Mafia Calabria
Moderator
Εδώ είσαι Μάνο.Πως ανεβαζεται φωτο εδω????
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/
Εδώ είσαι Μάνο.Πως ανεβαζεται φωτο εδω????
Σωστός ο παίκτης είπαμε cal 20 ΑΡΩΣΤΕΙΑ.20cal.....το διαμετρημα που σκοτωνει!!!!!! Τα 12αρια ειναι για να τραυματιζουν..... η αγαπη μου λεγεται batista rizzini!!!!!
Με διαφοραΠέρα από την πλάκα ο batista ξεχωρίζει από τα τρια αδέρφια!
Οπλαρα Μάνο να το χαίρεσαι φίλε, από φυσίγγια πες μας αν θες τις προτιμήσεις σου (αν και βλέπω τα rc) .
Αστα,Εχω μεγαλο προβλημα με τα φυσιγγια.....ακομα ψαχνω να βρω φυσιγγι που να ΜΗΝ μου κανει!!!!!χαχαχα. Ολα τα φυσιγγια που εχω δοκιμασει μου κανουν απολυτα, τι να πω δεν ξερω, μαλλον οι εταιριες τα προσεχουν πολυ τα 20ρακια!!!!!!Οπλαρα Μάνο να το χαίρεσαι φίλε, από φυσίγγια πες μας αν θες τις προτιμήσεις σου (αν και βλέπω τα rc) .
Το καλό που τους θέλω με αυτά που χρεώνουν για 24 και 28γρ.Αστα,Εχω μεγαλο προβλημα με τα φυσιγγια.....ακομα ψαχνω να βρω φυσιγγι που να ΜΗΝ μου κανει!!!!!χαχαχα. Ολα τα φυσιγγια που εχω δοκιμασει μου κανουν απολυτα, τι να πω δεν ξερω, μαλλον οι εταιριες τα προσεχουν πολυ τα 20ρακια!!!!!!
Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε πάρει τηλ και θα σου γίρεψει και τα ρέστα.Τι έγινε ρε παιδια;
Ακριβαίνει στον ....Πύργο το μολύβι και πήρε το κουτι μισό ευρώ;
Δεν εχει δεκαδικες τιμές;
Μόνο στρογγυλές ; Απο 6,50 στα 7,00 ευρώ;
Υπαρχει πρόβλημα με την προπαίδεια ;
Θα ήθελα μια λογική εξήγηση απο τον κατασκευαστή του Fantom.
Και οχι του τύπου "οι άλλοι τα έχουν ακριβότερα"
Εσυ ΦΙΛΕ μεχρι πριν 10 μέρες είχες στο site σου τιμές 6,50.
Και είχες κάνει την παραγγελία σου σε υλικά
Σχόλιο μεχρι να δοθεί εξήγηση :
"ΚΡΙΜΑ"
Όπως γράφουμε για τα καλα εδω, πρεπει να καυτηριάσουμε και αυτά που μας ενοχλούν.
Κανείς, όσο "καλο και ευγενικό παιδί ή φίλος" και να ειναι δεν πρεπει να μένει στο ...απυρόβλητο.
Αν τον αδικούμε, να μας εξηγήσει και επανορθώσουμε.
Ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ! Αγορασμένο καινούριο το 1993 και το πούλησα πριν μερικά χρόνια για την αγορά ενός B25 όπου πουλήθικε και αυτό. Από τα Ιταλικά με μηχανισμό Μπρέσια είναι όντως ο ποιοτικότερος!
Δεν εχει κάνει κάτι τέτοιο, ούτε πιστεύω πως θα το κάνει.Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε πάρει τηλ και θα σου γίρεψει και τα ρέστα.
ΩΡΑΙΟ!!!!
ρίξε μια ματιά εδώθα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω μια καραμπινα μεχρι 1700 ευρω ....ποια μου προτεινεται δν εχω επωμισει καποια απο τις καινουριες απλως θελω να μου πειτε τις γνωμες σας