Mafia Calabria
Moderator
Χρουσουζικος αριθμός να τα κάνεις 15 .sorry mister 13 κουτια καθε φορα
Χρουσουζικος αριθμός να τα κάνεις 15 .sorry mister 13 κουτια καθε φορα
Παιδια καλημερα.. στης απο της 15 Νοεμβρίου θα ειμαι Τρίπολη εγω η κοπελα μου και τα Δύο pointer.. λογο το οτι ειμαι απο κω και δεν ξερω κανέναν θα ηθελα καποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Το τηλ Μου ειναι 6948261974
Ε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!! Το ξερω οτι γίνεται ετσι οπως και σε Όλοι την Ελλάδα!οταν ανεβενω πελοπονισο με τα σκυλια και οταν παω τριπολη πειγενω προς βλαχοκερασια αλλα το προβλημα ειναι οτη οταν πευτουν πουλια πευτουν και οι κηνηγοι σαν τις ακριδες.//
και επησης η τριπολη ειναι ενας τεραστιος οκγος δασους που πρεπει να σου πει καποιος ντοποιος που να ψαξεις η καποιος που κηνηγαει εκει χρωνια..
Αν θελεις κανε μου μια αναπάντητη να σε παρω τηλ !!!Σ
Ε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!! Το ξερω οτι γίνεται ετσι οπως και σε Όλοι την Ελλάδα!
Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε κύριε Σπύρο, δεν έχω ρίξει μεγάλη ποικιλία αλλά ότι μπορώ να βοηθήσω.Δεν έχει κυνηγήσει κανείς μέχρι σήμερα με 20αρι να μας πει για συμπεριφορά φυσιγγίων?
Μιλάω για "φρέσκα" κουλούρια Κωσταντινε.Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε κύριε Σπύρο, δεν έχω ρίξει μεγάλη ποικιλία αλλά ότι μπορώ να βοηθήσω.
τώρα ατυχησες, θα μας πει ο Κερκυραιος οπότε δει το μυνημα.Μιλάω για "φρέσκα" κουλούρια Κωσταντινε.
Εμπειρίες απο την φετινή έναρξη, με φυσιγγια, τσοκ και απόδοση με την ζέστη.
Κάθε όπλο έχει τα φυσίγγια που γουστάρει σε όλα τα διαμετρηματα πολύ σωστά τα λες θέλει ψάξιμο , Νικόλα με c7 είναι γεμισμενα αυτά αν δεν κάνω λάθος στο δωδεκαρι όσα δοκίμασα τα πήγαν καλά στην κάψα του Σεπτεμβρίου.Και εγώ δεν ξερω τι να δουλεψω στην εναρξη της Πέρδικας.... To speed θέριζε τον χειμώνα αλλά στην ζεστη δεν ξέρω πως θα τα παει....έχω και μάλλινο και διασποράς .. θελει ψαξιμο από την αρχη
Μαιναλο ειναι κοντα στη τριπολη σιγουρα θα βρης μερη να κυνηγησεις οι μπεκατσες πεφτουν απο τελος οκτωβρη αλλα να θυμασε καλα αυτο που θα σου πω Ειναι δυσκολο να προσανατοληστεις και χανεσαι ευκολα ,Το εχω κυνηγησει και το ξερω εχουν χαθει πολλοι κυνηγοιοταν ανεβενω πελοπονισο με τα σκυλια και οταν παω τριπολη πειγενω προς βλαχοκερασια αλλα το προβλημα ειναι οτη οταν πευτουν πουλια πευτουν και οι κηνηγοι σαν τις ακριδες.//
και επησης η τριπολη ειναι ενας τεραστιος οκγος δασους που πρεπει να σου πει καποιος ντοποιος που να ψαξεις η καποιος που κηνηγαει εκει χρωνια..
Κωστή, με Tecna είναι το 20αρι Speed ... Έτσι λέει τουλάχιστον η εταιρεία, γιατί προσωπική γνώση δεν έχω !!!Κάθε όπλο έχει τα φυσίγγια που γουστάρει σε όλα τα διαμετρηματα πολύ σωστά τα λες θέλει ψάξιμο , Νικόλα με c7 είναι γεμισμενα αυτά αν δεν κάνω λάθος στο δωδεκαρι όσα δοκίμασα τα πήγαν καλά στην κάψα του Σεπτεμβρίου.
Σπύρο φρέσκα κουλούρια .....Μιλάω για "φρέσκα" κουλούρια Κωσταντινε.
Εμπειρίες απο την φετινή έναρξη, με φυσιγγια, τσοκ και απόδοση με την ζέστη.
πως μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.Κωστή, με Tecna είναι το 20αρι Speed ... Έτσι λέει τουλάχιστον η εταιρεία, γιατί προσωπική γνώση δεν έχω !!!
https://www.nobelsport.it/prodotti-...word17=20&restcata=14&moduleId=176&Itemid=760