καλησπερα ... γνωριζει καποιος να μου πει αν θελω να βαλω αγγελια οπλου μπορω να την γραψωω εδω ή πρεπει να φτιαξω καινουριο θεμα .Ευχαριστω!
κωσταντηνε ειναι η breda icaroΤα τρυγόνια ποιό πολλά και από τις μύγες, τα όπλα πρέπει να είναι Breda.
Καινούριο θέμα Γιάννη!καλησπερα ... γνωριζει καποιος να μου πει αν θελω να βαλω αγγελια οπλου μπορω να την γραψωω εδω ή πρεπει να φτιαξω καινουριο θεμα .Ευχαριστω!
Αφού πιάσεις τα 100 μηνύματα πρώτα όμως!!καλησπερα ... γνωριζει καποιος να μου πει αν θελω να βαλω αγγελια οπλου μπορω να την γραψωω εδω ή πρεπει να φτιαξω καινουριο θεμα .Ευχαριστω!
Αυτό το πράμα με τους γεμιστάδες στις καραμπίνες δεν το χώνεψα ποτέ!Τα τρυγόνια ποιό πολλά και από τις μύγες, τα όπλα πρέπει να είναι Breda.
δεν τα εχω ! τωρα τι κανω?Αφού πιάσεις τα 100 μηνύματα πρώτα όμως!!
Συμμετέχεις στο φόρουμ μας μέχρι να πιάσεις τα 100 μηνύματα και μετά ανοίγεις ένα θέμα στον παρακάτω σύνδεσμο και βάζεις την αγγελία σου. Σε ότι βοήθεια θέλεις εδώ είμαστε.δεν τα εχω ! τωρα τι κανω?
Ούτε γω Νικηφορε, παροχές μάλλον στους κυνηγούς πελάτες αλλά και για να αφήνουν κάνα τυχερό στα bird boys.Αυτό το πράμα με τους γεμιστάδες στις καραμπίνες δεν το χώνεψα ποτέ!
Παλιό μοντέλο Νικόλα και μάλλον με βάση 12αριου αλλά πολύ ωραίο ζυγισμα στα χέρια με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω μερικές.Βάλε φωτο να το πάρουμε ματι το εργαλειο
Κάλεσα σημερα στον ....Fantom.
Δεν εχει παραλάβει ακομη κάλυκες 20 cal για να γεμίσει.
Να ξαναπάρω σε 10-15 μέρες.
Θα περιμένεις πολυ ακομαΚάλεσα σημερα στον ....Fantom.
Δεν εχει παραλάβει ακομη κάλυκες 20 cal για να γεμίσει.
Να ξαναπάρω σε 10-15 μέρες.
Γριούλα που την έχεις στην πέννα όμως!!Να και η γριούλα στα τρυγόνια, αλλά λίγα έως ελάχιστα έριξα σε δύο αλλά ήμουν αλλά ντάλα.
screen capture windows 7
Από φυσίγγια remington american clay &field no 8 και winchester AA super sport no 7,5 και τα δύο 24γρ, τρυγόνια δεν είχε αλλιώς θα έλεγα και εντυπώσεις.
program to take screenshots
Έχει μπόλικο μέταλλο δεν έκαναν τσιγκουνιες τότε.θυρηοδες καννες
Στα χέρια μου δεν έχει κάνει πολλά κυνηγια αλλά ποιος ξέρει? Το χα πάρει όταν ήρθα για κάνα κυνήγι φασιανου πιο πολύ και γιατί μ'άρεσε αυτό το διαμετρημα, μετά έμεινε στο safe του φίλου μου για χρόνια σε αχρησια.Γριούλα που την έχεις στην πέννα όμως!!
Παρότι φαίνεται ογκώδες Νικηφορε στα χέρια είναι καμία σχέση, το τελείωμα τον κανών νόμιζα ότι ήταν για να ταιριάξουν οι κάνες στη βάση αλλά έχω δει το ίδιο και σε marochi 12αρι που έχει κάποιος φίλος στο νησί.Πολύ καλό και γερό Κωνσταντίνε! Είχα δει και κυνηγήσει το ίδιο σε 12άρι με περισσότερο σκάλισμα όπου το είχε ένας φίλος του παππού μου!