Έτσι ακριβώς η γραμμή που έχει η benelli στα όπλα τής σε αυτό το διαμετρημα γίνεται ποιό .Πω,πω τι όμορφο όπλο ρε φίλε!!!
Του βάζεις και ένα Kicks επάνω και ο χάρος βγήκε παγανιά!!
Αυτό λέω και γω αλλά και η m2 δεν έχω παράπονο.Αν δεν είχα την ραφαελο αυτό θα επερνα
Έχω ένα περίσσευμα.αμα θες στο στέλνωΩραια και κομψη η 20αρουλα αλλα μαύρη..
Για αυτο θα πάρω το αυτοκόλλητο Baikal στο τέλος του βίντεο δεξιά..
Καλό ήταν ένα όπλο από κάθε διαμετρημα αλλα που..
ΥΓ έλεγα πως θα την επωμισει στην μασχάλη του..
Το amarcord μου έχει ξεφύγει μέχρι τώρα, αλλά φαντάζομαι θα είναι πανάκριβο.... χάρτινο, μάλλινη τάπα.....
Όσο αφορά το T3 armarcord, όταν είχα πρωτοξεκινησει στο μαγικό κόσμο του 20αριου το μακρινό 2001 με ένα betinsolli diamond, έψαχνα να βρω φυσίγγια διασπορας τα οποία φυσικά τότε δεν υπήρχαν στην Ελλάδα και ψάξε ψάξε βρήκα το armarcord και με τα πολλά μου έφερε παραγγελία μια κούτα ένα τοπικό κατάστημα εδώ στο νησί . Μάλιστα τα περιμέναμε κάνα μήνα μιας και θα τα έφερνα η Μετπλαστ με αλλά είδη από Ιταλία. Ήρθε σε κούτα 20 κουτιών και αγόρασα θυμάμαι τα 10, τιμή δεν είναι σίγουρος αλλά νομίζω στα 8 ή 9 €. Τα κυνήγησα αποκλειστικά στη μπεκατσα με τσοκ 4-5, ακόμα θυμάμαι κάποιες κοντινές βασίλισσες τις ανατίναζε αλλά και κάποια μακρινά πουλιά ( στο πουρναρι κυρίως ) έμενα άγαλμα μην πιστεύοντας πόσο μακριά "έκοβαν ". Μόνο μειονέκτημα για μένα προσωπικά ο χάρτινος καλυκας που με τα νερά φούσκωνε, παρόλο που τα είχα τυλιγμένα σε αδιάβροχη πλαστική θήκη. Πέταξα κάμποσα που είχαν φουσκώσει μπροστά και δεν έμπαιναν στη θαλαμη. Τώρα μου έχουν μείνει 2.5 κουτιά άθικτα.Χμμμ... Δεν νομίζω να υπάρχει πια ... έχω πολλά χρόνια να το δω σε καταλόγους, και στο site της Cheddite.
Κοιτάζω τώρα τον Ετήσιο Οδηγό 2011 του ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ ... Συσκευασία τεμ. 10 - Τιμή: 13,00 € ...
Αυτό είναι ένα φυσιγγι για όλα όχι σαν το cal 12 .
Πολλά λάθη στην ενημερωση του πελάτη.Αυτό είναι ένα φυσιγγι για όλα όχι σαν το cal 12 .
Το παρατήρησα και γω κύριε Σπύρο μάλλον έχει γίνει μπέρδεμα στην διατύπωση μεταξύ καλυκα και διαμετρήματος, ακόμα και η ανάλυση των χαρακτηριστικών θυμίζει κάτι από το λαμπρό 20.Πολλά λάθη στην ενημερωση του πελάτη.
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ 16/70 και ψάχνουμε για να δούμε οτι ειναι 20αρι και το μόνο 16 ειναι ο παφυλας.
Μόνο Νο9 και γράφει οτι ειναι για λαγό, αγριοκούνελα κτλ.
Πάλι καλα που δεν έβαλε και αγριογούρουνο.
...ΤΕΣΠΑ
Επειδή δεν δίνει ....Πανελλήνιες ο κατασκευαστής ας εινσι καλο το φυσίγγι
και θα το δοκιμάσουμε.
Υπάρχει τιμή και μαγαζί που τα διαθέτει ή μόνο κούτα παραγγελία ;
Αθήνα δεν θα βρεις..παραγγελία στον ιδιο..Υπάρχει τιμή και μαγαζί που τα διαθέτει ή μόνο κούτα παραγγελία ;
Από τα καλύτερα........
Μπενελι m2 καταευχαριστημενος με το briley light modified , κυνηγια πέρδικα και τσίχλα.Φίλοι
Πολλά post βλέπω για φυσιγγια και καθόλου για τσοκ.
Όσοι ερχεται εμπειρία ας μας γράψετε τι κυνήγια κάνετε, με τι 20αρι οπλο και τι τσοκ έχετε πανω στο οπλο σας.
Είμαι και γω στην διαδικασία να βγάλω απο την ναφθαλίνη ενα ωραίο Browning Fussion, αυλό Back bored (18,8) και εχει μόνο τον βελτιωμενο κύλινδρο απο τα Invector plus τα "μαμά".
Ετσι ...ορφανό, δεν το αφήνω .