Cal.20

Ας είχα την μια και ας ήταν γκλιτσα
Καλά και ωραία τα χειροποίητα αλλά και αυτά που έχουμε μια χαρά είναι, τι να το κάνω το Holland & Holland η το Purdey στους Χαντακους να τρέμει η ψυχή μου μην το χτυπήσω η το γδαρω Benelli m2 με πλαστικά και ξερό ψωμί. .sarcastic.

εγω παντος θα τα επερνα στο βουνο...
αποψημου εχεις κατη οκ..
προσεχετο αλλα κοιτα να το ευχαριστηθεις στο επακρο..

βεβεα για καποιον η ευχαριστηση μπορει να ειναι να το βλεπει στον οπλοβαστο στον αλο να το βλεπει κρεμασμενο στο τηχο ο αλος να το περνει στο σκοπευτιριο η στο κηνηγη..

αποψημου εχεις κατη οκ..

βεβεα για καποιον η ευχαριστηση μπορει να ειναι να το βλεπει στον οπλοβαστο στον αλο να το βλεπει κρεμασμενο στο τηχο ο αλος να το περνει στο σκοπευτιριο η στο κηνηγη..
Αυτό είναι το σωστό Ανδρέα αλλιώς παραμένουν μόνο στολίδια.

κοσταντινε φαντασου οτη στα κατσαβραχα που κηνηγαω περδικα στη κρητη και οχη μονο στην αρχη αλλα σε ολη την επιτρεπομενη κηνηγετηκη σεζον πειγενο με ενα χηροποιητο aya sidelock 25 intses ολοκληρες φωτιες και πανεμορφα ξυλα οπως και ενα beretta paralero 486 απο φετος οπου και αυτο πολυ ομορφο οπλο..
ολοι μου λεναι μα καλα εσκασες ενα καρο λευτα και θα το κρατας στα χαρακια;

αυτο ειναι τουλαχηστον τα αγορασα για να τα κηνηγαω και να τα θαυμαζω πανω στο βουνο και οχι στο τυχο του σπιτιουμου..

κοσταντινε φαντασου οτη στα κατσαβραχα που κηνηγαω περδικα στη κρητη και οχη μονο στην αρχη αλλα σε ολη την επιτρεπομενη κηνηγετηκη σεζον πειγενο με ενα χηροποιητο aya sidelock 25 intses ολοκληρες φωτιες και πανεμορφα ξυλα οπως και ενα beretta paralero 486 απο φετος οπου και αυτο πολυ ομορφο οπλο..
ολοι μου λεναι μα καλα εσκασες ενα καρο λευτα και θα το κρατας στα χαρακια;

αυτο ειναι τουλαχηστον τα αγορασα για να τα κηνηγαω και να τα θαυμαζω πανω στο βουνο και οχι στο τυχο του σπιτιουμου..
Ακριβώς γιαυτο το λόγο τα αγόρασες να τα γουστάρεις.

Ναι ναι! Στο βουνό κατευθείαν!
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάτι άψυχο παρότι μπιμπελό, να είναι ποιο σημαντικό από τον ίδιο τον άνθρωπο! Γιατί να βάζουμε τον εαυτό μας στο γκρεμό-βουνό-λόγκο-βροχή-χιόνι-κρύο και όχι το ρημάδι το τουφέκι και ας είναι έργο τέχνης? Τι είναι τελικά πολυτιμότερο εμείς ή αυτά? Ποιο αξίζει γρατζουνιές το ξύλο ή το κορμί μας?

Ναι ναι! Στο βουνό κατευθείαν!
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάτι άψυχο παρότι μπιμπελό, να είναι ποιο σημαντικό από τον ίδιο τον άνθρωπο! Γιατί να βάζουμε τον εαυτό μας στο γκρεμό-βουνό-λόγκο-βροχή-χιόνι-κρύο και όχι το ρημάδι το τουφέκι και ας είναι έργο τέχνης? Τι είναι τελικά πολυτιμότερο εμείς ή αυτά? Ποιο αξίζει γρατζουνιές το ξύλο ή το κορμί μας?
Ειναι κατα το "Κακή ζωή, καλη διαθήκη".
Άστο στο οπλοβαστό γυαλισμένο και καινούργιο όταν θα "φύγεις"
Και καλα να ειναι ο γυιος ή ο εγγονός κυνηγός και να σε συγχωράνε, αλλα το πιθανότερο ειναι να το "σκοτώσουν" αυτοί για δική τους
"Καλη ζωή και κακή διαθήκη" .big smile.

αποψημου εχεις κατη οκ..

Ειναι κατα το "Κακή ζωή, καλη διαθήκη".
Άστο στο οπλοβαστό γυαλισμένο και καινούργιο όταν θα "φύγεις"
Και καλα να ειναι ο γυιος ή ο εγγονός κυνηγός και να σε συγχωράνε, αλλα το πιθανότερο ειναι να το "σκοτώσουν" αυτοί για δική τους
"Καλη ζωή και κακή διαθήκη" .big smile.
Πείτε τα βρε παιδιά, τα όπλα φτιάχτηκαν για κυνήγι και όχι για μπανιστήρι.

Oλοι λέμε, "oταν πιάσω την καλή " θα πάρω αυτό που ονειρεύομαι για το χόμπι ( κυνηγι) μου..
Είμαι και εγώ της άποψης ότι ακόμα και εάν έχω ένα Boss,Purdey,Holland, να το κυνηγήσω ΠΑΝΤΟΎ!
Γι" αυτό θα έχω ζευγάρι, ένα για τον οπλοβαστο/ βιτρίνα, και ένα μάχιμο ;)
Όνειρα θερινής νυχτός.. ..sleepy.

IMG_20180913_181713.jpg

Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?

IMG_20180913_181713.jpg

Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?
Απ οτι βλέπω Νικο εισαι πλούσιος ;).
10+ κουτιά φυσιγγια 20αρια!!!!!, σύνολο πανω απο 120 ευρώ....
Μπράβο!!!!!
Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλα οι δουλειες, να συμπληρωνεις και να αυξάνεις τον .....θησαυρό σου.

Last edited:
Τα ακρίβυνε μισό ευρώ ή θυμάμαι ό,τι να 'ναι???:confused:
Τι έγινε ρε παιδια;
Ακριβαίνει στον ....Πύργο το μολύβι και πήρε το κουτι μισό ευρώ;
Δεν εχει δεκαδικες τιμές;
Μόνο στρογγυλές ; Απο 6,50 στα 7,00 ευρώ;
Υπαρχει πρόβλημα με την προπαίδεια ;

Θα ήθελα μια λογική εξήγηση απο τον κατασκευαστή του Fantom.
Και οχι του τύπου "οι άλλοι τα έχουν ακριβότερα"
Εσυ ΦΙΛΕ μεχρι πριν 10 μέρες είχες στο site σου τιμές 6,50.
Και είχες κάνει την παραγγελία σου σε υλικά :mad:
Σχόλιο μεχρι να δοθεί εξήγηση :
"ΚΡΙΜΑ".no.

Όπως γράφουμε για τα καλα εδω, πρεπει να καυτηριάσουμε και αυτά που μας ενοχλούν.
Κανείς, όσο "καλο και ευγενικό παιδί ή φίλος" και να ειναι δεν πρεπει να μένει στο ...απυρόβλητο.

Αν τον αδικούμε, να μας εξηγήσει και επανορθώσουμε.

Last edited:
Back