Cal.20

Οπλαρα Μάνο να το χαίρεσαι φίλε, από φυσίγγια πες μας αν θες τις προτιμήσεις σου (αν και βλέπω τα rc) .
Αστα,Εχω μεγαλο προβλημα με τα φυσιγγια.....ακομα ψαχνω να βρω φυσιγγι που να ΜΗΝ μου κανει!!!!!χαχαχα. Ολα τα φυσιγγια που εχω δοκιμασει μου κανουν απολυτα, τι να πω δεν ξερω, μαλλον οι εταιριες τα προσεχουν πολυ τα 20ρακια!!!!!!

Αστα,Εχω μεγαλο προβλημα με τα φυσιγγια.....ακομα ψαχνω να βρω φυσιγγι που να ΜΗΝ μου κανει!!!!!χαχαχα. Ολα τα φυσιγγια που εχω δοκιμασει μου κανουν απολυτα, τι να πω δεν ξερω, μαλλον οι εταιριες τα προσεχουν πολυ τα 20ρακια!!!!!!
Το καλό που τους θέλω με αυτά που χρεώνουν για 24 και 28γρ.

Τι έγινε ρε παιδια;
Ακριβαίνει στον ....Πύργο το μολύβι και πήρε το κουτι μισό ευρώ;
Δεν εχει δεκαδικες τιμές;
Μόνο στρογγυλές ; Απο 6,50 στα 7,00 ευρώ;
Υπαρχει πρόβλημα με την προπαίδεια ;

Θα ήθελα μια λογική εξήγηση απο τον κατασκευαστή του Fantom.
Και οχι του τύπου "οι άλλοι τα έχουν ακριβότερα"
Εσυ ΦΙΛΕ μεχρι πριν 10 μέρες είχες στο site σου τιμές 6,50.
Και είχες κάνει την παραγγελία σου σε υλικά :mad:
Σχόλιο μεχρι να δοθεί εξήγηση :
"ΚΡΙΜΑ".no.

Όπως γράφουμε για τα καλα εδω, πρεπει να καυτηριάσουμε και αυτά που μας ενοχλούν.
Κανείς, όσο "καλο και ευγενικό παιδί ή φίλος" και να ειναι δεν πρεπει να μένει στο ...απυρόβλητο.

Αν τον αδικούμε, να μας εξηγήσει και επανορθώσουμε.
Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε πάρει τηλ και θα σου γίρεψει και τα ρέστα.

Το αδερφακι του το 12δεκαρι τα ανατινάζει...!!!!!;):D (και ας το εχω βάλει για πουλημα)..

Ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ! Αγορασμένο καινούριο το 1993 και το πούλησα πριν μερικά χρόνια για την αγορά ενός B25 όπου πουλήθικε και αυτό. Από τα Ιταλικά με μηχανισμό Μπρέσια είναι όντως ο ποιοτικότερος!

Μην γράφεις τέτοια γιατί θα σε πάρει τηλ και θα σου γίρεψει και τα ρέστα.
Δεν εχει κάνει κάτι τέτοιο, ούτε πιστεύω πως θα το κάνει.
Αν ήθελε κάτι θα μπορούσε ειτε ο ίδιος ειτε φίλος του να μας γράψει εδω το γιατί.
Εγω ανοιχτά το έγραψα και χωρις φόβο ή πάθος.
Όσο για τηλέφωνα, θελω να σημειώσω οτι όταν (πριν δω τις νέες τιμές) τον είχα πάρει τηλεφωνο για 12αρια, είχε προσφερθεί να μου στείλει όσα και απο οτι είδος ήθελα, ακομη και σε μικρή ποσότητα, χωρις να πληρώσω μεταφορικά (δεν έχω ξανά-αγοράσει στο παρελθόν) κάτι που δεν εχω ακούσει απο άλλον.
Δεν το έκανα γιατι το άφησα για αργότερα.
Ετσι, να τα γράφουμε όλα.
Και τα κακά και τα καλά.

θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω μια καραμπινα μεχρι 1700 ευρω ....ποια μου προτεινεται δν εχω επωμισει καποια απο τις καινουριες απλως θελω να μου πειτε τις γνωμες σας
ρίξε μια ματιά εδώ :)
https://www.kalkantzakos.com/Category2/3406/imiautomates-karampines-cal.10162028.410
και εδώ αν υπάρχει διαθέσιμη
https://www.kapoulitsas-outdoors.gr...nhgiou/karampines/winchester-sx3-cal20-detail

Back