Epagneul Breton

Καλοριζικο ο νεος συντροφος στο κυνηγι Αγγελε καλα κυνηγια

Καλορίζικο καλότυχο κ με πολλα θηραματα κ κυνηγετικες συγκινγσεις Αγγελε..shake hands.

πολύ φάτσα,καλορίζικος Αγγελε :)

Καλοριζικο κ καλοτυχο Άγγελε!!

Να τον χαιρεσαι αγγελε.... να τα πατε τελεια φιλαρακι....

Ευχαριστω και σε εσας ευχομαι οτι καλυτερο.

Τι φάτσα είναι αυτή ρε φίλε? Να τον χαίρεσαι τον σκυλάκο και πάντα να είναι υγιής!

και αυτος ειναι παρα πολυ ωραιος. εξαιρετη επιλογη και να τον χαιρεσαι απεριοριστα
Ευχαριστω και οτι καλυτερο και σε εσας.

Μετά από πεντέμησι μέρες ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ λαγάς που έχασε σήμερα ένα από τα 3 λαγόσκυλά του στον Παρνασσό , βρέθηκε νεκρό και φαγωμένο από λύκο και 300 μέτρα πιο πέρα βρέθηκε σκυλί λευκό πορτοκαλί και αυτό φαγωμένο και εννάμησι χιλιόμετρο από εκεί που τον έχασα εγώ. Η σκέψη μου μέρα νύχτα και ο τρόπος που τον έχασα με έχει αποσυντονήσει με τους τόσους κινδύνους που είχε αυτή η περιοχή χαράδρες , λύκους , γουρούνια ,τσοπανόσκυλα , σπηλιές. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έφυγε και τι τον ξελόγιασε και γιατ΄΄ι καθυστέρησα τόσο πολύ να τον αναζητήσω. Οι στιγμές που έζησα μαζί του δεν περιγράφονται με λίγα λόγια και όσοι έχουν σκυλιά ανεξαρτήτως αν είναι καλά κυνηγετικά μπορούν να καταλάβουν. Τον ευχαριστώ που με ΤΙΜΗΣΕ σαν αφεντικό του ,στο σπίτι στην οικογένεια μου και αυτά που μου έδωσε να ξεχωρίζω στην κάθε μου έξοδο που οι χαρές και οι συγκινήσεις είναι εκατοντάδες έσβησαν με το κουσούρι που είχε αφού ήθελε παντού νασ είναι κυρίαρχος και ανίκητος αφού ήταν δυνατό σκαρί και τα ήθελε όλα δικά του.Τον ευχαριστώ για τους 3 λαγούς που μου έβγαλε, για τις πέρδικες που μου σήκωσε στα εκπαιδευτικά από μικρός και αργότερα με τον αδερφό μου πολλά σηκώματα, για τις μπεκάτσες που μου σήκωσε όσο πέρναγε ο καιρός μάνιωνε αφού από 6 μηνών είχε μπεί στο νόημακαι έδειχνε την αξιά του. Δεν δίστασε να συναγωνιστεί τα σκυλιά από μεγάλους εκτροφείς στα ορτύκια που εκεί ήταν η ειδικότητά του ο εφιάλτης των πουλιών αυτών αφού τα ξετρύπωνε με ατέλειωτες φέρμες και πόντες με ανυπολόγιστή συγκομηδή θυραμάτων και στη δύση του να μαζεύει τις τσίχλες χωρίς να χάνει καμμιά. ΕΦΥΓΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΓΕΡΝΑΕΙ. Εφυγε ογιος του Ορφέα και της Εκάτης ΒΕΚ-- 24589 (Ικαρος ΚΟΕ ) κυπελλούχος Ελλάδος 2005 σε ορεινή πέρδικα εγγονός του ΙDEAL DU BOIS DE VAOHLLES 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης σε τακτικό κυνήγι. Η μητέρα του EVI DI MONTE ATHOS BEK-- 20674 o γιός της Ερμής ή Ίκαρος ΒΕΚ- 64105. Αντίο φίλε μα όσο μακριά και αν πήγες ραντεβού στα αγαπημένα σου μέρη . Σε περιμένουν και τα υπόλοιπα σκυλιά μου ΦΟΙΒΟΣ , ΛΙΖΑ , ΛΟΥΗΣ , ΚΛΑΡΑ. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.Θελω να ευχαριστησω ολο τον κοσμο που εψαξε για να βρεθει και την ηθικη ψυχολογηκη υποστηριξη που ειχα.

Λεωνιδα τι να πουμε τωρα..Μας έκανες την καρδιά περιβόλι..:(
Πολύ άδικος κ φρικτός θάνατος,κρίμα κρίμα..:(
Δεν ξέρω τι άλλο να πω στα αλήθεια..
Δεν πειραζει, ξερω εγω Τασο.Δεν μπορω να το πω δημοσια.Εστειλα π.μ:mad:

αδερφέ μου Λεωνίδα το κλάμα σου με λυγμούς προχθές με σοκάρισε
όλοι που έχουμε,είχαμε σκύλους συντρόφους καταλαβαίνουμε τον πόνο και την θλίψη σου
δεν θα ξεχάσω όσες φορές ήρθα σπίτι σου(και δεν είναι λίγες)το χώρο του Ερμή που θύμιζε πάντα σαλόνι σπιτιού από την καθαριότητα το πως σε κοιτούσε όταν του μιλούσες
ευχομαι να συνεχίσει τα κυνήγια του εκεί που είναι κι εσύ να βρείς στην κουτάβα σου ένα αξιο και ανάλογου χαρακτήρα σύντροφο στο κυνήγι :)

Α ρε φίλε πόσο σε καταλαβαίνω :(:(
Δενόμαστε τόσο πολύ με τα σκυλιά μας με αποτέλεσμα από ενα σημείο και μετά να γίνονται απαραίτητοι σύντροφοι στην καθημερινότητα μας.
Κερδίζουν με τον χαρακτήρα τους ισότιμη θέση στην οικογένεια και η απώλεια τους ειναι εξαιρετικά τραυματική εμπειρία.

Ελεος πια με τους λυκους!!!Ειχε και αφιερωματα το ihunt με καταγγελιες κτηνοτροφων στην βοιωτια.Ανεβαιναν βανακια πανω στα βουνα και τους λοφους,αμολαγανε 2-3 λυκους και μην τους ειδατε:mad:.Ελεος.Γεμισαμε λυκους,φιδια,τσακαλια και εγω δν ξερω τι αλλο.Στην Μαγνησια εχουν φτασει μεχρι το Τρικερι κατω στην θαλασσα!Φωναζουν αγροτες-κτηνοτροφοι οτι κατι πρεπει να γινει,δεν ειχαν ποτε λυκους απο την εποχη των πατεραδων και των παππουδων τους σε αυτα τα μερη, αλλα τιποτα.Η απαντηση των οι οι-κωλο-γων: "Ναι καταλαβαινουμε το προβλημα των ανθρωπων,το μελεταμε,ψαχνουμε φιλικες προς τους λυκους λυσεις ΑΛΛΑ απο την αλλη θα πρεπει να χαιρετισουμε την αυξηση του πλυθησμου τους και να ειμαστε χαρουμενοι που ενα τετοιο ζωο βρισκεται σε ικανοποιτικους αριθμους και επιβιωνει σε δυσκολες συνθηκες μπλα μπλα μπλα....."ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?.hair..hair..hair.ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?:mad::mad::mad:

Back