Ιδέα δεν έχω Μπιλακο αλλά το ρελι και ο κόκκινος καλυκας είναι πηξαμε στο κίτρινο .Έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω μάγκες?
https://www.taskof.gr/product/taskof-cal-20/
Για να ξεχωρίζουν από του cal 12 μάλλον εγγλεζικη πουστιά για να μην μπερδεύονται οι γεμισταδες που τα χουν χύμα σε τσάντες. Το φυσιγγι του εικοσαριου θα στακαρει στον κώνο του cal 12 με ολέθρια αποτελέσματα, γιαυτο έχει καθιερωθεί αυτό το χρώμα στους αγγλοαμερικανους αν έχεις προσέξει δεν υπάρχει κίτρινο δωδεκαρι φυσίγγι σε αυτούς. Οι ιταλοί ποιο μάγκες έχουν από όλα αν και με τις εξαγωγές τα ποιο πολλά είναι κίτρινα και σε αυτους.Ρε φίλε γιατί σχεδόν όλα έχουν κιτρινους κάλυκες?
Κάπως έτσι θα την πάτησαν με το εικοσαρι και καθιέρωσαν την μονοχρωμια.Ένας φιλος μου έριξε με 303 καταλαθος φυσιγγι από Cal 16...
Σφηνωσε μεσα.... Ευτυχώς για λιγο δεν είχε χώρο να ανέβει το επόμενο ....
Βλεπω όλη την φάση... Του φευγουν 2 πουλιά ρίχνει μια μετά κλικ φωτογραφια . Του λέω τι εγινε μου λέει εμπλοκή τραβαει κλείστρο μέσα σφήνα με τα πολλα το βγαζουμε ...του λέω μαλακα από το 16αρι του πατέρα σου είναι.
Πώς διαολο εκανε μπαμ δεν καταλαβα...
Για την ιστορια έπεσε η πέρδικα φτερουγατη και την βρήκαμε μετά από ώρα
Λοιπόν τα φυσίγγια είναι με ρελι στο χέρι γεμισμένα είναι σε 12αδες και κάνουν 3.5 ευρω
Δεν την λες και ασχημη τιμή σε σχεση με τα υπόλοιπα. Τώρα ρωτησα για μπαρουτι και βισμα
Περιμένω απάντηση
Ωραίος !!! CSB1-PSB1 ή CSB2-PSB2 ... Αν έχει από τις δεύτερες ακόμη καλύτερα !!!Βισμα γκουαλαντι
Πυρίτιδα μαξαμ μονοβασικη
Ρε φίλε γιατί σχεδόν όλα έχουν κιτρινους κάλυκες?
Για να ξεχωρίζουν από του cal 12 μάλλον εγγλεζικη πουστιά για να μην μπερδεύονται οι γεμισταδες που τα χουν χύμα σε τσάντες. Το φυσιγγι του εικοσαριου θα στακαρει στον κώνο του cal 12 με ολέθρια αποτελέσματα, γιαυτο έχει καθιερωθεί αυτό το χρώμα στους αγγλοαμερικανους αν έχεις προσέξει δεν υπάρχει κίτρινο δωδεκαρι φυσίγγι σε αυτούς. Οι ιταλοί ποιο μάγκες έχουν από όλα αν και με τις εξαγωγές τα ποιο πολλά είναι κίτρινα και σε αυτους.
Τιμή?Παρέλαβα τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη!
Πυρίτιδα Α1,βύσμα Gualandi,26 γραμμάρια σκάγια και παραδοσιακό ρέλι!
Το Σ/Κ θα έχει δοκιμή...
image share website
Βισμα γκαλαντι
Πυρίτιδα μαξαμ μονοβασικη
Μόνο σε 8αρια έχει τωρα
Πήρα δέκα κουτάκια για δοκιμή και βλέπουμε.
Καλοριχτα μάγκες.Παρέλαβα τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη!
Το Σ/Κ θα έχει δοκιμή...
image share website
Κάπου τα ξέρω εγώ αυτούς τους καλυκεςΠαρέλαβα τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη!
Το Σ/Κ θα έχει δοκιμή...
image share website
Έχω πάρει το βιβλίο τους Λευτέρη πολύ αναλυτικό και πολλές συνταγές και με ευρωπαϊκές πυριτιδες και καλυκες σε 21γρ που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Πως ανεβαζεται φωτο εδω????Αναμενουμε φωτο!