Cal.20

Χρόνια πολλά Νικόλα καλή χρονιά ,ότι επιθυμείς και γω φίλε τρελαίνομαι με τα (μικρα) διαμέτρηματα ο συγκεκριμένος βέβαια δεν είναι τυχαίος είναι ο πρεσβευτης του 36αριου .

παντως δε θα εχει κανενα θεμα σε οποιδιποτε κυνηγι με το λιλιπουτιο 36,θυμαμε πριν καμια 20 22 χρονια πριν πιτσιρικας με επερνε για κυνηγι ενα γειτονοπουλο μεγαλητερος ηλικιακα κ ειχε ενα 32αρι με κινητο ουρεο κ με εβαζε να καθομαι σε ενα μεγαλο κισσο να τα χτυπαω καθηστους τους μαυρους κ αυτος καθοταν παρακατο με ενα μονοκανο κ οσοι ευφευγαν απο τον κισσο τους χτυπαγε,
Το 32 παραλο που ηταν δισχρηστω στο γεμισε οπλησε εβγαζε κατι σφυχτες κ μακρυνες τουφεκιες που δε γλητονε κοτσιφη,δυστιχως το 32αρι αφεθηκε στην ακρη λογο τις εληψεις φυσυγγιων σε αυτη τι διαμετρο κ εμεινα κ εγω με το παραπονο που δεν προλαβα να με μαθει να τουφεκαω εναεριους του μαυρους οπως αυτος

Το βάζω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.:)
Κυνήγι τσίχλας με διαμέτρημα 24..fff.
Ήξερα για την ύπαρξη του αλλά πρώτη φορά το βλέπω έστω και σε βίντεο...
Αρωστεια Γιώργο, το πρωί κοιτούσα δύο βιντεάκια με κυνήγι φασσας στην Αγγλία, πατέρας και γιος browning maxus 12 και browning 725 20αρι , πάντως όταν έπιασε ο πατέρας το δικανακι έφαγε κόλλημα.

τον 20σαρι εναι το αγαπημενο μου διαμετρημα με αυτο ξεκηνισα μετα πηγα στκ 12αρι λογο υδροβιον.καπια στιγμη πυρα τησ sx3cal20την οποια κυνηγισα 2χρονιεσ με εξερετηκα αποτελεσματα αλλα με φυσηγγια υδιογομωσισ.το παρατησα λογο χρονου να φτιαχνο φυσηγγια για 12αρι. Και 20αρι.μαζη.εχω κρατήσει τα σεταπ.για μελλοντική Χρυσή. Δυστυχώς εκανα την μα..........α και εδωσα και το οπλο.παντοσ μου λειπε πολυ οταν σταματησο το υδροβια σιγουρα θα παω παλη στο αγαπημενο μου διαμετρημα αν και δεν με βλεπω να αντεξω για πολυ.και μια συμβουλι μονο με την ιδιογομωσι θα βρείτε σταθερωτητα κα οικονομια μαζι;)
Καλησπέρα Ηλία. Ονομάζομαι Κώστας. Μόλις αγόρασα την sx3 cal 20 από τον Καλ., αλλά έχω ένα θέμα, στο οποίο μου απάντησε καθησυχαστικά πως ''είναι φυσιολογικό''. Κουνιέται η κάνη μισό χιλιοστό και απορώ. Δεν είχα ποτέ 20 άρι, αλλά είχα αερίων (μια beretta 390 st), αλλά δεν κουνιόταν όταν την έδενα. Μπορείς να μου πεις εάν είχες το ίδιο θέμα?

Καλησπέρα Ηλία. Ονομάζομαι Κώστας. Μόλις αγόρασα την sx3 cal 20 από τον Καλ., αλλά έχω ένα θέμα, στο οποίο μου απάντησε καθησυχαστικά πως ''είναι φυσιολογικό''. Κουνιέται η κάνη μισό χιλιοστό και απορώ. Δεν είχα ποτέ 20 άρι, αλλά είχα αερίων (μια beretta 390 st), αλλά δεν κουνιόταν όταν την έδενα. Μπορείς να μου πεις εάν είχες το ίδιο θέμα?
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, και συνονοματος και με εικοσαρι σε πάω πολύ ;) . Καλορίζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο , για το κούνημα τώρα δεν γνωρίζω να σου πω θα το δουν τα παιδιά που έχουν το ίδιο όπλο σε cal 12 αν έχουν τέτοιο θέμα.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, και συνονοματος και με εικοσαρι σε πάω πολύ ;) . Καλορίζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο , για το κούνημα τώρα δεν γνωρίζω να σου πω θα το δουν τα παιδιά που έχουν το ίδιο όπλο σε cal 12 αν έχουν τέτοιο θέμα.
Συνονόματε, θα καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν να κάνω την υπέρβαση από το ''κλασσικό'' 12άρι στο 20 άρι, αλλά πλέον πιστεύω πως το 20 άρι είναι το καλύτερο διαμέτρημα. Όχι επειδή το έχω, καθώς έχω και 12 άρια όπλα. Απλά επειδή το απέκτησα... Αυτή την ατάκα λέω πλέον. Όποιος πηγαίνει στο 20άρι, μένει στο20άρι...

Κώστα καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλορίζικο καλοτούφεκο το νέο σου τουφέκι
φίλος που το έχει η κάννη του δεν κουνάει καθόλου
2 πράγματα να κοιτάξεις
1)η πάπια την ώρα που την βάζεις να κουμπώνει καλά στην βάση του όπλου
2)η βίδα που βιδώνει την πάπια θέλει να την βιδώσεις σιγά σιγά και καλά μέχρι εκείπου παίρνει χωρίς να ζορίσεις πολύ....του φίλου του έκανε κάποιο τέτοιο κούνημα αλλά ξεβίδωνε την πάπια και μετά με σιγανό βίδωμα κούμπωνε μια χαρά χωρίς κούνημα
πιστεύω να βοήθησα χωρίς να σε μπερδέψω :)

Συνονόματε, θα καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν να κάνω την υπέρβαση από το ''κλασσικό'' 12άρι στο 20 άρι, αλλά πλέον πιστεύω πως το 20 άρι είναι το καλύτερο διαμέτρημα. Όχι επειδή το έχω, καθώς έχω και 12 άρια όπλα. Απλά επειδή το απέκτησα... Αυτή την ατάκα λέω πλέον. Όποιος πηγαίνει στο 20άρι, μένει στο20άρι...
Σωστός Κώστα, αρμονικο διαμέτρημα και γομωσεις το κακό έχουμε πει ότι είναι η υπερβολική τιμή των φυσιγγίων του στη χώρα μας , και γω με αρκετά δωδεκαρια αλλά το χέρι μου όταν εβγαινα από το σπίτι για περπατητό τσίχλας έπιανε το εικοσαρι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι κυνηγια κάνεις.

Κώστα καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλορίζικο καλοτούφεκο το νέο σου τουφέκι
φίλος που το έχει η κάννη του δεν κουνάει καθόλου
2 πράγματα να κοιτάξεις
1)η πάπια την ώρα που την βάζεις να κουμπώνει καλά στην βάση του όπλου
2)η βίδα που βιδώνει την πάπια θέλει να την βιδώσεις σιγά σιγά και καλά μέχρι εκείπου παίρνει χωρίς να ζορίσεις πολύ....του φίλου του έκανε κάποιο τέτοιο κούνημα αλλά ξεβίδωνε την πάπια και μετά με σιγανό βίδωμα κούμπωνε μια χαρά χωρίς κούνημα
πιστεύω να βοήθησα χωρίς να σε μπερδέψω :)
ΣΙΓΑΝΟ ΒΙΔΩΜΑ!!!! Αυτό ήταν... Τόσο απλό. Θέλει να βιδωθεί αργά. Μάλλον για να ''παίρνει τα μπόσικα'' όπως λένε στο χωριό μου!! Αλήθεια ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μου έφυγε μια έγνοια. Το sx3 20άρι παιδιά, πραγματικά κεντάει. Και είναι και σα μπιμπελό... Δεν θα το αλλάξω ποτέ!

Το sx3 20άρι παιδιά, πραγματικά κεντάει. Και είναι και σα μπιμπελό... Δεν θα το αλλάξω ποτέ!
Την SX3 είχα αποφασίσει και εγώ να πάρω όταν έψαχνα για 20άρι μέχρι που βρήκα μεταχειρισμένη την Benelli και μου άλλαξε την γνώμη.
Παρότι είμαι ερωτευμένος με την Benelli παραδέχομαι ότι η SX3 βγάζει πιο καλές τουφεκιές.(Έχω κάνει test με φίλο που την έχει)
Πραγματικά είναι πολύ καλό όπλο σε αυτό το διαμέτρημα και όχι μόνο.
Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει. .well done.

Την SX3 είχα αποφασίσει και εγώ να πάρω όταν έψαχνα για 20άρι μέχρι που βρήκα μεταχειρισμένη την Benelli και μου άλλαξε την γνώμη.
Παρότι είμαι ερωτευμένος με την Benelli παραδέχομαι ότι η SX3 βγάζει πιο καλές τουφεκιές.(Έχω κάνει test με φίλο που την έχει)
Πραγματικά είναι πολύ καλό όπλο σε αυτό το διαμέτρημα και όχι μόνο.
Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει. .well done.
Κάπου διάβασα ''εάν υπήρχε το καλύτερο όπλο, θα το είχαμε όλοι''!!! Είναι αλήθεια οτι υπάρχουν όπλα που ξεχωρίζουν κι ο καθένας επιλέγει το όπλο που είναι στα γούστα του, και ο καθένας μπορεί να λέει ''έχω το καλύτερο''!!! Πραγματικά και η Βenelli κορυφαία όπλα! Εύχομαι κι εσύ να το χαίρεσαι και γενικά να χαιρόμαστε τα όπλα μας, γιατί έχουμε ένα ''μικρόβιο'' μερακλήδικο κι όσο το προσέχουμε θα το έχουμε!! Και πάλι ευχαριστώ!!
Υ.Γ. Ψάχνοντας να βρω το κατάλληλο φυσίγγι για το όπλο μου και για μένα, έχω αγοράσει από παντού. Μόλις έχω νέα, θα σας ενημερώσω!!

Υ.Γ. Ψάχνοντας να βρω το κατάλληλο φυσίγγι για το όπλο μου και για μένα, έχω αγοράσει από παντού. Μόλις έχω νέα, θα σας ενημερώσω!!

Δες φίλε τα Navaro του Κύργια στα 28 γραμμάρια και τα Sellier Bellot πάλι στα 28 γραμμάρια αλλά με μάλλινη τάπα.
Και τα δύο είναι πολύ καλά φυσίγγια.

Δες φίλε τα Navaro του Κύργια στα 28 γραμμάρια και τα Sellier Bellot πάλι στα 28 γραμμάρια αλλά με μάλλινη τάπα.
Και τα δύο είναι πολύ καλά φυσίγγια.
Αυτά τα δύο, τα έχω ήδη δοκιμάσει κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Και μπορώ να πω πως από τα Νavaro, ακόμη περισσότερο απ'ότι τα S&B !! Τώρα έχω παραγγείλει Fiocchi και 3A...!!

Σωστός Κώστα, αρμονικο διαμέτρημα και γομωσεις το κακό έχουμε πει ότι είναι η υπερβολική τιμή των φυσιγγίων του στη χώρα μας , και γω με αρκετά δωδεκαρια αλλά το χέρι μου όταν εβγαινα από το σπίτι για περπατητό τσίχλας έπιανε το εικοσαρι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι κυνηγια κάνεις.
Μπεκάτσα, τσιχλοκότσιφα, κι από του χρόνου θα αρχίσω φάσσα και λαγό.

Αυτά τα δύο, τα έχω ήδη δοκιμάσει κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Και μπορώ να πω πως από τα Νavaro, ακόμη περισσότερο απ'ότι τα S&B !! Τώρα έχω παραγγείλει Fiocchi και 3A...!!
Κωστα δοκιμασε και από την bascieri&pellagri για μένα μια από τις καλύτερες εταιρείες.

Back