Oskar64 ησουν παρα πολυ κατατοπιστικος. Επεισης βρηκα και αυτο... http://french-brittany.com/growth.htm
Δηλαδη ενδικτικα Σερβικο επανιελβετοιμο τιωτιμη περιπου εχει; και το πηγαινε ελα σου; ειναι τοσο οικονομικο; και ο εκει εκτροφεας αν δεν αποδειχθει οκ;. Συμφωνω και μου αρεσουν τα Σερβικα επανιελ παλια που ασχοληθηκα με την φυλη αλλα θελει πολυ ψαξιμο και ο Θεος βοηθος.Καταρχήν κ. Γιάννη ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντηση.
Ο 1ος λόγος που δεν θέλω να απευθυνθώ στους εντός Ελλάδος εκτροφείς είναι ότι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν σκύλους προς πώληση ηλικίας 1 με 2 χρονών και αν έχουν είναι ιδιαίτερα τσιμπημένοι στην τιμή.
Ο 2ος λόγος είναι ότι οι Σέρβοι στο επανιέλ έχουν μεγάλη παράδοση και ευελπιστώ να πάρω 1 καλό εργασιακά άτομο.
Και ο 3ος λόγος είναι ότι εδώ στον όμιλο του επανιέλ, σκάει η μία καταγγελία μετά την άλλη για διάφορα περίεργα.
Δηλαδη ενδικτικα Σερβικο επανιελβετοιμο τιωτιμη περιπου εχει; και το πηγαινε ελα σου; ειναι τοσο οικονομικο; και ο εκει εκτροφεας αν δεν αποδειχθει οκ;. Συμφωνω και μου αρεσουν τα Σερβικα επανιελ παλια που ασχοληθηκα με την φυλη αλλα θελει πολυ ψαξιμο και ο Θεος βοηθος.![]()
Και οι 3 λόγοι που αναφέρεις είναι υπαρκτοί. Μόνο που εδώ μπορείς να αισθάνεσαι πιο ασφαλής αν κάτι δεν πάει καλά, εκεί; Εκεί, έπαιξες και κέρδισες ή έχασες. Μη πιστεύεις πως είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Έχουν έρθει στην Ελλάδα χιλιάδες σκύλοι, από όλες τις φυλές, σίγουρα δεν ήταν η αφρόκρεμα, αυτή παρέμενε και παραμένει εκεί ή πηγαίνει σε γνώστες των φυλών που έχουν διασυνδέσεις και φυσικά πληρώνεται διαφορετικά.
Δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω αλλά να σε βάλω σε υποψίες για να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν.
Καλά τα σκέφτεσαι, προχώρα. Όσο για αρχικούς εκτροφείς στην έρευνα σου, μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς έχεις δει τα καλά σκυλιά τους εδώ. Εάν είναι δυνατόν βρες σκύλο από τους ίδιους γονείς.Ξέρω αρκετούς που έχουν φάει φόλα αλλά και κάποιους που πήραν καλά σκυλιά.
Γιαννη περισευει κανενα?Πήγα σήμερα από τον κουμπάρο μου να δω την επανιελιτσα του που έγινε μανούλα και μάλιστα.......7 φορές
Τα τρία είναι ήδη κλεισμένα για τα άλλα γίνεται χαμός από κόσμο.
![]()
![]()
Καλοτυχα να ειναι και οσα δωθουν να εχουν ισαξιους με εσας αφεντικα.Πήγα σήμερα από τον κουμπάρο μου να δω την επανιελιτσα του που έγινε μανούλα και μάλιστα.......7 φορές
![]()
![]()
Γιαννη να σας ζησουνε καλοτυχα να ειναιΠήγα σήμερα από τον κουμπάρο μου να δω την επανιελιτσα του που έγινε μανούλα και μάλιστα.......7 φορές
![]()
![]()
Νίκο μόλις μιλήσω με τον κουμπάρο μου θα σου πω.Γιαννη περισευει κανενα?
Μιχάλη επειδή ο κουμπάρος δεν ζητάει χρήματα θέλει να πάνε μόνο σε κυνηγούς που πραγματικά αγαπάνε τα σκυλάκια τους και ανθρώπους που στο μέλλον θα μπορεί να ζητήσει ένα κουτάβι.Καλοτυχα να ειναι και οσα δωθουν να εχουν ισαξιους με εσας αφεντικα.