Όντως πραγματική απόλαυση και χωρίς το άγχος του να κάνεις νούμερα που σου μεταδίδει το 12άρι!! Πραγματικά κυνηγάς πιο ελεύθερα με τα μικρά!!Από φυσηγγια βλέπω........αφρόκρεμα....
Άλλη φάση για βασιλισες με το 20ράκι
Ομορφιές περιμένουμε και τα φυσίγγια τρελανε μας.Όντως πραγματική απόλαυση και χωρίς το άγχος του να κάνεις νούμερα που σου μεταδίδει το 12άρι!! Πραγματικά κυνηγάς πιο ελεύθερα με τα μικρά!!
Όσο για τα φυσίγγια, ότι είχα από παλιά και τα συγκεκριμένα πολύ καλά!! Από βδομάδα θα έχουμε ιδιογομωμένα....
Αυτά είναι........
Από φυσηγγια βλέπω........αφρόκρεμα....
Άλλη φάση για βασιλισες με το 20ράκι
πολυ καλο το 20ρακι αλλα θελη κοτσια να κυνηγας μπεκατσες με 20αρι μπραβο σου φιλε συγχαρητηρια
Καλησπέρα κ.Νίκο και ευχαριστώ για τα καλά σας πάντα λόγια!πολυ καλο το 20ρακι αλλα θελη κοτσια να κυνηγας μπεκατσες με 20αρι μπραβο σου φιλε συγχαρητηρια
Γεια σου φιλε κυνηγαω πανω απο 40 χρονια κυνηγος εγινα οταν σταματησα να κυνηγαω με καραμπινα , Σιγα σιγα θα αποκτησουμε και κυνηγετικη παιδια βλεπω οτι εχει μειωθη το καρτερι της μπεκατσαςΚαλησπέρα κ.Νίκο και ευχαριστώ για τα καλά σας πάντα λόγια!
Να πω κάτι για τα κότσια!! Όχι, το εικοσαράκι και κανένα μικρότερο του 12 δεν θέλει κότσια! Ελευθερία θέλει! Να μην είμαστε δούλοι της τσάντας και της επίδειξης του καφενείου θέλει!!
ειπες μαγαλη κουβενταΕλευθερία θέλει! Να μην είμαστε δούλοι της τσάντας και της επίδειξης του καφενείου θέλει!!
Φωτιές που μας αναψες, ποιότητα παντού ένα τέτοιο όπλο πάει με χάρτινο ρελιαστο μαλινοταπο.Εκεί κοντά σου Κωνσταντίνε!!!
Ονειρο!!!Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία και ότι καλύτερο για όλους εσάς και τις οικογένείες σας!
Και γιατί όχι και για την απόχτηση ενός ανεκπλήρωτου πόθου όπως ο κάτωθι!!!!
Αχ ένα αλληλεπιθετο 20 αρι. Αχ να είχα την οικονομική δυνατότητα.
εγω παλι θα προτιμουσα μια 391 20αρα.ειναι ποιημα
Κουμπαράς Νικόλα έχω πάρει δύο όπλα έτσι φίλε και δεν μου φάνηκε ότι ψιλό περίσσευε μέσα σε μια διαφανής μεγάλη μπουκάλα του νερού.Αχ ένα αλληλεπιθετο 20 αρι. Αχ να είχα την οικονομική δυνατότητα.
Καημός μεγάλος αυτό το όπλο φίλε πράγματι ποίημα η γραμμή τής σειράς 391 δεν παίζεται.εγω παλι θα προτιμουσα μια 391 20αρα.ειναι ποιημα
Για ποιό όπλο λες Νικόλα.Ενώ ψάχνω για δίκανο μπεκατσοτουφεκο ...με έχει βάλει σε σκέψεις μια καραμπίνα 20αρα για την ίδια δουλειά σε πλαστικά μέρη .count sheep.
Τι να πούμε τώρα για ένα τέτοιο όπλο.Εγώ θα προτιμούσα αυτό! Αλλά είναι μονοσκάνδαλο!
Καλές επιλογές και τα δύο ότι είπα και στον Νίκο .Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα, όπλα υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν .....
και γω μια crio 20αρα,θα την χτύπαγα ευχαρίστως.smashfrak. ή ένα 525
Καλύτερα μια από DR τα κάνουν όλα αλλά δεν συμφέρουν.
sorry .off
εγώ θα ήθελα μια 20αρα βραζιλιάνα ha haaa