Cal.28

Φοβερές τουφεκιές!
Στο μεταξύ το οπλάκι του συγκεκριμένου(benelli Crio 28) κάθε φορά που περνάω από τον Κύργια εκεί πέφτει πρώτα το μάτι μου.
Αλλά μετά μόλις βλέπεις και την τιμή.....

Εντάξει μωρέ 2350 δεν είναι πολλά .hit..hit.

Καλησπέρα στα μέλη μας!
Έγινα λάτρης των μικρών διαμετρημάτων. Και φέτος, μετά την 20άρα μου που πήρα πέρυσι, θέλω να πάρω ένα 28άρι. Αλλά βλέπω πως δε βγάζει πια η baikal. Έλεγα για μονόκανο baikal αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έχει κάποιος να μου προτείνει όπλο από μεταχειρισμένο μονόκανο, μέχρι καινούριο δίκανο (είδα π.χ. ένα Baikal πλαγιόκανο καινούριο 450 ευρώ). Αλλά δε θέλω να βιαστώ. Ακούω γνώμες λοιπόν!

Καλησπέρα στα μέλη μας!
Έγινα λάτρης των μικρών διαμετρημάτων. Και φέτος, μετά την 20άρα μου που πήρα πέρυσι, θέλω να πάρω ένα 28άρι. Αλλά βλέπω πως δε βγάζει πια η baikal. Έλεγα για μονόκανο baikal αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έχει κάποιος να μου προτείνει όπλο από μεταχειρισμένο μονόκανο, μέχρι καινούριο δίκανο (είδα π.χ. ένα Baikal πλαγιόκανο καινούριο 450 ευρώ). Αλλά δε θέλω να βιαστώ. Ακούω γνώμες λοιπόν!

Κάποια στιγμή που είχα ρίξει μια ματιά σε μικρά διαμετρήματα είχα καταλήξει σε καινούργιο στα Feeling της Franchi, ίδιες τιμές με τα 12αρια και έχει και τις σχετικές μπάσκουλες σε αντίθεση με το baikal.
Όλα αυτά στην θεωρία από κοντά δεν τα εχω δει τα 28αρια.

Καλησπέρα στα μέλη μας!
Μην βιαστείς και να κοιτάς συχνά στα μεταχειρισμένα όλο και κάτι θα βρεθεί, αν θες να διαθέσεις κάτι παραπάνω το franchi feeling όπως λέει ο Θεόφραστος είναι η καλύτερη επιλογή, βάση κανονική 28αριου και όχι από 20αρι αυτή είναι και η μαγεία των μικρότερων διαμετρηματων η αρμονία. Από μονοκαννα οικονομικά βγάζει και η investarm όπως και η falco αλλά (είπαμε βάση 20αριου) θα σου πρότεινα να περιμένεις και κάτι θα βρεθεί.

Και για όποιον θέλει να κυνηγήσει αγριόχοιρο με το 28άρι, παίρνει ένα τέτοιο καλούπι:
https://www.midwayusa.com/product/1...g-bullet-mold-20-gauge-576-diameter-350-grain
Το καλιμπράρει στη διάμετρο της κάνης του όπλου του και έχει ένα πολύ αξιόλογο μονόβολο που δεν χρειάζεται να μπει μέσα σε συγκεντρωτήρα ή sabot για να δουλέψει σωστά.

Back