Fabarm Classis cal 12

Κυνηγάς μόνο λαγό με αυτό;
Κυνηγας τα παντα Παναγιωτη με το οπλο σου
Εαν η ερωτηση σου εχει να κανει με το θεμα πιτς και κλιση
Αυτο πρεπει να ταιριαζει στον σωματοτυπο μας ανεξαρτητως κυνηγιου
Κατ εμενα η αλλη κλιση στο πιτς εαν το οπλο ειναι για καγοκυνηγι η κατι αλλο δεν υφισταται……
το κοντακι οταν κλειδωσει στον ωμο και υο κεφαλι στο κοντακι οποια κινηση και αν κανεις ως προς την σκοπευση σου γινεται με τον κορμο
Δεν αλλαζει αν θα ριξεις προς τα κατω η προς υα πανω

Από επωμισεις για έλεγχο μέτρων μετο καλαμακι στη μέση της ριγας την ακίδα τη βλέπω κέντρο με το διεύρω στο σημείο βάσης ριγας βλέπω την ακίδα και 3-5 εκατοστά ριγα ,με φυσιγγι λέιζερ είμαι στον στόχο ακόμα και με κλειστά μάτια. Οπότε το μόνο που θα κάνω όταν έρθει η ώρα ένα πελμα 1,5 εκατοστά pachmayr μαύρο μαζί με το σωστό μηκος- πιτσ για το σώμα μου και εξόδους δοκιμές σε χαρτόνι και θηράματα. Ακούω άλλες προτάσεις για πέλματα ,τα κόκκινα δεν μου πολυαρεσουν δεν τα αποκλείω και τελείως αν έχουν να προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση , αντοχή στον χρόνο και δεν κολλάνε στα ρούχα.

Από επωμισεις για έλεγχο μέτρων μετο καλαμακι στη μέση της ριγας την ακίδα τη βλέπω κέντρο με το διεύρω στο σημείο βάσης ριγας βλέπω την ακίδα και 3-5 εκατοστά ριγα ,με φυσιγγι λέιζερ είμαι στον στόχο ακόμα και με κλειστά μάτια. Οπότε το μόνο που θα κάνω όταν έρθει η ώρα ένα πελμα 1,5 εκατοστά pachmayr μαύρο μαζί με το σωστό μηκος- πιτσ για το σώμα μου και εξόδους δοκιμές σε χαρτόνι και θηράματα. Ακούω άλλες προτάσεις για πέλματα ,τα κόκκινα δεν μου πολυαρεσουν δεν τα αποκλείω και τελείως αν έχουν να προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση , αντοχή στον χρόνο και δεν κολλάνε στα ρούχα.
Να ξέρεις ότι το inflex της Brown έρχεται ακριβώς αν σου αρέσει, χωρίς καμία τροποποίηση!

Αν δεν σου αρέσει το ινφλεξ που λεει ο Μύρος, κοίτα τα wegu Παναγιώτη. Εγώ έχω στο δίκανο αυτό στο link και είναι εξαιρετικό. Δεν κολλάει στα ρούχα κατα την επώμιση γιατί στο πάνω μέρος έχει σκληρό πλαστικό. Μου το έβαλε ο Γιάννης με φωλιές στο κοντάκι και μηχανόβιδες και το βγάζω όσες φορές θέλω χωρίς να ξεχειλώνει το ξύλο από τα βίδωνε ξεβίδωνε. Ούτε το ινφλεξ 2 που είχε η Α5 δεν κολλαγε και ήταν πάρα πολύ καλό. Και αυτό με φωλιές και μηχανόβιδες ήτανε.
https://www.vendors.gr/el/αξεσουαρ-...ατα/4295-πέλμα-wegu-slip-15mm-καφέ-μαύρο.html

Αν δεν σου αρέσει το ινφλεξ που λεει ο Μύρος, κοίτα τα wegu Παναγιώτη. Εγώ έχω στο δίκανο αυτό στο link και είναι εξαιρετικό. Δεν κολλάει στα ρούχα κατα την επώμιση γιατί στο πάνω μέρος έχει σκληρό πλαστικό. Μου το έβαλε ο Γιάννης με φωλιές στο κοντάκι και μηχανόβιδες και το βγάζω όσες φορές θέλω χωρίς να ξεχειλώνει το ξύλο από τα βίδωνε ξεβίδωνε. Ούτε το ινφλεξ 2 που είχε η Α5 δεν κολλαγε και ήταν πάρα πολύ καλό. Και αυτό με φωλιές και μηχανόβιδες ήτανε.
https://www.vendors.gr/el/αξεσουαρ-οπλων-ανταλλακτικα/πελματα/4295-πέλμα-wegu-slip-15mm-καφέ-μαύρο.html
Ωραίο είναι και σε καλή τιμή, απορροφάει την τουφεκια η είναι σκληρό;Ωραίο αυτό με τις βίδες.

Έχεις καμία φωτογραφία από το κοντάκι σου?
Συνονοματε οχι μια πολλες αλλα μιας κ ειμαστε γειτονες ειναι πιο ευκολο να δεις απο κοντα παρα να ανεβασω,δεν κατεχω καθολου. το βεβαιο ειναι οτι δεν ειναι απο τα ξυλα-κομοδινα καινουργια της BER

Ωραίο είναι και σε καλή τιμή, απορροφάει την τουφεκια η είναι σκληρό;Ωραίο αυτό με τις βίδες.
Ναι Παναγιώτη απορροφάει. Βέβαια βοηθά και το κοντάκι που είναι ok στο πίτς. Εγώ θέλω αρκετό πιτς γιατί είμαι χοντρός με γεμάτο στήθος.

Back