Λεωνιδα κουραγιο και καταλαβενω τι περνας τον γνωρισα και ειδα τι σκυλη ητανε και στα καλα του αλλα και στον τσαμπουκα του παντα μεσα μου ευχομουνα να το βρεις γιατι ειλικρινα τον ειχα μεσα στην καρδια μου απο τον τροπο που κυνηγαγε...αν λεω εχει φυγει καλο ταξιδη εκει που παει στα καινουργια κυνηγιοτοπια που αρεσεΜετά από πεντέμησι μέρες ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ λαγάς που έχασε σήμερα ένα από τα 3 λαγόσκυλά του στον Παρνασσό , βρέθηκε νεκρό και φαγωμένο από λύκο και 300 μέτρα πιο πέρα βρέθηκε σκυλί λευκό πορτοκαλί και αυτό φαγωμένο και εννάμησι χιλιόμετρο από εκεί που τον έχασα εγώ. Η σκέψη μου μέρα νύχτα και ο τρόπος που τον έχασα με έχει αποσυντονήσει με τους τόσους κινδύνους που είχε αυτή η περιοχή χαράδρες , λύκους , γουρούνια ,τσοπανόσκυλα , σπηλιές. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έφυγε και τι τον ξελόγιασε και γιατ΄΄ι καθυστέρησα τόσο πολύ να τον αναζητήσω. Οι στιγμές που έζησα μαζί του δεν περιγράφονται με λίγα λόγια και όσοι έχουν σκυλιά ανεξαρτήτως αν είναι καλά κυνηγετικά μπορούν να καταλάβουν. Τον ευχαριστώ που με ΤΙΜΗΣΕ σαν αφεντικό του ,στο σπίτι στην οικογένεια μου και αυτά που μου έδωσε να ξεχωρίζω στην κάθε μου έξοδο που οι χαρές και οι συγκινήσεις είναι εκατοντάδες έσβησαν με το κουσούρι που είχε αφού ήθελε παντού νασ είναι κυρίαρχος και ανίκητος αφού ήταν δυνατό σκαρί και τα ήθελε όλα δικά του.Τον ευχαριστώ για τους 3 λαγούς που μου έβγαλε, για τις πέρδικες που μου σήκωσε στα εκπαιδευτικά από μικρός και αργότερα με τον αδερφό μου πολλά σηκώματα, για τις μπεκάτσες που μου σήκωσε όσο πέρναγε ο καιρός μάνιωνε αφού από 6 μηνών είχε μπεί στο νόημακαι έδειχνε την αξιά του. Δεν δίστασε να συναγωνιστεί τα σκυλιά από μεγάλους εκτροφείς στα ορτύκια που εκεί ήταν η ειδικότητά του ο εφιάλτης των πουλιών αυτών αφού τα ξετρύπωνε με ατέλειωτες φέρμες και πόντες με ανυπολόγιστή συγκομηδή θυραμάτων και στη δύση του να μαζεύει τις τσίχλες χωρίς να χάνει καμμιά. ΕΦΥΓΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΓΕΡΝΑΕΙ. Εφυγε ογιος του Ορφέα και της Εκάτης ΒΕΚ-- 24589 (Ικαρος ΚΟΕ ) κυπελλούχος Ελλάδος 2005 σε ορεινή πέρδικα εγγονός του ΙDEAL DU BOIS DE VAOHLLES 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης σε τακτικό κυνήγι. Η μητέρα του EVI DI MONTE ATHOS BEK-- 20674 o γιός της Ερμής ή Ίκαρος ΒΕΚ- 64105. Αντίο φίλε μα όσο μακριά και αν πήγες ραντεβού στα αγαπημένα σου μέρη . Σε περιμένουν και τα υπόλοιπα σκυλιά μου ΦΟΙΒΟΣ , ΛΙΖΑ , ΛΟΥΗΣ , ΚΛΑΡΑ. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.Θελω να ευχαριστησω ολο τον κοσμο που εψαξε για να βρεθει και την ηθικη ψυχολογηκη υποστηριξη που ειχα.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Το εξακρίβωσες Λεωνίδα; ή από όσα σου είπαν συμπέρανες πως πρόκειται για τον σκύλο σου; Καμιά φορά η τύχη παίζει παιχνίδια.Λεωνίδα ίσως δεν κατάλαβα καλά αλλά είσαι σίγουρος ότι ήταν το σκυλάκι σου; Κρίμα πάντως για τον τρόπο που τον έχασες. Να είσαι γερός να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που σου χάρισε.
