Cal.20

Αυτό το φυσιγγι .sex hard. και δερνει για μένα ότι καλυτερο έχω ριξει , σε νο 7,5 και 6 . Λόγω επινικελωμένων σε κοντινές βολές και σε πολύ ζεστες μέρες κάνει το πολυσυζητημένο overkill αλλά όχι να χάνεις θηράματα .

Δεν φταίει κανεις, φταιω εγώ που πάω γυρεύοντας και είμαι ποιο χαζός και από τα λάχανα.
Χάζευα μια μετά φυσίγγια εικοσαριά και πέφτει το ξέρω μου πάνω σε αυτό.

Λέω δεν γ… τόσα δίνουμε μου άρεσε και το κουτάκι διαβάζω τα χαρακτηριστικά, ας πάρω ένα κουτάκι να δω πως είναι μέσα και να το δοκιμάσω.
Ανάθεμα και αν ήταν τίποτα ίδιο με την περιγραφή.

Την ξαναπατάω δεν την ξαναπατάω.

Δεν φταίει κανεις, φταιω εγώ που πάω γυρεύοντας και είμαι ποιο χαζός και από τα λάχανα.
Χάζευα μια μετά φυσίγγια εικοσαριά και πέφτει το ξέρω μου πάνω σε αυτό.

Λέω δεν γ… τόσα δίνουμε μου άρεσε και το κουτάκι διαβάζω τα χαρακτηριστικά, ας πάρω ένα κουτάκι να δω πως είναι μέσα και να το δοκιμάσω.
Ανάθεμα και αν ήταν τίποτα ίδιο με την περιγραφή.

Την ξαναπατάω δεν την ξαναπατάω.
Επινηκελομενα δεν λεει πουθενα το επισημο σαιτ οπως και οτι δεν τα γραφει σαν διασπορας κατι λαθος εγινε σε μεταφραση
Μονο το κουτι αξιζει να κρατησεις τα υπολοιπα σφαχτα και παρε τα υλικα

Ποιες τσίχλες, 1050bar λέει πάνω στο φυσίγγιο
τι πας και περνεις Νικολα , γιατι δεν γεμιζεις τα φυσιγκακια σου για το 20αρι , που θα στοιχιζουν πολυ πιο φτηνα απο το 1 ευρω το φυσιγγιο , που δεν εχει κατι καλυτερο αυτο το φυσιγγιο απο τα δικα σου , μονο φρου φρου και αρωματα , και τα δικα σου θα ειναι και ποιο φτηνα στα 25λεπτα και 30 λεπτα το φυσιγγιο

Ρε Νικόλα τα ξέρω αυτά, ξέρεις πως είναι αυτά, σε πιθανή η μαλακια καμία φορα.
το παθαινω και εγω καμια φορα βλεπω ωραιο κουτι , και λεω να το παρω , εχω παρει τα ροτβαι τα γερμανικα σε 20αρι σε 6αρι που γραφει 2,7 χιλιοστα , που το μετρησα και ηταν 2,5 δηλαδη 7αρι ,η δε πυριτηδα η γνωστη που εβρισκα και εγω και εχω ακομα η ΜΒ36 , οποτε και εγω φτιαχνω το ιδιο και καλυτερο , αλλο το γουινζιστερ που πηρα σε 20αρι 6αρι , για κανενα λαγο , η περδικα δευτερο , που εχει πυριτηδα αμερικανικια και καψουλι συγκερωτηρα που δεν βρισκοντε εδω πουθενα , αλλα φυσιγγια που τα φτιαχνω και εγω , δεν ξανα περνω

Back