Λαγό, φάσσα, τρυγόνι, τσίχλα...Κυνηγάς μόνο λαγό με αυτό;
Λαγό, φάσσα, τρυγόνι, τσίχλα...Κυνηγάς μόνο λαγό με αυτό;
Κυνηγας τα παντα Παναγιωτη με το οπλο σουΚυνηγάς μόνο λαγό με αυτό;
Να ξέρεις ότι το inflex της Brown έρχεται ακριβώς αν σου αρέσει, χωρίς καμία τροποποίηση!Από επωμισεις για έλεγχο μέτρων μετο καλαμακι στη μέση της ριγας την ακίδα τη βλέπω κέντρο με το διεύρω στο σημείο βάσης ριγας βλέπω την ακίδα και 3-5 εκατοστά ριγα ,με φυσιγγι λέιζερ είμαι στον στόχο ακόμα και με κλειστά μάτια. Οπότε το μόνο που θα κάνω όταν έρθει η ώρα ένα πελμα 1,5 εκατοστά pachmayr μαύρο μαζί με το σωστό μηκος- πιτσ για το σώμα μου και εξόδους δοκιμές σε χαρτόνι και θηράματα. Ακούω άλλες προτάσεις για πέλματα ,τα κόκκινα δεν μου πολυαρεσουν δεν τα αποκλείω και τελείως αν έχουν να προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση , αντοχή στον χρόνο και δεν κολλάνε στα ρούχα.
Ευχαριστώ θα το έχω υπόψιν μου!Να ξέρεις ότι το inflex της Brown έρχεται ακριβώς αν σου αρέσει, χωρίς καμία τροποποίηση!
Αν δεν σου αρέσει το ινφλεξ που λεει ο Μύρος, κοίτα τα wegu Παναγιώτη. Εγώ έχω στο δίκανο αυτό στο link και είναι εξαιρετικό. Δεν κολλάει στα ρούχα κατα την επώμιση γιατί στο πάνω μέρος έχει σκληρό πλαστικό. Μου το έβαλε ο Γιάννης με φωλιές στο κοντάκι και μηχανόβιδες και το βγάζω όσες φορές θέλω χωρίς να ξεχειλώνει το ξύλο από τα βίδωνε ξεβίδωνε. Ούτε το ινφλεξ 2 που είχε η Α5 δεν κολλαγε και ήταν πάρα πολύ καλό. Και αυτό με φωλιές και μηχανόβιδες ήτανε.Από επωμισεις για έλεγχο μέτρων μετο καλαμακι στη μέση της ριγας την ακίδα τη βλέπω κέντρο με το διεύρω στο σημείο βάσης ριγας βλέπω την ακίδα και 3-5 εκατοστά ριγα ,με φυσιγγι λέιζερ είμαι στον στόχο ακόμα και με κλειστά μάτια. Οπότε το μόνο που θα κάνω όταν έρθει η ώρα ένα πελμα 1,5 εκατοστά pachmayr μαύρο μαζί με το σωστό μηκος- πιτσ για το σώμα μου και εξόδους δοκιμές σε χαρτόνι και θηράματα. Ακούω άλλες προτάσεις για πέλματα ,τα κόκκινα δεν μου πολυαρεσουν δεν τα αποκλείω και τελείως αν έχουν να προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση , αντοχή στον χρόνο και δεν κολλάνε στα ρούχα.
Ωραίο είναι και σε καλή τιμή, απορροφάει την τουφεκια η είναι σκληρό;Ωραίο αυτό με τις βίδες.Αν δεν σου αρέσει το ινφλεξ που λεει ο Μύρος, κοίτα τα wegu Παναγιώτη. Εγώ έχω στο δίκανο αυτό στο link και είναι εξαιρετικό. Δεν κολλάει στα ρούχα κατα την επώμιση γιατί στο πάνω μέρος έχει σκληρό πλαστικό. Μου το έβαλε ο Γιάννης με φωλιές στο κοντάκι και μηχανόβιδες και το βγάζω όσες φορές θέλω χωρίς να ξεχειλώνει το ξύλο από τα βίδωνε ξεβίδωνε. Ούτε το ινφλεξ 2 που είχε η Α5 δεν κολλαγε και ήταν πάρα πολύ καλό. Και αυτό με φωλιές και μηχανόβιδες ήτανε.
https://www.vendors.gr/el/αξεσουαρ-οπλων-ανταλλακτικα/πελματα/4295-πέλμα-wegu-slip-15mm-καφέ-μαύρο.html
Συνονοματε οχι μια πολλες αλλα μιας κ ειμαστε γειτονες ειναι πιο ευκολο να δεις απο κοντα παρα να ανεβασω,δεν κατεχω καθολου. το βεβαιο ειναι οτι δεν ειναι απο τα ξυλα-κομοδινα καινουργια της BERΈχεις καμία φωτογραφία από το κοντάκι σου?
Ναι Παναγιώτη απορροφάει. Βέβαια βοηθά και το κοντάκι που είναι ok στο πίτς. Εγώ θέλω αρκετό πιτς γιατί είμαι χοντρός με γεμάτο στήθος.Ωραίο είναι και σε καλή τιμή, απορροφάει την τουφεκια η είναι σκληρό;Ωραίο αυτό με τις βίδες.
Για το 1,5 εκατοστά μιλάμε έτσι; να μην φάμε πολύ ξύλο.Ναι Παναγιώτη απορροφάει. Βέβαια βοηθά και το κοντάκι που είναι ok στο πίτς. Εγώ θέλω αρκετό πιτς γιατί είμαι χοντρός με γεμάτο στήθος.
Να μην αφαιρεθεί πολύ ξύλο από το κοντάκι εννοώ γιατί έτσι όπως το έγραψα έχει και άλλη έννοια.Για το 1,5 εκατοστά μιλάμε έτσι; να μην φάμε πολύ ξύλο.
Ναι το 1,5 εκατοστό. Θα βάλω φωτο να το δείς πάνω στο κοντάκι.Για το 1,5 εκατοστά μιλάμε έτσι; να μην φάμε πολύ ξύλο.