Μακριές κάννες! Χωρίς να είδα το βίντεο αλλά αυτό λένε όλοι πλέον που τουφεκάνε με μικρά!Τι παρατηρήσατε στα όπλα που χρησιμοποιούν;
Μακριές κάννες! Χωρίς να είδα το βίντεο αλλά αυτό λένε όλοι πλέον που τουφεκάνε με μικρά!Τι παρατηρήσατε στα όπλα που χρησιμοποιούν;
Οι μακριές κάννες προσφέρουν μεγάλη ακρείβεια στην σκόπευση ειδικά στους μακρινούς στόχους. Λόγο αυξημένου μήκους αυξάνεται και το βάρος όχι μόνο των καννών αλλά όλου του τουφεκιού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η αδράνεια κίνησης. Το λεγόμενο σουίνγκ. Δυστυχώς για τα μικρά διαμετρήματα που τα θέλουμε λεπτεπίλεπτα και ελαφρυά αυτό λίγο χάνεται για να μπορέσει το τουφέκι να ζυγίσει. Έτσι πλέον βλέπουμε πχ. 20άρια με βάρος άνω των 3 κιλών. Ένα άλλο πλεονέκτημα της μακριάς κάννης είναι ότι μειώνει την έκρηξη στομίου ίσως κατ'ελάχιστο αλλά μετρήσιμο. Τώρα αν αυξάνει τις ταχύτητες το θεωρώ δευτερεύων.Την στροφή προς μακριές κανες76 και 80+ εκατοστα την ξεκινησαν παλι οι αμερικανοί. Είναι ομως τοσο πιο ακριβείς στην στόχευση? Αν οπως λέγεται την μεγιστη ακρίβεια την πετυχαίνουμε δείχνοντας με τον δείκτη του χεριού μας ισως το μυστικό κρύβεται αλλού.
Δεν το πολυπιστεύω αυτό Λευτέρη.Αν οπως λέγεται την μεγιστη ακρίβεια την πετυχαίνουμε δείχνοντας με τον δείκτη του χεριού μας
Καλησπέρα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εναρμόνιση ματιών με χέρια, οσο πιο ανεμπόδιστη τοσο το καλύτερο. Ενα όπλο με αυξημένη στροφορμη , βάρος ή διαστάσεις , κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Στις ταινίες γουέστερν σκέψου το εξασφαιρο να είχε στο στομιο της κάνης ενα δαχτυλίδι μισού κιλού , δεν θα ειχε δεύτερη ευκαιρία. Εχω παρατηρήσει οτι με βολεύει το σφηνοειδες σχήμα στο οπλο, πχ φαντασου διευθυντή ορχήστρας με την βεργα να την κρατάει απο την λεπτή πλευρα και να δείχνει με την χοντρή ,νομίζω χανει σε καταδεικτικοτητα.Δεν το πολυπιστεύω αυτό Λευτέρη.
Τουλάχιστον δεν ισχύει σε εμένα.
Έχω κάνει πολλές δοκιμές.
Στο pdf που επισυναπτεται θα βρεις αρκετα setup για .410.Καλησπέρα καλησπέρα. Καμία συνταγή για ιδιογομωση ξέρουμε για το 36αρι; Σε απλά φυσίγγια και ψιλά νούμερα 7 και 8 για τα επιβλαβή. Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο λέω να γεμίσω μερικά για να είμαι έτοιμος....
Σε ευχαριστώ πολύΣτο pdf που επισυναπτεται θα βρεις αρκετα setup για .410.
Καλησπέρα και καλώς όρισες. Ποιας εταιρείας είναι;Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και καινούργιος κάτοχος ενός μονόκανου c36....(το είχα άχτι μικρός) Λέω φέτος να το δοκιμάσω για αρχή στα ορτύκια . Θα ήθελα μια βοήθεια στα φυσίγγια!!!!!
Baikal το πήρα γιατί το είχα άχτι αν μου κάνει θα πάω κάποια στιγμή σε δικανακι αλλιώς θα μάθουν τα παιδιά μου σκοποβολή όταν μεγαλώσουν !!!!!Καλησπέρα και καλώς όρισες. Ποιας εταιρείας είναι;
Καλορίζικο φίλε το οπλάκι!Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και καινούργιος κάτοχος ενός μονόκανου c36....(το είχα άχτι μικρός) Λέω φέτος να το δοκιμάσω για αρχή στα ορτύκια . Θα ήθελα μια βοήθεια στα φυσίγγια!!!!!
Πέρα από την ιδιογομωση θα σου πρότεινα τα club.Baikal το πήρα γιατί το είχα άχτι αν μου κάνει θα πάω κάποια στιγμή σε δικανακι αλλιώς θα μάθουν τα παιδιά μου σκοποβολή όταν μεγαλώσουν !!!!!
Ευχαριστώ πολύΠέρα από την ιδιογομωση θα σου πρότεινα τα club.
Συνάδελφε πέρνα και από τη σχετική ενοτητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλύτερα.Καλησπέρα είμαι καινούργιος στο forum και καινούργιος κάτοχος ενός μονόκανου c36....(το είχα άχτι μικρός) Λέω φέτος να το δοκιμάσω για αρχή στα ορτύκια . Θα ήθελα μια βοήθεια στα φυσίγγια!!!!!