Κωδ. | Περι/φή | Θαλάμη | Βάρος | Τιμή |
Έχω δει και lever action Henry 36αρι και SaigaΒρίσκεις boito στο 500αρι,xραπα χρουπα Remington/mossberg σε 550-600€,zabala δίκανο περίπου 800-900€ ,καραμπίνα κι mossberg τούρκικο στα 800.Φε ξέρω αν φέρνουν ακόμα τα falcon.
Και στο airgunshop.gr με επιλογές μήκους κάνηςΔιαμαντοπουλος τα τουρκικά
View attachment 83857
Akkar Churchill 836
Όλα κύριοι είναι μύθος για τα πανάκριβα όπλα. Κυνήγι αγριογούρουνου με το συγκεκριμένο όπλο. Το όπλο τα σπάει.
Απίστευτη αξιοπιστία, δύναμη, ευθυβολία. Με φυσίγγια Cal36/.410 Kirgias Club μονόβολα και δίβολα.
Διάτρηση θερμοσίφωνα με πάχος λαμαρίνας 3mm στα 30 μέτρα. Τα μονόβολα έχουν βγεί και από την πίσω πλευρά.
Προσέξτε τη συγκέντρωση του δίβολου στην 1η φωτογραφία πάνω δεξιά (1cm διασπορά σε βολή 30 μέτρων) από ένα όπλο των 670 ευρώ. Δοκιμάστε την ίδια βολή με οποιοδήποτε όπλο. Οι Τούρκοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τις Κάνες και τα τσοκ. Το όπλο το έχω 4 χρόνια και έχει ρίξει πάνω από 2000 φυσίγγια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Απο σκαγια φιλε εχεις καμια δοκιμη?Akkar Churchill 836
Όλα κύριοι είναι μύθος για τα πανάκριβα όπλα. Κυνήγι αγριογούρουνου με το συγκεκριμένο όπλο. Το όπλο τα σπάει.
Απίστευτη αξιοπιστία, δύναμη, ευθυβολία. Με φυσίγγια Cal36/.410 Kirgiasτι Club μονόβολα και δίβολα.
Διάτρηση θερμοσίφωνα με πάχος λαμαρίνας 3mm στα 30 μέτρα. Τα μονόβολα έχουν βγεί και από την πίσω πλευρά.
Προσέξτε τη συγκέντρωση του δίβολου στην 1η φωτογραφία πάνω δεξιά (1cm διασπορά σε βολή 30 μέτρων) από ένα όπλο των 670 ευρώ. Δοκιμάστε την ίδια βολή με οποιοδήποτε όπλο. Οι Τούρκοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τις Κάνες και τα τσοκ. Το όπλο το έχω 4 χρόνια και έχει ρίξει πάνω από 2000 φυσίγγια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το 36αρι έχει πολύ καλή συγκέντρωση στα σφαιρίδια, επειδή τά βόλια είναι κατά σειρά μέσα στον κάλυκα, και μετά την εκπυρσοκρότηση ακολουθούν τό ένα τό άλλο. Σου προτείνω εάν δεν έχεις δοκιμάσει τά πενταβολα Remington, και Winchester. Θά μείνεις έκπληκτος από την συγκέντρωση, και την δύναμη τουςAkkar Churchill 836
Απίστευτη αξιοπιστία, δύναμη, ευθυβολία. Με φυσίγγια Cal36/.410 Kirgias Club μονόβολα και δίβολα.
Προσέξτε τη συγκέντρωση του δίβολου στην 1η φωτογραφία πάνω δεξιά (1cm διασπορά σε βολή 30 μέτρων) από ένα όπλο των 670 ευρώ. Δοκιμάστε την ίδια βολή με οποιοδήποτε όπλο. Οι Τούρκοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τις Κάνες και τα τσοκ. Το όπλο το έχω 4 χρόνια και έχει ρίξει πάνω από 2000 φυσίγγια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.View attachment 87985View attachment 87986View attachment 87987View attachment 87988
Για αγριογούρουνο όχι.Καλημέρα σάς. Καλός σάς βρήκα.
Επειδή μου αρέσουν τα μικρά διαμετριματα
έχω σκεφτεί να πάρω ένα ersus cal .36
Η χρήση του όπλο θα είναι περισσότερο για πρακτική σκοποβολή, και λιγότερο για κυνήγι... Όσον αφορά το θέμα κυνήγι σκέφτομαι να ξεκινήσω το αγριογούρουνο. Το ερώτημα μου είναι το εξής, ένα διαμετριμα Cal.36 είναι ικανό να ακινητοποιήσει έναν αγριόχοιρο σε κοντινή απόσταση? Και γενικά ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο διαμετριμα σε μονοβολο?
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύΓια αγριογούρουνο όχι.
Όχι φίλε μου. Όσο και να σου αρέσει το 36αρι, δυστυχώς είναι για πολύ περιορισμένη χρήση και σίγουρα όχι για γουρούνια. Λέγεται όμως από αυτούς που το χρησιμοποιούν, ότι προορίζεται στο κυνήγι για πολύ έμπειρους κυνηγούς, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα για έναν αρχάριο. Εδώ σίγουρα υπάρχουν άτομα που έχουν εμπειρία στη χρήση του, αν δει κάποιος το μήνυμα σου θα πάρεις περισσότερες πληροφορίες.Καλημέρα σάς. Καλός σάς βρήκα.
Η χρήση του όπλο θα είναι περισσότερο για πρακτική σκοποβολή, και λιγότερο για κυνήγι... Όσον αφορά το θέμα κυνήγι σκέφτομαι να ξεκινήσω το αγριογούρουνο. Το ερώτημα μου είναι το εξής, ένα διαμετριμα Cal.36 είναι ικανό να ακινητοποιήσει έναν αγριόχοιρο σε κοντινή απόσταση? Και γενικά ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο διαμετριμα σε μονοβολο?
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα φίλε.Καλημέρα σάς. Καλός σάς βρήκα.
Ευχαριστώ!
Επειδή το διαμέτρημα είναι μικρό (10mm το μονόβολο Slug, 9mm το δίβολο), έχει τέλεια διείσδυση και καθαρή πληγή όταν καθαρίζεις το ζώο.Καλησπέρα φίλε.
Τα τελευταία 4 χρόνια κυνηγάω στα Τζουμέρκα μόνο αγριογούρουνα με το συγκεκριμένο διαμέτρημα και χρησιμοποιώ τα μονόβολα και δίβολα cal36/.410 του Κύργια. Εγώ σημαδεύω κεφάλι με μονόβολο στην πάνω κάνη ή στήθος με δίβολο στην κάτω κάνη.
Αν το σημάδι σου είναι καλό το ζώο πέφτει με μία βολή.
Magnum μονόβολο ή απλό;Επειδή το διαμέτρημα είναι μικρό (10mm το μονόβολο Slug, 9mm το δίβολο), έχει τέλεια διείσδυση και καθαρή πληγή όταν καθαρίζεις το ζώο.