Cal.20

Γεια σας και από εμένα . Πηγα σήμερα για τρυγόνια και τα φυσίγγια που είχα ήταν στα 28γρμ από 2 εταιρείες. Έριξα σε 5-6 Πουλιά από 10 μέχρι 30 μέτρα με τσοκ 3 αστέρια. Ούτε πούπουλο. Στο τέλος είδα ένα καθιστο και του έριξα 3 φυσίγγια στα 20 περίπου μέτρα. Το πουλί δεν σηκώθηκε παιδιά λες και τα φυσίγγια δεν είχαν σκάγια.νομιζω ότι τα φυσίγγια ήταν δυνατά και σκορπουσαν τα σκάγια. Τελικά μέχρι 25-26 γρμ είναι υπεραρκετά.

Και εγώ δεν ξερω τι να δουλεψω στην εναρξη της Πέρδικας.... To speed θέριζε τον χειμώνα αλλά στην ζεστη δεν ξέρω πως θα τα παει....έχω και μάλλινο και διασποράς .. θελει ψαξιμο από την αρχη
μην το δοκιμασεις νικο στη ζεστη τουφεκισα ενα τρυγονι και ηταν ζωντανο και σε κοντινη αποσταση!o_Othink

Γεια σας και από εμένα . Πηγα σήμερα για τρυγόνια και τα φυσίγγια που είχα ήταν στα 28γρμ από 2 εταιρείες. Έριξα σε 5-6 Πουλιά από 10 μέχρι 30 μέτρα με τσοκ 3 αστέρια. Ούτε πούπουλο. Στο τέλος είδα ένα καθιστο και του έριξα 3 φυσίγγια στα 20 περίπου μέτρα. Το πουλί δεν σηκώθηκε παιδιά λες και τα φυσίγγια δεν είχαν σκάγια.νομιζω ότι τα φυσίγγια ήταν δυνατά και σκορπουσαν τα σκάγια. Τελικά μέχρι 25-26 γρμ είναι υπεραρκετά.
Γιάννη ρίξε μερικές τουφεκιές στον πίνακα ίδιο φυσιγγι και τσοκ να δεις πως είναι η τουφεκιά του δοκίμασε και κάποιο άλλο με λιγότερα γραμμάρια. Ποιο φυσιγγι εριχνες?

IMG_20180824_163736.jpg

Ηρθαν απο http://www.pshqeurope.com

Έτσι για να αλλάζω με το χέρι ποιο πολυ.

IMG_20180824_163736.jpg

Ηρθαν απο http://www.pshqeurope.com

Έτσι για να αλλάζω με το χέρι ποιο πολυ.
Καλοριζικα Νικόλα θα δεις διαφορά, ειδικά το LM κόλλησε στο όπλο μου και μια συμβουλή πριν το κυνήγι σφίξε τα με το κλειδί γιατί με το χέρι λασκαρουν συνέχεια και καταντάει σπαστικό.

Γιάννη ρίξε μερικές τουφεκιές στον πίνακα ίδιο φυσιγγι και τσοκ να δεις πως είναι η τουφεκιά του δοκίμασε και κάποιο άλλο με λιγότερα γραμμάρια. Ποιο φυσιγγι εριχνες?
Γιάννη ρίξε μερικές τουφεκιές στον πίνακα ίδιο φυσιγγι και τσοκ να δεις πως είναι η τουφεκιά του δοκίμασε και κάποιο άλλο με λιγότερα γραμμάρια. Ποιο φυσιγγι εριχ
IMG_20180824_163736.jpg

Ηρθαν απο
Δοκιμές θα κάνω σε 7 μέρες που θα έχω ρεπό και θα πάω για κυνήγι . Τα φυσίγγια τα Ρίχνω 3 χρόνια τώρα και το χειμώνα στην τσίχλα είναι πολύ καλά. Αλλά για την ζέστη θέλει πιο ελαφριά.

Δοκιμές θα κάνω σε 7 μέρες που θα έχω ρεπό και θα πάω για κυνήγι . Τα φυσίγγια τα Ρίχνω 3 χρόνια τώρα και το χειμώνα στην τσίχλα είναι πολύ καλά. Αλλά για την ζέστη θέλει πιο ελαφριά.
Με το καλό φίλε 24 με 26γρ ιδανικά και 28γρ έχω ρίξει Σεπτέμβριο δεν είχα τέτοιο θέμα.

Καλησπέρα έψαχνα στην αποθήκη σήμερα και βρήκα καμιά 80αριά φυσιγγια cal.20 , ένα κουτί FOB , ένα sellier&bellot και διαφορα που είχαν περισσέψει απο δοκιμές που είχα κάνει παλιότερα , αν κάποιος συνάδελφος απο Αθήνα τα θελει τα ανταλλάσσω με δυο κουτιά 28αρια ή 30gr σε 12αρι.

Στο τέλος είδα ένα καθιστο και του έριξα 3 φυσίγγια στα 20 περίπου μέτρα. Το πουλί δεν σηκώθηκε παιδιά λες και τα φυσίγγια δεν είχαν σκάγια.νομιζω ότι τα φυσίγγια ήταν δυνατά και σκορπουσαν τα σκάγια
Δοκίμασε να δεις που πάει η τουφεκιά σου.

Δοκίμασε να δεις που πάει η τουφεκιά σου.
Είχα κάνει δοκιμές όταν πήρα το όπλο. Για να δω πως είναι η τουφεκια από το 20αρι γιατί δεν είχα πιάσει ξανά στα χέρια μου αλλά και να δω το κοντακι. Εκεί που βλέπω εκεί Ρίχνω. Έχω πολλές επιτυχίες με το όπλο αυτό. Αυτό που έγινε δεν το περίμενα. Πέρυσι δοκίμασα κάτι φυσίγγια cal 12 με ζέστη και ήταν δυνατά. Τα σκάγια στον στόχο ήταν πολύ σκόρπια. Πιθανόν να έγινε και τώρα το ίδιο. Αν και από τα 20αρια τα δουλεύω 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τα τρυγόνια ποιό πολλά και από τις μύγες, τα όπλα πρέπει να είναι Breda.
προσέξτε πως ξεγελάει η απόσταση που τουφεκούν,φαίνεται 40+ μέτρα και τα πουλιά πέφτουν στα πόδια τους :)

Last edited:
Back