Φίλε για αυτά τα 2 μην δώσεις την 304!Franchi alcione one 20ga beretta 20 ga
Φίλε για αυτά τα 2 μην δώσεις την 304!Franchi alcione one 20ga beretta 20 ga
.xm. Τι ξέρεις;Φίλε για αυτά τα 2 μην δώσεις την 304!
Παρότι φανατικός δικκανάκιας και χωρίς να έχω στην κατοχή μου καμία καραμπίνα, η 304 είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή! Ενώ τα 2 σούπερ ποζέ που θες, είναι απλά δύο άψυχα σούπερ ποζέ και αρκετά υπερτιμημέναΤι ξέρεις;
Γιωργο,μην αφηνεις λάδι!Έπιασα και καθάρισα την Benelli σήμερα γιατί την είχα ακαθάριστη από το καλοκαίρι και δεν της πάει.
Στο πρόσφατο κυνήγι μου έκανε μια δυσλειτουργία το κλείστρο,πήγαινε πίσω με δυσκολία μετά από κάθε τουφεκιά παρόλα αυτά εμπλοκή δεν έκανε(Benelli γαρ).
Είχε πιάσει μαυρίλα στις ράγες που κινείται το κλείστρο το καθάρισα και άφησα μια λεπτή στρώση λάδι.
Έλυσα και το κλείστρο το καθάρισα όπως επίσης και την σκανδαλοθήκη και τώρα πετάει!
Ναι ναι και τα ποζε εναι.......Τι ωραία τα 20αράκια τα Beretta...
Και οι τουφεκιές φαρμάκι!.pop.
Το 391 Γιώργη μεγάλη καψούρα έχω το δωδεκαρι θα θελα και το εικοσαρι ίσως στο μέλλον, τα saga βλέπω ρίχνουν .Τι ωραία τα 20αράκια τα Beretta...
Και οι τουφεκιές φαρμάκι!.pop.
τα saga βλέπω ρίχνουν .
Δεν ξέρω αν είναι ίδια γεμισια με τα rio, οι ισπανικές εταιρείες από ότι βλέπω θα κάνουν τρελές πωλήσεις σε φυσίγγια σε όλες αυτές τις χώρες της Νοτίου Αμερικής.Και βλέπω ότι είναι και πολύ καλά.
Δυστυχώς Ελλάδα από όσο ξέρω δεν υπάρχουν.
Γιάννη καλημέρα.
Πολύ λίγο λάδι άφησα ίσα ίσα να κινείτε πιο ομαλά το κλείστρο.
Να το σκουπίσω τελείως;
Ωραίες τουφεκιές σε φάσσες με Browning Maxus και ένα 725 20άρι!
ομοιώματα κοντινές τουφεκιές καθαρό φόντο
αυτά είναι για μένα που είμαι γέροντας(57)
τ ακούς kostasbak;;;;; ha haaa
Παλιό αλλά καλό βιντεάκι και με χρήσιμες συμβουλές.Εγω βλεπω οτι το 20ρακι τοις πατσαβουριαζει και η μαξους οι πςεοσοτερες πεφτουν ζωντανες
Βασικά ένα καλο 20 αρι για μένα είναι αυτό που είναι αρκετά κάτω από τα 3 κιλά με βάση εικοσαριου εννοείτε. Και απ τον χειριστή τα μέχρι 25 γραμμάρια.
ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑχχχNick Κάτι τέτοιο ψάχνεις?
Κουκλαρα ειναι Στελιο.Nick Κάτι τέτοιο ψάχνεις?
Το συζητας; Να το χαιρεσε Στελιο ωραιες τουφεκιες να εχεις. Μου εφτιαξες την διαθεση μονο που το ειδαΕυχαριστώ ρε Νίκο.
Όμορφα τα 20άρια....
Μπιμπελό....