Υπερηχητικό!!!!!Έχεις κανένα barnaul να δοκιμάσεις να δείς διατρητικότητα ? Θα εκπλαγείς!
Υπερηχητικό!!!!!Έχεις κανένα barnaul να δοκιμάσεις να δείς διατρητικότητα ? Θα εκπλαγείς!
Και με τα πέντε τσοκ που έχει το όπλο μου μπορώ να ρίξω μονόβολα.Με τσοκ 2* μπορεί να ρίξει μονοβολα ;
Απάντηση στον φίλο που μου έστειλε pm, για το το "Άχρηστο" μικρό 36αρι.Με την αριστερή δεσμίδα 41 βολές, 41 θηράματα. Μοιράστηκαν όλα σε φίλους στο χωριό. Τα δεξιά είναι για την οικογένειά μου.
Σκυλογουρνα....αυτα τι ειναι?
Αμερικανικά!!!!αυτα τι ειναι?
Με διόπτρα στο κυνήγι η χωρίς ;Απάντηση στον φίλο που μου έστειλε pm, για το το "Άχρηστο" μικρό 36αρι.
Walter Mildot 4-12x50 ci scopeΜε διόπτρα στο κυνήγι η χωρίς ;
Να φανταστώ και κανένα καλαμπόκι-κάστανα κάτι να μαζευτούν τα γουρούνια ή στο όρθιο στο πέρασμα ;Walter Mildot 4-12x50 ci scope
Κυνηγατε εξωτερικό ή Ελλάδα ?Walter Mildot 4-12x50 ci scope
Μιας και ερχετε χειμωνας δεν μας γραφεις την συνταγη με τα καστανα?Αγριογούρουνο στη γάστρα κρασάτο με πατάτες ή με κάστανα και δαμάσκηνα. Και οι δύο συνταγές είναι σούπερ. Στα παιδιά αρέσει η δεύτερη γιατί είναι πιο γλυκιά.
Μιας και ερχετε χειμωνας δεν μας γραφεις την συνταγη με τα καστανα?
Κυνηγάμε μόνο αγριογούρουνα, στο Εξωτερικό (Σικελία) και Ελλάδα (Τζουμέρκα).Κυνηγατε εξωτερικό ή Ελλάδα ?
Πίσσα Οξιάς για προσέλκυση αγριογούρουνωνΝα φανταστώ και κανένα καλαμπόκι-κάστανα κάτι να μαζευτούν τα γουρούνια ή στο όρθιο στο πέρασμα ;