχρι τα 30 μέτρα και του cal 12 μέχρι τα τριανταπεντε.
Αν τουμπαρει τον κουβο ξερο στις 76 yards δηλαδή 70 μέτρα δεν νομίζω να μην μπορεί να σκοτώσει και μια φάσσα στα τριάντα.

Και ας αφήσουμε τα παραμύθια περί βλητικης του cal 20 οριακά μέχρι τα 30 μέτρα και του cal 12 μέχρι τα τριανταπεντε.
Κωνσταντινε καποιοι εχουν προβλημα με τα βελτιωμενα φυσσιγκια,με την ιδιογομωση,αλλα ειτε το θελουν η οχι ειναι γεγονος!Αυτο πηγαζει στο οτι βαριουνται να μπλεξουν οι ιδιοι με την ιδιογομωση και η ικανοτητα των βελτιωμενων και ιδιογομομενων φυσσιγκιων,και τα λενε για να τα ακουν οι ιδιοι οτι η αποχη τους αυτη ειναι σωστη.

Κωνσταντινε καποιοι εχουν προβλημα με τα βελτιωμενα φυσσιγκια,με την ιδιογομωση,αλλα ειτε το θελουν η οχι ειναι γεγονος!Αυτο πηγαζει στο οτι βαριουνται να μπλεξουν οι ιδιοι με την ιδιογομωση και η ικανοτητα των βελτιωμενων και ιδιογομομενων φυσσιγκιων,και τα λενε για να τα ακουν οι ιδιοι οτι η αποχη τους αυτη ειναι σωστη.
Έτσι είναι Σαραντο , το φυσίγγι από ότι γράφει στα σχόλια είναι το federal heavy weight νο 7 , η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και ίδιος στα τσοκάκια και στα φυσίγγια που με καταληλους συνδυασμούς κάνεις το γούστο σου.

Έτσι είναι Σαραντο , το φυσίγγι από ότι γράφει στα σχόλια είναι το federal heavy weight νο 7 , η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και ίδιος στα τσοκάκια και στα φυσίγγια που με καταληλους συνδυασμούς κάνεις το γούστο σου.
Aκριβως,εμας σαν καταναλωτες μας ενδιαφερει το τι δουλευει,και αυτο δουλευει,αυτο περι παραμυθιων το βλεπεις και στα οπλα,επειδη εμενα μου τα εχουν παρει[και εμενα προσωπικα],οτιδηποτε δουλευει αντι να τα σκασεις χοντρα ενοχλει.

Ετούτη ήταν καλή ευκαιρία Νίκο..Αλλά δεν ξέρουμε να γεμίζουμε...sarcastic.
http://www.car.gr/parts/view/9048963/
Όντως ειναι ευκαιρία Τάσο, το κακο ειναι οτι η μπασκουλα ειναι απο δωδεκαρι, ειναι βαρύ και ογκώδες για 20αρι. Αν ηταν κανη και βάση σε πραγματικές διαστάσεις απο 20αρι θα ηταν ηδη στον οπλοβαστο μου. ;)

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον (Απιστο Τάσο) εκ Κεφαλληνίας, δεν μαρεσουν μερικές τουφεκιες που κάνει στα καθιστά αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό κάνει όμως κάτι καπνίσματα που αποζημιωνουν όλα τα υπόλοιπα.

Back