Mafia Calabria
Moderator
think με τα speed , η τα b&p στην 10αρα κασετίνα, παίζει και το super x βέβαια. Γιατί όχι όμως και τα Ελληνικά.
Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?
think με τα speed , η τα b&p στην 10αρα κασετίνα, παίζει και το super x βέβαια. Γιατί όχι όμως και τα Ελληνικά.
Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?
Δεν το βγάζει για εικοσαρι Γιάννη αλλά νομίζω έχει για τον φασιανο σε 7αρι.Όλη της αφρόκρεμα έχεις...αλλα για πέρδικα θα διάλεγα το τελευταίο κουτι από δεξιά αλλα με την πέρδικα απ´εξω..
Δεν το βγάζει για εικοσαρι Γιάννη αλλά νομίζω έχει για τον φασιανο σε 7αρι.
Πολυ σωστοί και οι δυο! Ευχαριστω για την διόρθωση! Απλά να προσθέσω τωρα που μπήκα στο site της NSI οτι η ειδική σειρά cal 20 έχει και αγριογούρουνο,τσίχλα,τρυγόνι! Απλά δεν ξερω αν εισάγονται αυτά..Στο cal 20 η συλλογή έχει λαγό φασσα μπεκάτσα Φασιανό
Δεν το γνώριζα Γιάννη!! Μα δεν τα ειδα κιόλας μπαίνοντας στον Τουρη οποτε μάλλον δεν εισάγονται όπως λες..Πολυ σωστοί και οι δυο! Ευχαριστω για την διόρθωση! Απλά να προσθέσω τωρα που μπήκα στο site της NSI οτι η ειδική σειρά cal 20 έχει και αγριογούρουνο,τσίχλα,τρυγόνι! Απλά δεν ξερω αν εισάγονται αυτά..
Γιωργο το νου σου.?....Μα δεν τα ειδα κιόλας μπαίνωντας στον Τουρη..
Στο σάιτ μπήκαΓιωργο το νου σου.
Απόψε ο Τουρης κλείνει νωρίς.
Μην ξεχαστείς με τόσα καλούδια και κλειστείς μεσα το ....βραδυ.
και βαράνε οι συναγερμοί....
Το b&p στην κασετίνα στο προτείνω ανεπιφύλακτα 26γρ επινικελωμενα τις αφήνει σεκο κοντά μακριά.Με βοήθησες τώρα εχω και τα κλασικ ξέχασα και τα λαμπρο τα 28.
Η δεκάδα είναι με την φασα σε 5αρια το πηρα για κανενα παπί αργότερα.
Speed το εμπιστεύομαι από πέρσι έχω και την προσκοπευση του
Αφού δοκιμάστηκε ο κύριος Fantom ως προς τις τιμές να πούμε και για τον κυριο Τασκωφ απο το Μεσολόγγι με πολλά χρόνια στην δουλειά και πελάτες σε ολη την Ελλαδα.Κάλεσα σημερα στον ....Fantom.
Δεν εχει παραλάβει ακομη κάλυκες 20 cal για να γεμίσει.
Να ξαναπάρω σε 10-15 μέρες.
Νομίζω σε 7 και 8 τα έχωΤο b&p στην κασετίνα στο προτείνω ανεπιφύλακτα 26γρ επινικελωμενα τις αφήνει σεκο κοντά μακριά.
Τα αλλά Νικολη περιμένω και γω εντυπώσεις?
Το λαμπρό 28 σε τι νούμερά το βρίσκεις γιατί στην σελίδα του το δίνει σε ψιλά νούμερα.
Σε 7αρι τα χω ρίξει και γω Νικόλα είναι το στανταρακι στην πέρδικα, αν ήμουνα κάτω θα ήθελα να δοκιμάσω και το μαλινοταπο της b&p.Νομίζω σε 7 και 8 τα έχω
thinkθα ηθελα την γνωμη σας για δυο καραμπινες
1)beretta stoeger m3020
2)franchi 620 vs
Πόσο κάνα 3χιλιαρο?
Ε ναι1960
Και πάλι καλά να λεμε
Μπράβο φίλε Νικόλα.