Τι ειναι πάλι αυτές οι ...γκλίτσες ;;;
Και μάλιστα δυό-δυο.
Μάλλον θα ειναι ...Χιώτικες
Τι ειναι πάλι αυτές οι ...γκλίτσες ;;;
Πανέμορφα ξύλα και τα "εκλεισαν" σαν σε γυαλι!
Καλά και ωραία τα χειροποίητα αλλά και αυτά που έχουμε μια χαρά είναι, τι να το κάνω το Holland & Holland η το Purdey στους Χαντακους να τρέμει η ψυχή μου μην το χτυπήσω η το γδαρω Benelli m2 με πλαστικά και ξερό ψωμί.Ας είχα την μια και ας ήταν γκλιτσα
Αυτό είναι το σωστό Ανδρέα αλλιώς παραμένουν μόνο στολίδια.εγω παντος θα τα επερνα στο βουνο...
αποψημου εχεις κατη οκ..
προσεχετο αλλα κοιτα να το ευχαριστηθεις στο επακρο..
βεβεα για καποιον η ευχαριστηση μπορει να ειναι να το βλεπει στον οπλοβαστο στον αλο να το βλεπει κρεμασμενο στο τηχο ο αλος να το περνει στο σκοπευτιριο η στο κηνηγη..
Ακριβώς γιαυτο το λόγο τα αγόρασες να τα γουστάρεις.κοσταντινε φαντασου οτη στα κατσαβραχα που κηνηγαω περδικα στη κρητη και οχη μονο στην αρχη αλλα σε ολη την επιτρεπομενη κηνηγετηκη σεζον πειγενο με ενα χηροποιητο aya sidelock 25 intses ολοκληρες φωτιες και πανεμορφα ξυλα οπως και ενα beretta paralero 486 απο φετος οπου και αυτο πολυ ομορφο οπλο..
ολοι μου λεναι μα καλα εσκασες ενα καρο λευτα και θα το κρατας στα χαρακια;
αυτο ειναι τουλαχηστον τα αγορασα για να τα κηνηγαω και να τα θαυμαζω πανω στο βουνο και οχι στο τυχο του σπιτιουμου..
Ειναι κατα το "Κακή ζωή, καλη διαθήκη".Ναι ναι! Στο βουνό κατευθείαν!
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάτι άψυχο παρότι μπιμπελό, να είναι ποιο σημαντικό από τον ίδιο τον άνθρωπο! Γιατί να βάζουμε τον εαυτό μας στο γκρεμό-βουνό-λόγκο-βροχή-χιόνι-κρύο και όχι το ρημάδι το τουφέκι και ας είναι έργο τέχνης? Τι είναι τελικά πολυτιμότερο εμείς ή αυτά? Ποιο αξίζει γρατζουνιές το ξύλο ή το κορμί μας?
εγω παντος θα τα επερνα στο βουνο...
αποψημου εχεις κατη οκ..
προσεχετο αλλα κοιτα να το ευχαριστηθεις στο επακρο..
βεβεα για καποιον η ευχαριστηση μπορει να ειναι να το βλεπει στον οπλοβαστο στον αλο να το βλεπει κρεμασμενο στο τηχο ο αλος να το περνει στο σκοπευτιριο η στο κηνηγη..
Πείτε τα βρε παιδιά, τα όπλα φτιάχτηκαν για κυνήγι και όχι για μπανιστήρι.Ειναι κατα το "Κακή ζωή, καλη διαθήκη".
Άστο στο οπλοβαστό γυαλισμένο και καινούργιο όταν θα "φύγεις"
Και καλα να ειναι ο γυιος ή ο εγγονός κυνηγός και να σε συγχωράνε, αλλα το πιθανότερο ειναι να το "σκοτώσουν" αυτοί για δική τους
"Καλη ζωή και κακή διαθήκη"
Τα ακρίβυνε μισό ευρώ ή θυμάμαι ό,τι να 'ναι???Ο κ.Κουτουτζής θα έχει 20άρια με μια αλλαγή αντί για Ισπανικό κάλυκα θα έχει της NSI.
Από εβδομάδα θα τσιμπήσω 10 κουτάκια για δοκιμή...
http://fantomoutdoors.gr/fysiggia_fantom_cal20_gr 25
Όλη της αφρόκρεμα έχεις...αλλα για πέρδικα θα διάλεγα το τελευταίο κουτι από δεξιά αλλα με την πέρδικα απ´εξω..
Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?
Απ οτι βλέπω Νικο εισαι πλούσιος .
Με τι ξεκιναμε εναρξη περδικας?
Τι έγινε ρε παιδια;Τα ακρίβυνε μισό ευρώ ή θυμάμαι ό,τι να 'ναι???