Αυτο ακριβως θα προτεινα.Σε μια παρόμοια περίπτωση (θάνατος από διερχόμενο αυτοκίνητο) δανείστηκα το σκάνερ του κτηνιάτρου μου, σκανάρισα το κουφάρι και ενημέρωσα τον άνθρωπο που νόμιζε πως ήταν δικό του. Από το αρχείο βρέθηκε και ενημερώθηκε ο πραγματικός ιδιοκτήτης του.
Με το καλοΤο σκυλι το φαγωμενο δεν ειναι το δικο μου ,ουτε και αυτο που βρεθηκε στους Δελφους ειναι το δικο μου, οι οποιες ελπιδες υπαρχουν συνεχιζονται.
Καλα τα νεα σου.Το σκυλι το φαγωμενο δεν ειναι το δικο μου ,ουτε και αυτο που βρεθηκε στους Δελφους ειναι το δικο μου, οι οποιες ελπιδες υπαρχουν συνεχιζονται.
Λεωνίδα μακαρι να πανε όλα καλά και να βρεθεί το σκυλάκι σου.Το σκυλι το φαγωμενο δεν ειναι το δικο μου ,ουτε και αυτο που βρεθηκε στους Δελφους ειναι το δικο μου, οι οποιες ελπιδες υπαρχουν συνεχιζονται.
Άγγελε εύχομαι να κυνηγάτε πολλά χρόνια μαζι. Καλοτυχο και υγιές να ειναι.
Λεωνίδα ίσως δεν κατάλαβα καλά αλλά είσαι σίγουρος ότι ήταν το σκυλάκι σου; ...
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Το εξακρίβωσες Λεωνίδα; ή από όσα σου είπαν συμπέρανες πως πρόκειται για τον σκύλο σου; Καμιά φορά η τύχη παίζει παιχνίδια.
Το σκυλι το φαγωμενο δεν ειναι το δικο μου ,ουτε και αυτο που βρεθηκε στους Δελφους ειναι το δικο μου, οι οποιες ελπιδες υπαρχουν συνεχιζονται.
Έχεις κάνει κάποιες ενέργειες ανεύρεσης; γράψε τις για να σου συμπληρώσουμε.Το σκυλι το φαγωμενο δεν ειναι το δικο μου ,ουτε και αυτο που βρεθηκε στους Δελφους ειναι το δικο μου, οι οποιες ελπιδες υπαρχουν συνεχιζονται.
Τσοπανηδες,λαγαδες ,γουρουναδες παρεες γυρω χωριον,αστηνομια αραχωβας,Θηροφηλακη Βοιοτιας,Φθιωτιδας,εφημεριδα ΕΘΝΟΣ,Κτηνιατρος αραχωβας,συν την παρουσια την δικια μου με ρουχα δικα μου παντου και φαγητο.Έχεις κάνει κάποιες ενέργειες ανεύρεσης; γράψε τις για να σου συμπληρώσουμε.
Πολύ καλά, πάρα πολύ καλά. Επίσης αν μπορείς ενημέρωσε τηλεφωνικά και όλους τους κτηνιάτρους των πλησιέστερων χωριών/πόλεων. Κόλλησε φωτοτυπίες Α4 σε μεγάλα super market και φούρνους των πλησιέστερων χωριών/πόλεων. Εφημερίδα Κυνηγητικών Νέων και περιοδικό Κυνηγεσία & Κυνοφιλία. ΚΑΙ σε όλες τις κυνηγητικές ομάδες του facebook που ξέρεις, με την παράκληση να την κοινοποιήσουν και αλλού. Δώσε παντού ότι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό έχει ο σκύλος, έτσι που όποιος τον έχει βρει και σκέφτεται να τον κρατήσει, να ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα τον ανακαλύψουν.Τσοπανηδες,λαγαδες ,γουρουναδες παρεες γυρω χωριον,αστηνομια αραχωβας,Θηροφηλακη Βοιοτιας,Φθιωτιδας,εφημεριδα ΕΘΝΟΣ,Κτηνιατρος αραχωβας,συν την παρουσια την δικια μου με ρουχα δικα μου παντου και φαγητο.
Mπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πολυ ωραια νεαBΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΠΙΤΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!!!!!!!BΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΣΠΙΤΙ.