Μάγκες βάζω εδώ την ερώτηση μου αλλά αφορά όλα τα διαμετρήματα. Πόσα γραμμάρια παίζουμε σε κάθε διαμέτρημα υπό φυσιολογικές συνθήκες? Μιλάω για 16άρι και 20άρι αφού το 12άρι το ξέρω...
Γιώργο ευχαριστώ! Στο βεληνεκές του όπλου υπάρχει διαφορά?Βασίλη η ονομαστική γόμωση στο 20άρι είναι τα 24γρ και αντίστοιχα στο 16άρι τα 28.
Στο 20άρι παίζεις υπό νορμάλ συνθήκες από 25 μέχρι 28γρ.
Από τα 25 στα 28 εννοείς; Διαφορά υπάρχει όσο από τα 32 στα 36γρ για το 12αρι νομιζω. Στην πραξη τσιχλα-τρυγονι δεν ειδα καποια μετρησιμη διαφοράΓιώργο ευχαριστώ! Στο βεληνεκές του όπλου υπάρχει διαφορά?
Όχι ρε γενικά σαν όπλα εννοώ!Από τα 25 στα 28 εννοείς; Διαφορά υπάρχει όσο από τα 32 στα 36γρ για το 12αρι νομιζω. Στην πραξη τσιχλα-τρυγονι δεν ειδα καποια μετρησιμη διαφορά
Για το εικοσαρι από 24γρ (μπορεί και πιο χαμηλά 21γρ) μέχρι 36γρ ,νομίζω έχει την μεγαλύτερη ποικιλία σε φυσίγγια απο όλα τα (μικρά) .Μάγκες βάζω εδώ την ερώτηση μου αλλά αφορά όλα τα διαμετρήματα. Πόσα γραμμάρια παίζουμε σε κάθε διαμέτρημα υπό φυσιολογικές συνθήκες? Μιλάω για 16άρι και 20άρι αφού το 12άρι το ξέρω...
κακώς.....γιατί;;;;;Beretta s687 Silver Pigeon 20 cal, 71 εκ,με εσωτερικά τσοκ. Καινούριο....
Όλο λέω να το πάρω για κυνήγι τσίχλας και όλο στην αναβολή είμαι.
Σοβαρά μιλάς; Πως έτσι;;παρτο και βγάλε και καμία φωτό πρέπει να είναι......Beretta s687 Silver Pigeon 20 cal, 71 εκ,με εσωτερικά τσοκ. Καινούριο....
Όλο λέω να το πάρω για κυνήγι τσίχλας και όλο στην αναβολή είμαι.
Από ότι λένε υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στα διαμετρήματα 12 και 20 της τάξης των 4-5 μέτρων.Γιώργο ευχαριστώ! Στο βεληνεκές του όπλου υπάρχει διαφορά?
Μμμμ καλούτσικη φαίνεται
Αυτά τα παλια φυσιγγια δεν βγαίνουν πλέον, φυλαξε τα...
Θα τα κρατήσω DrV.Αυτά τα παλια φυσιγγια δεν βγαίνουν πλέον, φυλαξε τα...
Μ αυτο θα πηγαινα τα περισσοτερα προσωπικα ΣτελιοΘα τα κρατήσω DrV.
Αν αποφασίσω να το πάρω στο κυνήγι θα αγοράσω καινούρια.
Σε ευχαριστώ.
Πολύ ωραία Στέλιο όλα, τα φυσίγγια οπως λέει και ο Βασίλης κράτησε τα το ρελιαστο τι μάρκα είναι?
Αυτά είναι........