Cal.20

θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω μια καραμπινα μεχρι 1700 ευρω ....ποια μου προτεινεται δν εχω επωμισει καποια απο τις καινουριες απλως θελω να μου πειτε τις γνωμες σας
Βρες μια benneli να εχεις τουφεκι για τα επομενα 100 χρονια!!!!

θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω μια καραμπινα μεχρι 1700 ευρω ....ποια μου προτεινεται δν εχω επωμισει καποια απο τις καινουριες απλως θελω να μου πειτε τις γνωμες σας
Εξαρτάται τι θέλεις εσύ, στο μυνημα που παρέθεσε ο Μάκης παραπάνω ξεχώρισα τρεις benelli .sarcastic. δυο με ξυλα την modefeltro το ποιο απλό μοντέλο χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες απλό και απέριττο, την duca που στην ουσία είναι το ίδιο μόνο με μια διτονια στο χρωμα της βασης και αν σαρεσουν τα πλαστικά η m2 .
Το καλύτερο όμως είναι να πας να δεις όπλα από διάφορες εταιρείες, γούστα είναι αυτά ότι σ'αρέσει εσένα.
Βρες μια benneli να εχεις τουφεκι για τα επομενα 100 χρονια!!!!
Είναι το κάτι άλλο οι ατιμες και εικοσαρες ακόμη ποιο .sex hard..

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια ! υπαρχει καποιος που εχει benelli beretta a400 na μου pei πως τη βλεπει στο κυνηγι?
Αν και λόγω συγκυριών δεν το έχω χαρεί όπως θέλω έχω στην κατοχή μου μια benelli m2 comfort , το κυνηγησα μια φουλ σαιζόν λίγο πέρδικα και ποιο πολύ τσίχλα .
Τόσο βλητικα όσο και χρηστικά είμαι υπερευχαριστημενος, ειδικά στα πολυωρα κυνηγια στο βουνό το κάτι άλλο. Εμπλοκές μηδέν ακόμα και με φυσίγγια δεκαετίας και βάλε.

Αυτο γενικα δεν παιζει ρολο φιλε Κώστα αν είναι σε καλή κατασταση..εγώ στο λέω...sarcastic.
.sarcastic. δεκαετίας λέω επιεικώς Τάσο, ποιός ξέρει think lambro σε κόκκινο καλυκα και star hellas σε κίτρινο ρελιαστο, έχω κρατήσει μερικά από αυτά.

8.5 no sta 28gr
Μήπως τα 28 γραμμάρια για την Sipe είναι πολλά??
Τα 28 γρ. για το διαμέτρημα 20 είναι κάτι αντίστοιχο με τα 36 γρ. του 12.
Δεν ξέρω αν θα γιώμιζες 36γρ στο καλ. 12 με Sipe ή θα πήγαινες στην Tecna.

Συμφωνώ με αυτά που λες .... Αλλά με τον τρόπο που έκλεισα έχω αρκετά μαλακή ντουφέκια και συγκέντρωση ....στην αρχή γέμισα στα 26 και μετά πήγαινα ψάχνοντας μέχρι που κατέληξα στα 28 αυτά τα θέλω για τώρα που τα πουλιά είναι κάπως ψιλωμενα για αργοετερ θα δουλέψει diana και biortabile bior gualandi ...... Καλημέρα ☺️

Μήπως τα 28 γραμμάρια για την Sipe είναι πολλά??
Τα 28 γρ. για το διαμέτρημα 20 είναι κάτι αντίστοιχο με τα 36 γρ. του 12.
Δεν ξέρω αν θα γιώμιζες 36γρ στο καλ. 12 με Sipe ή θα πήγαινες στην Tecna.
Καλημερα 28 γραμ το πολυ γεμιζω το 16αρι

Back