Για αυτό σου λέω κάνε ιδιογωμοσηΗθελα αλλά ....14 ευρώ ....ξεφτιλα
Για αυτό σου λέω κάνε ιδιογωμοσηΗθελα αλλά ....14 ευρώ ....ξεφτιλα
Στο δωδεκαρι βγαίνουν αρκετά χρόνια ίσως αλλάζουν τις ονομασίες, αυτά που πήρα εγώ για το εικοσαρι εδώ ονομάζονται competition one αλλά είναι τα legend .Αυτά τα legend μου έκανα εντύπωση. Βγαίνουν και σε cal12?
Γειά σου Γιάννη κοίτα και αυτά.καλησπερα στην παρεα
κανα φυσιγγι για τρυγονια ξερουμε??????γτ δν προλαβαινω να κανω ιδιογομωση
καλησπερα στην παρεα
κανα φυσιγγι για τρυγονια ξερουμε??????γτ δν προλαβαινω να κανω ιδιογομωση
Αυτά τα legend ... είναι καλά ;
Ποιος έχει τα Ναβάρο Γτ δν τα βρίσκω εκτός από τον ΚυργιάΤα Lambro στα 25γρ και τα B&P στα 26γρ είναι πολύ καλά φυσίγγια.
Στα 28γρ έχει τα Navaro του Κύργια επίσης πολύ καλό φυσίγγι.
Τα legend δεν τα χω δοκιμάσει ακόμη αν και είναι πολλά υποσχόμενα και αρκετά γρήγορα από ότι λέει η εταιρεία.Αυτά τα legend ... είναι καλά ;
Έχω εμπειρία από b&p και λαμπρό με τα πρώτα είχα πάρει το πρώτο μ τρυγόνι
Τα έχει ένας εδώ στον Πύργο 6.5€ Τα long rangeΤα legend δεν τα χω δοκιμάσει ακόμη αν και είναι πολλά υποσχόμενα και αρκετά γρήγορα από ότι λέει η εταιρεία.
Τα long range όνομα και πράμα από τα καλύτερά που έχω δοκιμάσει.
Καλή τιμή Γιάννη.Τα έχει ένας εδώ στον Πύργο 6.5€ Τα long range
Κωνσταντίνε για τα φετινά τρυγονακια εχω κάτι σπέσιαλ φυσηγγάκια .......Αύριο θα τα δεις στη φώτο .........Έφτιαξες εμένα όμως
Φυσιγγακια ντόπια Κερκυραϊκά think
Φτιάξε με.Κωνσταντίνε για τα φετινά τρυγονακια εχω κάτι σπέσιαλ φυσηγγάκια .......Αύριο θα τα δεις στη φώτο .........
Χμμμ... Δεν νομίζω να υπάρχει πια ... έχω πολλά χρόνια να το δω σε καταλόγους, και στο site της Cheddite.Το amarcord μου έχει ξεφύγει μέχρι τώρα, αλλά φαντάζομαι θα είναι πανάκριβο.... χάρτινο, μάλλινη τάπα.....
Καλοριχτα φίλε μου ένα και ένα είναι, από τρέλα έχω κανταρια πάνω μου
Σωστά Στέλιο δεν νομίζω να βγαίνει πια, η B&P έχει βγάλει ένα χαρτινο αλλά με πλαστικό συγκεντρωτηρα.Χμμμ... Δεν νομίζω να υπάρχει πια ... έχω πολλά χρόνια να το δω σε καταλόγους, και στο site της Cheddite.
Κοιτάζω τώρα τον Ετήσιο Οδηγό 2011 του ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ ... Συσκευασία τεμ. 10 - Τιμή: 13,00 € ...