Cal.20

καλησπερα ... γνωριζει καποιος να μου πει αν θελω να βαλω αγγελια οπλου μπορω να την γραψωω εδω ή πρεπει να φτιαξω καινουριο θεμα .Ευχαριστω!

Σήμερα επιστρατεύτηκε το πρώτο εικοσαρι που αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Antonio Zoli golden snipe, εκτός από ένα δύο κυνηγια σε φασιανο φάρμας με λίγες τουφεκιές δεν έχω κάνει αλλά κυνηγια και ήταν σε απραξία πολλά χρόνια. Έχει τα φόντα για καρτεροτουφεκο 71εκ κάνες ντεμι και φουλ σταθερά αν καταφέρω να κάνω κάνα κυνήγι τρυγονιου να δούμε τι λέει .

Κάλεσα σημερα στον ....Fantom.
Δεν εχει παραλάβει ακομη κάλυκες 20 cal για να γεμίσει.
Να ξαναπάρω σε 10-15 μέρες.

Θα περιμένουμε τι να κάνουμε.
Ήθελα να ρίξω καμία τουφεκιά στα τρυγόνια με το 20άρι αλλά 9,5 Ευρώ δεν δίνω!

Να και η γριούλα στα τρυγόνια, αλλά λίγα έως ελάχιστα έριξα σε δύο αλλά ήμουν αλλά ντάλα.

screen capture windows 7

Από φυσίγγια remington american clay &field no 8 και winchester AA super sport no 7,5 και τα δύο 24γρ, τρυγόνια δεν είχε αλλιώς θα έλεγα και εντυπώσεις.
program to take screenshots

Να και η γριούλα στα τρυγόνια, αλλά λίγα έως ελάχιστα έριξα σε δύο αλλά ήμουν αλλά ντάλα.

screen capture windows 7

Από φυσίγγια remington american clay &field no 8 και winchester AA super sport no 7,5 και τα δύο 24γρ, τρυγόνια δεν είχε αλλιώς θα έλεγα και εντυπώσεις.
program to take screenshots
Γριούλα που την έχεις στην πέννα όμως!!

θυρηοδες καννες
Έχει μπόλικο μέταλλο δεν έκαναν τσιγκουνιες τότε.
Γριούλα που την έχεις στην πέννα όμως!!
Στα χέρια μου δεν έχει κάνει πολλά κυνηγια αλλά ποιος ξέρει? Το χα πάρει όταν ήρθα για κάνα κυνήγι φασιανου πιο πολύ και γιατί μ'άρεσε αυτό το διαμετρημα, μετά έμεινε στο safe του φίλου μου για χρόνια σε αχρησια.
Πολύ καλό και γερό Κωνσταντίνε! Είχα δει και κυνηγήσει το ίδιο σε 12άρι με περισσότερο σκάλισμα όπου το είχε ένας φίλος του παππού μου!
Παρότι φαίνεται ογκώδες Νικηφορε στα χέρια είναι καμία σχέση, το τελείωμα τον κανών νόμιζα ότι ήταν για να ταιριάξουν οι κάνες στη βάση αλλά έχω δει το ίδιο και σε marochi 12αρι που έχει κάποιος φίλος στο νησί.

Back