Cal.20

Kαι μια ερώτηση προς τους γνώστες. Με τί φυσίγγι κυνηγάτε παπί και φάσσα? Για εικοσάρι πάντα...
Του εμπορείου το speed της nobelsport σε 28γρ. Νο 6 πιστεύω είσαι μια χαρά, γιατί δεν νομίζω εδώ να βρεις και κάτι άλλο!! Έχει βύσμα lb6 και είναι αρκετά συγκεντρωτικό και μεγάλων αποστάσεων νομίζω.
Τώρα σε πιο πολλά γραμμάρια καλύτερα να πας σε cal12

Του εμπορείου το speed της nobelsport σε 28γρ. Νο 6 πιστεύω είσαι μια χαρά, γιατί δεν νομίζω εδώ να βρεις και κάτι άλλο!! Έχει βύσμα lb6 και είναι αρκετά συγκεντρωτικό και μεγάλων αποστάσεων νομίζω.
Νικηφορε έχεις καμία φώτο από τον συγκεντρωτηρα αυτό.

Από αυτό το φυσίγγι είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωσή του. Δεν το βρίσκω όμως σε νούμερα χοντρά. 3-4-5. Σε όσα σάιτ κοιτάζω έχουν 7-8-9-10

Το εικοσαρι απο μόνο του εχει μια Ροζέτα αρκετά σφιχτή. Όποτε το θέμα ειναι να βάλεις το θυραματα μέσα σε αυτή την Ροζέτα για να πάρει τα 3 με 5 σκαγια που χρειάζονται για την άμεση καταβολή του, όποτε το να φορτώνεις σκαγια δεν εχει και πολυ νόημα. Απο πρωσοπικη πείρα στο αγριοπεριστερο με 26 και 27 γραμμάρια με Νο 7 με τσοκ μισό και βελτιωμένο κύλινδρο εκανα πολυ καλη δουλεια σε ποστο που το γνώριζα και το κυνηγούσα με το 12αρι. Εδώ έχουμε πολλούς Ελληνοαμερικάνους που κυνηγάνε λαγό με το εικοσαρι με νούμερο 5 με ρεμικτον της ουγκιας. Αυτή που έχουν καραμπινακια ρεμικτον η μπραουνικ δουλεύουν και μαγκουνμ αλλα παραπονιούνται για την ανάκρουση. Νομίζω ότι για φασσα και παπί μια γωμοση το πολυ έως 30 γραμμάρια σε συνδιασμο με μια προοδευτική πυριτηδα (M92s) ειναι ότι πρέπει.

Φίλε Κώστα το super x δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και ότι και να σου πω θα είναι ψέμα. Για τον φίλο ppv να πω ότι τα πήρα από τον καλκατζακο 10 ευρώ το κουτί. Δηλαδή 1 ευρώ το φυσίγγι.
Ευχαριστώ Γιάννη μου, ακριβό αλλά σε κυνηγια πέρδικα, λαγό, φασσα άξιζει.

Φίλε Κώστα για την πέρδικα για εμένα τρομερό είναι το rottweil. Όλα βέβαια είναι καλά και τα federal πολύ καλά.
Αν πάνε όλα καλά φίλε φέτος θα δοκιμάσω αρκετά από διάφορες εταιρείες, έχω βέβαια και το στανταρακι της b&p f2 classic που είναι πολύ καλό.

Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά φυσίγγια στο κυνήγι της τσίχλας που κάνω κυρίως. Αυτά που δεν με τρελαινουν είναι τα navaro και τα selier belot. Όλα τα άλλα μου κάνουν. Έχω καταλήξει στα rm λόγω τιμής. 7.5 ευρώ το κουτί ενώ τα αλλά από 10 μέχρι 12ευρω. Φέτος θα ασχοληθώ με την ιδιογωμοση μαζί με τον αδερφό μου που το κατέχει το θέμα.

Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά φυσίγγια στο κυνήγι της τσίχλας που κάνω κυρίως. Αυτά που δεν με τρελαινουν είναι τα navaro και τα selier belot. Όλα τα άλλα μου κάνουν. Έχω καταλήξει στα rm λόγω τιμής. 7.5 ευρώ το κουτί ενώ τα αλλά από 10 μέχρι 12ευρω. Φέτος θα ασχοληθώ με την ιδιογωμοση μαζί με τον αδερφό μου που το κατέχει το θέμα.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις Γιάννη και θα φτιάχνεις αυτό που σαρεσει και θα κάνεις και οικονομία.

Back