Ναι αλουμινένια είναι, πάρε τηλέφωνο και ρώτα.Στο σαιτ δεν εχει με απλούς. Θα πάρω τηλ να ρωτησω. Αλουμινενια δεν ειναι η μπασκουλα?
Ναι αλουμινένια είναι, πάρε τηλέφωνο και ρώτα.Στο σαιτ δεν εχει με απλούς. Θα πάρω τηλ να ρωτησω. Αλουμινενια δεν ειναι η μπασκουλα?
Έχω ένα marlin με 56 πόντους κανη κ τσοκ κύλινδρος.για μονοβολα δεν συζητάω τρομερή ευθυβολία(ίσως επειδή έχει κοντή κανη και παχιά). Έχω παρατηρήσει ότι στο ίδιο φυσιγγι αν βάλω ένα νούμερο ποιο ψιλό έχει καλύτερη κατανομή ( ίδια μάρκα ίδια γραμ)Ομιομοφες κατανομες με ανηκτα τσοκ σε μαλινα και μισοταπες αλα βολες 20,25 μετρα.για παραπανο προτημο σηγκετροτηες σε ανηκτα παντα τσοκ,απο 2 αστρα και κατο
Θα το κανο εγω αυτο φετος και θα αφηση εποχηΜε τα φυσιγγια που φτιάχνεις εσύ ναι είμαι σίγουρος ότι θα θερίζει. με τα εμπορικα....πολυ πίκρα και λίγες οι επιλογές. γιαυτό χάνονται τα μικρά.
Και τα ταίρια τους!
Μην τα βαφεις μαυρα ρε Μιχάληηη...Με τα φυσιγγια που φτιάχνεις εσύ ναι είμαι σίγουρος ότι θα θερίζει. με τα εμπορικα....πολυ πίκρα και λίγες οι επιλογές. γιαυτό χάνονται τα μικρά.
Και τα ταίρια τους!
Σεβαστο! όπως και να έχει εγώ δεν έχω τέτοιο όπλο. αν έπαιρνα ένα 20αρι θα έπαιρναΜην τα βαφεις μαυρα ρε Μιχάληηη...
Μια χαρά φυσίγγια υπάρχουν στο εμπόριο κ αρκετές επιλογές(τι να πουν κ άλλα διαμετρηματα) ...
Το κόστος ήταν κ είναι το θεμα με τα μικρα κ τωρα ακόμα πιο πολυ....
Αν ψαχτεις θα βρείς....
Το να γεμίζεις τα δικά σου είναι καλυτερο απο πολλες απόψεις, αλλά όχι πως τα εμπορικα ειναι για πέταμα......
... θα ήταν πολυ καλή επιλογή , αλλα με προϋποθέσεις... ...Σεβαστο! όπως και να έχει εγώ δεν έχω τέτοιο όπλο. αν έπαιρνα ένα 20αρι θα έπαιρνα
Και πλαγιοκαννο ε, μην ξεχνιόμαστε.Υ.Γ...και πάντα δικανάκι ....
IM τσοκ.. το δικό μου φουλ είχε με τον απλό εξολκεα ωραίο όπλο.
Καλημέρα κάπτεν και λοιποί! Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο! Οριακά οι πιο κοντές κάννες να είναι οι 68εκ. Ιδανικές για περπάτημα οι 71 και για καρτέρι όσο πιο μακριές αρκεί να μην αγγίζει το καλάμι ψαρέματος!κάννες οχι μακρύτερες απο 68 εκατ.,
Κοίταξε Λευτέρη να δεις τι γίνεται, υπάρχουν κάποια στάνταρ στις εσωτερικές και εξωτερικές διαστάσεις των καννών που βάση νόμου απαγορεύεται να παραβιαστούν! Οι θαλάμες γίνονται 50, 65, 70κτλ. Όμως ο αυλός δεν μπορεί να ξεπεράσει το 18.9. αν θυμάμαι καλά.Νικηφορε, ένα custom shop, όπως πχ της browning ή beretta, δέχεται να κατασκευάσει όπλο με κάννες που θα έχουν μήκος θαλαμης, κώνο και αυλό σε μη συνηθισμένες διαστάσεις ; πχ θαλάμες 65 χιλιοστών και αυλούς 19 ;