Μπράβο Νίκο του έφαγες τα μουσούδια..
Πολύ ωραίος καλυκας..κ ωραία φωτο..
Πολύ ωραίος καλυκας..κ ωραία φωτο..
Συνέργεια;;;
Και ... "Κατασκευής 1991 από την παλιά καλή και αξιοπιστη ιταλικη BERNARDELLI, οχι τ ο υ ρ κ ι κ ο ς γκαζοντενεκες ! "Ο βασιλιάς της φερμας και του περπατητου
Και με φυσίγγια victoryΟ βασιλιάς της φερμας και του περπατητου
Επικη περιγραφήΚαι ... "Κατασκευής 1991 από την παλιά καλή και αξιοπιστη ιταλικη BERNARDELLI, οχι τ ο υ ρ κ ι κ ο ς γκαζοντενεκες ! "
Κωνσταντινε ειμαστε μικροι για να ξεχναμε απο τωραΣου ειχα πει οτι ο λογος που μπηκα στην ιδιογομωση ηταν το cal 20,το αγαπημενο μουΔεν μας τα πες αυτά κύριος γρήγορα στο ανάλογο θέμα και απολογισου
μάλλον εγώ τα χάνω πιο γρήγορα.Κωνσταντινε ειμαστε μικροι για να ξεχναμε απο τωραΣου ειχα πει οτι ο λογος που μπηκα στην ιδιογομωση ηταν το cal 20,το αγαπημενο μου
διαμετρημαΤο λαθος μου ηταν οτι πηγα στο 12αρι νωρις και καηκα..................
μάλλον εγώ τα χάνω πιο γρήγορα.
Για τον ίδιο λόγο θέλω να αρχίσω και γω στο δωδεκαρι παλεύεται και καλά φυσίγγια βρίσκεις και ποικιλία.
Και μόνο που το λες Αλέξανδρε με σκλαβωνεις φίλε .Μην το κανεις για μενα,καλα εισαι εκει.Οταν γυρισεις με το καλο στην πατριδα μαζι με τα δυο μπεκατσοφυσιγγα θα σου στειλω
το πρωτο μου πρεσακι,χαραξη 6αρι και ρελιασμα σε cal 20 να ξεκινησεις την ιδιογομωση,οτι θες σου στελνω απο Αθηνα με το
καραβι οσο αφορα υλικα.Απο setup να φανε και οι ορνιθες που λενε στο χωριο μου
Και μόνο που το λες Αλέξανδρε με σκλαβωνεις φίλε .
Αυτό πρέπει να το κρατήσεις για ενθύμιο(με τιμά πολύ αυτό να ξερεις) .
Έχω πάρει μια mec και την EVO GR φουλ κομπλέ και για τα δύο διαμετρηματα.
Σετ απ έχω μαζέψει μερικά, μου έστειλε και το φιλαράκι ο Γιώργος κάμποσα μαζεύω ότι μπορώ σιγά σιγά.
Ακριβώς ΑΡΩΣΤΕΙΑ και η ιδιογωμοση ποιό μεγάλη ακόμα.Τοτε εισαι αρχηγος!Τι το θες το 12αρι.........
20αρι και τα μυαλα στα καγκελα
Βασίλη δεν τα εχω δοκιμάσει καθώς όταν παλαιότερα έπερνα δικά του δεν είχα 20άρι.Έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω μάγκες?
https://www.taskof.gr/product/taskof-cal-20/