Cal.20

Παιδια καλημερα.. στης απο της 15 Νοεμβρίου θα ειμαι Τρίπολη εγω η κοπελα μου και τα Δύο pointer.. λογο το οτι ειμαι απο κω και δεν ξερω κανέναν θα ηθελα καποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Το τηλ Μου ειναι 6948261974

Παιδια καλημερα.. στης απο της 15 Νοεμβρίου θα ειμαι Τρίπολη εγω η κοπελα μου και τα Δύο pointer.. λογο το οτι ειμαι απο κω και δεν ξερω κανέναν θα ηθελα καποιες πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Το τηλ Μου ειναι 6948261974

οταν ανεβενω πελοπονισο με τα σκυλια και οταν παω τριπολη πειγενω προς βλαχοκερασια αλλα το προβλημα ειναι οτη οταν πευτουν πουλια πευτουν και οι κηνηγοι σαν τις ακριδες.//:D:D:D
και επησης η τριπολη ειναι ενας τεραστιος οκγος δασους που πρεπει να σου πει καποιος ντοποιος που να ψαξεις η καποιος που κηνηγαει εκει χρωνια..

Σ
οταν ανεβενω πελοπονισο με τα σκυλια και οταν παω τριπολη πειγενω προς βλαχοκερασια αλλα το προβλημα ειναι οτη οταν πευτουν πουλια πευτουν και οι κηνηγοι σαν τις ακριδες.//:D:D:D
και επησης η τριπολη ειναι ενας τεραστιος οκγος δασους που πρεπει να σου πει καποιος ντοποιος που να ψαξεις η καποιος που κηνηγαει εκει χρωνια..
Ε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!! Το ξερω οτι γίνεται ετσι οπως και σε Όλοι την Ελλάδα!

Τι ακριβώς θέλετε να μάθετε κύριε Σπύρο, δεν έχω ρίξει μεγάλη ποικιλία αλλά ότι μπορώ να βοηθήσω.
Μιλάω για "φρέσκα" κουλούρια Κωσταντινε.
Εμπειρίες απο την φετινή έναρξη, με φυσιγγια, τσοκ και απόδοση με την ζέστη.

Και εγώ δεν ξερω τι να δουλεψω στην εναρξη της Πέρδικας.... To speed θέριζε τον χειμώνα αλλά στην ζεστη δεν ξέρω πως θα τα παει....έχω και μάλλινο και διασποράς .. θελει ψαξιμο από την αρχη
Κάθε όπλο έχει τα φυσίγγια που γουστάρει σε όλα τα διαμετρηματα πολύ σωστά τα λες θέλει ψάξιμο , Νικόλα με c7 είναι γεμισμενα αυτά αν δεν κάνω λάθος στο δωδεκαρι όσα δοκίμασα τα πήγαν καλά στην κάψα του Σεπτεμβρίου.

Μαιναλο ειναι κοντα στη τριπολη σιγουρα θα βρης μερη να κυνηγησεις οι μπεκατσες πεφτουν απο τελος οκτωβρη αλλα να θυμασε καλα αυτο που θα σου πω Ειναι δυσκολο να προσανατοληστεις και χανεσαι ευκολα ,Το εχω κυνηγησει και το ξερω εχουν χαθει πολλοι κυνηγοι

Κ.Σπύρο φέτος δεν έχω ρίξει ακόμα, από 1η πρώτα ο Θεός.
Μάλλον θα θέλετε να κυνηγίσεται τώρα, τρυγώνι-ορτύκι. Σύμφωνα με πέρυσι πάρα πολύ ωραία αποτελέσματα είδα με το F2 clasic B&P 26γρ. και σύμφωνα με την πυρίτιδα είναι πάρα πολύ καλό για τώρα αλλά και για όλη την σεζόν! Το έριξα με όλα τα τσοκ και δεν είχα παράπονο, Briley Thin Whal.

Κάθε όπλο έχει τα φυσίγγια που γουστάρει σε όλα τα διαμετρηματα πολύ σωστά τα λες θέλει ψάξιμο , Νικόλα με c7 είναι γεμισμενα αυτά αν δεν κάνω λάθος στο δωδεκαρι όσα δοκίμασα τα πήγαν καλά στην κάψα του Σεπτεμβρίου.
Κωστή, με Tecna είναι το 20αρι Speed ... Έτσι λέει τουλάχιστον η εταιρεία, γιατί προσωπική γνώση δεν έχω !!!
https://www.nobelsport.it/prodotti-...word17=20&restcata=14&moduleId=176&Itemid=760

Μιλάω για "φρέσκα" κουλούρια Κωσταντινε.
Εμπειρίες απο την φετινή έναρξη, με φυσιγγια, τσοκ και απόδοση με την ζέστη.
Σπύρο φρέσκα κουλούρια ......sarcastic.
Την φετινή έναρξη κυνήγησα με benelli.
Έκανα τρία τρυγονακια, 1 το πρωί και 2 το απόγευμα . Στο πρωινό η μια και μοναδική τουφέκια ήταν με τσοκ ντεμί και φυσηγγιο selier bellot 8άρι, το πουλί τουφεκιστηκε στα 30 μέτρα περίπου και έπεσε ξέρω, θερμοκρασία εκείνη την ώρα γύρω στους 30°.
Στο απογευματινό έκανα αλλά δυο τρυγονακια, το πρώτο έπεσε πάλι με selier bellot, κοντά στα 20 μέτρα περίπου και το δεύτερο τουφεκιστηκε με bp long range 8αρι . Μια τουφεκια μακρινη, μη φανώ υπερβολικός αλλά ήταν πατημένα 40-45 μέτρα ίσως και παραπάνω. Το απόγευμα είχε πολλή υγρασία και ζέστη, ενώ τρεις φορές έβρεξε. Ελπίζω να σε βοήθησα Σπύρο.

Κωστή, με Tecna είναι το 20αρι Speed ... Έτσι λέει τουλάχιστον η εταιρεία, γιατί προσωπική γνώση δεν έχω !!!
https://www.nobelsport.it/prodotti-...word17=20&restcata=14&moduleId=176&Itemid=760
.sarcastic. πως μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου.
Μάλλον το μπέρδεψα με το δωδεκαρι, και με την tecna μια χαρά πότε δεν είχα πρόβλημα.

Back