Μου φαίνεται ότι ρίχνει με ψιλό σκάγι. Στη συνέχεια ξαναρίχνει για να πέσει το πουλί.ο τύπος κάνει φοβερες τουφεκιές με αυτο διαμέτρημα.
Το ότι ρίχνει και δεύτερη τουφεκιά μπορεί να είναι και ο αέρας που έχει η βροχή σε κάποια πουλιά κάνει μακρινές τουφεκιές για αυτό το διαμέτρημα.Μου φαίνεται ότι ρίχνει με ψιλό σκάγι. Στη συνέχεια ξαναρίχνει για να πέσει το πουλί.
Από ότι ξέρω υπάρχει και σε μπαικαλ πόζε τιμή δεν γνωρίζω .Για browning όχι γιατί σίγουρα θα ξεφεύγει η τιμή. Αλλά Ψάχνομαι για ένα οικονομικό 36αρι
Ωραίο διαμέτρημα το 410 για μερακλήδες..
Από ότι ξέρω υπάρχει και σε μπαικαλ πόζε τιμή δεν γνωρίζω .
Εκτός από την τιμή δεν μπορώ να το βρω κάπου για να το δω από κοντάΑπό ότι ξέρω υπάρχει και σε μπαικαλ πόζε τιμή δεν γνωρίζω .
Γενικά αυτό το διαμέτρημα εδώ στην Ελλάδα δεν το έχουν ακόμα σαν όπλο κυνηγιού αλλά σαν ένα οπλακι. Τώρα λογικά ο κυρίας κάτι θα έχει.Εκτός από την τιμή δεν μπορώ να το βρω κάπου για να το δω από κοντά
Έχω την εντύπωση πως τα baikal σε μικρά διαμετρήματα δεν ανταποκρίνονται ανάλογα διαμέτρημα μεγεθος όπλου,αυτό να το ψάξεις.Εκτός από την τιμή δεν μπορώ να το βρω κάπου για να το δω από κοντά
Και εγώ αυτό φοβάμαι. Για αυτό θέλω να το δω από κοντάΈχω την εντύπωση πως τα baikal σε μικρά διαμετρήματα δεν ανταποκρίνονται ανάλογα διαμέτρημα μεγεθος όπλου,αυτό να το ψάξεις.
Είναι βασικό προσόν για μένα,το μικρό του διαμετρήματος να είναι και ανάλογο σε διαστάσεις του όπλου(βάση κοντάκι ξυστος).
Αυτά λοιπόν νομίζω πως δεν τα εφαρμόζει η baikal στα μικρά διαμετρήματα δυστυχώς...
Είναι αλήθεια αυτό που λες...Γενικά αυτό το διαμέτρημα εδώ στην Ελλάδα δεν το έχουν ακόμα σαν όπλο κυνηγιού αλλά σαν ένα οπλακι. Τώρα λογικά ο κυρίας κάτι θα έχει.
Θα συμφωνήσω μαζί σου με τα ομοιώματα τουφεκας κοντά αλλά όμως σε ένα βιντεάκι που είδα από αυτόν τον Ιταλό πήρε φάσσα στα 35μετρα. Όμως πιστεύω στα μπασίματα τσίχλας θα κάνεις ωραίες τουφεκιές και θα δεις τα όρια του.Είναι αλήθεια αυτό που λες...
Όμως στην Ιταλία όπου δουλεύουν αρκετοί αυτά τα όμορφα μικρά διαμετρήματα επιτρέπεται η χρήση κραχτων και ομοιωμάτων όποτε γίνονται αποτελεσματικά τα διαμετρήματα αυτά μειώνοντας τις αποστάσεις καταβολών.
Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της Αrsan εδώ;Ωραίο διαμέτρημα το 410 για μερακλήδες..
Αν η Armsan έφερνε Ελλάδα 410 θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά,μιλάω για αυτογεμες...
Ο Αβραμιδης στην Ελευσίνα..Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της Αrsan εδώ;
Μπουρλότο!!!!!Το σκευτομε σοβαρα μια αγορα σαυτο το διαμετριμα