Κωνσταντινε αν βρω να ανταλλαξω την 304 με ενα 20 αρι over under ανετα. Για το κουμπαρα δυσκολαυμπαράς Νικόλα έχω πάρει δύο όπλα έτσι φίλε και δεν μου φάνηκε ότι ψιλό περίσσευε μέσα σε μια διαφανής μεγάλη μπουκάλα του νερού.
Για την m2 έχω να σου πω τα καλύτερα, μπεκατσα βέβαια πάει πιο πολύ ένα δικανο.Δεν το έχω ψάξει το θέμα όσο με τα δίκανα που έχω κάνει έρευνα αγοράς και τα έχω επωμισει.
Αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει μ2, Μπερέτα α400 η 391 αν βρω
Η sx3 ίσως αλλά έχει σχετικά μεγάλο βάρος για 20άρι αν θυμάμαι καλά
Αν βρω ευκαιρία όπου κάτσει η μπίλια.buy.
Απαπα αν ήταν άλλο το συζητούσαμε για την 304 όχι μην την δώσεις.Κωνσταντινε αν βρω να ανταλλαξω την 304 με ενα 20 αρι over under ανετα. Για το κουμπαρα δυσκολα
Πάνω κάτω το ίδιο όπλο είναι με μικροδιαφορες, για το πλαστικό έχεις δίκιο ούτε γρατζουνιές, ζέστη, βροχή, όλα καλά κανένα πρόβλημα.Καλή η m2? Έλεγα να πάρω σε καραμπίνα το cal20 να το δουλέψω και περπατητο τσίχλας ποιο άνετα
Ίσως και η becaccia ..αν και μου αρέσει η ιδέα του comfort και πλαστικού να μην το λυπάμαι στα πυκνά.
Φευγει σιγα σιγα η καραμπινα απο μενα. Το βλεπω. Το αλληλεπιθετο με κερδιζει και επειδη εχω 12αρι θα αλλαζα την 304 που λατρεψα μονο με 20αρι.Απαπα αν ήταν άλλο το συζητούσαμε για την 304 όχι μην την δώσεις.
Οι τιμές έχουν πλάκα ....sx3 cal12 950
Και η 20αρα 1500
Και γω φίλε αν και δεν τα χω χρησιμοποιήσει πολύ, πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάει με αδιαφορία τις καραμπινες ενώ στα ποζεδακια το μάτι πάει καρφί.Φευγει σιγα σιγα η καραμπινα απο μενα. Το βλεπω. Το αλληλεπιθετο με κερδιζει και επειδη εχω 12αρι θα αλλαζα την 304 που λατρεψα μονο με 20αρι.
Τι λες ρε αρωστεεεεε?το θωρηκτό ρεεεεεεε?αν ποτε κανεις το λάθος σε μενα θα τη δωσεις αλλιως......Κωνσταντινε αν βρω να ανταλλαξω την 304 με ενα 20 αρι over under ανετα. Για το κουμπαρα δυσκολα
Έτσι έτσι Ευριπο θωρηκτα αυτή η σειρά , προσπαθώ και γω να βάλω στην συλλογή μια 303 cal 12 που την έχει το φιλαράκι στο νησί σε απραξία να δουμε.Τι λες ρε αρωστεεεεε?το θωρηκτό ρεεεεεεε?αν ποτε κανεις το λάθος σε μενα θα τη δωσεις αλλιως......
Αχ.έπρεπε να την εχεις πάρει απο εχθες που λεει ο λογοςΈτσι έτσι Ευριπο θωρηκτα αυτή η σειρά , προσπαθώ και γω να βάλω στην συλλογή μια 303 cal 12 που την έχει το φιλαράκι στο νησί σε απραξία να δουμε.
Έτσι έτσι Ευριπο θωρηκτα αυτή η σειρά , προσπαθώ και γω να βάλω στην συλλογή μια 303 cal 12 που την έχει το φιλαράκι στο νησί σε απραξία να δουμε.
Φιλαράκια συμφωνώ αλλά θα μου βρείτε να 20αρι και η 304 δικιά σας.Αχ.έπρεπε να την εχεις πάρει απο εχθες που λεει ο λογος
Έχεις απόλυτο δίκιο με μία τέτοια ξεκινησα 32" κάνη και τεσσάρι τσοκ μόνιμα βιδωμενο αντιεροπορικο κοντά μακριά no problemo.Αχ.έπρεπε να την εχεις πάρει απο εχθες που λεει ο λογος
Νικόλα πιο δικανο σαρεσει.Φιλαράκια συμφωνώ αλλά θα μου βρείτε να 20αρι και η 304 δικιά σας.
Franchi alcione one 20ga beretta 20 gaΝικόλα πιο δικανο σαρεσει.