Kαι μια ερώτηση προς τους γνώστες. Με τί φυσίγγι κυνηγάτε παπί και φάσσα? Για εικοσάρι πάντα...
Kαι μια ερώτηση προς τους γνώστες. Με τί φυσίγγι κυνηγάτε παπί και φάσσα? Για εικοσάρι πάντα...
Του εμπορείου το speed της nobelsport σε 28γρ. Νο 6 πιστεύω είσαι μια χαρά, γιατί δεν νομίζω εδώ να βρεις και κάτι άλλο!! Έχει βύσμα lb6 και είναι αρκετά συγκεντρωτικό και μεγάλων αποστάσεων νομίζω.Kαι μια ερώτηση προς τους γνώστες. Με τί φυσίγγι κυνηγάτε παπί και φάσσα? Για εικοσάρι πάντα...
Νικηφορε έχεις καμία φώτο από τον συγκεντρωτηρα αυτό.Του εμπορείου το speed της nobelsport σε 28γρ. Νο 6 πιστεύω είσαι μια χαρά, γιατί δεν νομίζω εδώ να βρεις και κάτι άλλο!! Έχει βύσμα lb6 και είναι αρκετά συγκεντρωτικό και μεγάλων αποστάσεων νομίζω.
Τώρα σε πιο πολλά γραμμάρια καλύτερα να πας σε cal12
Από αυτό το φυσίγγι είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωσή του. Δεν το βρίσκω όμως σε νούμερα χοντρά. 3-4-5. Σε όσα σάιτ κοιτάζω έχουν 7-8-9-10Του εμπορείου το speed της nobelsport σε 28γρ. Νο 6 πιστεύω είσαι μια χαρά, γιατί δεν νομίζω εδώ να βρεις και κάτι άλλο!! Έχει βύσμα lb6 και είναι αρκετά συγκεντρωτικό και μεγάλων αποστάσεων νομίζω.
Τώρα σε πιο πολλά γραμμάρια καλύτερα να πας σε cal12
Θέλω εντυπώσεις για το super x Γιάννη.
Ευχαριστώ Γιάννη μου, ακριβό αλλά σε κυνηγια πέρδικα, λαγό, φασσα άξιζει.Φίλε Κώστα το super x δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και ότι και να σου πω θα είναι ψέμα. Για τον φίλο ppv να πω ότι τα πήρα από τον καλκατζακο 10 ευρώ το κουτί. Δηλαδή 1 ευρώ το φυσίγγι.
Φίλε Κώστα για την πέρδικα για εμένα τρομερό είναι το rottweil. Όλα βέβαια είναι καλά και τα federal πολύ καλά.Ευχαριστώ Γιάννη μου, ακριβό αλλά σε κυνηγια πέρδικα, λαγό, φασσα άξιζει.
Αν πάνε όλα καλά φίλε φέτος θα δοκιμάσω αρκετά από διάφορες εταιρείες, έχω βέβαια και το στανταρακι της b&p f2 classic που είναι πολύ καλό.Φίλε Κώστα για την πέρδικα για εμένα τρομερό είναι το rottweil. Όλα βέβαια είναι καλά και τα federal πολύ καλά.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις Γιάννη και θα φτιάχνεις αυτό που σαρεσει και θα κάνεις και οικονομία.Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά φυσίγγια στο κυνήγι της τσίχλας που κάνω κυρίως. Αυτά που δεν με τρελαινουν είναι τα navaro και τα selier belot. Όλα τα άλλα μου κάνουν. Έχω καταλήξει στα rm λόγω τιμής. 7.5 ευρώ το κουτί ενώ τα αλλά από 10 μέχρι 12ευρω. Φέτος θα ασχοληθώ με την ιδιογωμοση μαζί με τον αδερφό μου που το κατέχει το θέμα.