Fabarm Classis cal 12

Αυτή η κίνηση θα γίνει αν κάτι δεν πάει καλά με το στραβωμα (χτυπα ξύλο).
Το κοντάκι έχει πολύ "ψωμί"!μην το στραβωσεις, πήγαινε στον Γιάννη να σου το φέρει πάνω σου!
Εγώ παιδεύτηκα αρκετά αλλά το έφερα μόνος μου, ρασπα και γυαλόχαρτο σιγά σιγά με δοκιμές....
Δύο σεζόν μου πήρε αλλά ήρθε εκεί που έπρεπε...

Παναγιώτη καλορίζικο πανέμορφο να ζήσεις να το χαρείς.πρεπει όμως να σου πω κ εγώ κάτι γιατί αυτά πρέπει να λέγονται μεταξύ μας.μπηκα στο κόσμο του ποζε το 2020.μου λέγανε 2-3 φίλοι μην πάρεις θα μπλέξεις.πηρα ένα πολύ καλό Beretta καινούργιο. Χωρίς ρυθμιζόμενο κοντάκι. Με τις καραμπινες είχα γύρω στα18-19 πιατάκια.αρχιζω λοιπόν το καινούργιο κοσκινακι αμαν πίκρα .8 -10 πιατάκια.σιγουρα ήθελε μέτρα το κοντάκι.μονοδρομος το γύρισμα γιατί δεν ήθελα να χάσω τα όμορφα νερά.ενα θα σου πω.Ανδρεας Κούρκουλος πολύ λίγο γύρισμα κανένα σημαδι(γιατί είμαι ψειρας) κ είμαι κέντρο κ μετά από 4 χρόνια.τα καλά πρέπει να λέγονται.μονο 2 επωμισεις έκανα στον Αντρέα κ τέλος.αμα ξέρει σωστά την δουλειά του.....

Από σήμερα κάτοχος κι εγώ fabarm classis 12 .Το είχα στο πρόγραμμα για το μέλλον ,αλλά όταν το είδα στην αγγελία κόλλησε το μυαλό μου. Η κατάσταση πολύ καλή και όπως το ήθελα ,αυτό που χρειάζεται είναι κλίση αριστερή και ένα πέλμα. Μερικές φωτογραφίες..View attachment 88981View attachment 88982View attachment 88983View attachment 88984
Καλοτούφεκο!
Να το χαρείς με υγεία!

Και πάλι σάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλές σας.Το σίγουρο είναι ότι όλα θα πάνε βήμα βήμα και με δοκιμές δεν το βιάζομαι έτσι κι αλλιώς όπλα έχω να κυνηγήσω αλλά και σήμερα που πήγα και το δήλωσα η άδεια κατοχής θα είναι έτοιμη μετά της15 Αυγούστου λόγο αδειών, οπότε για ένα μήνα δεν κάνω τίποτα .

Από σήμερα κάτοχος κι εγώ fabarm classis 12 .Το είχα στο πρόγραμμα για το μέλλον ,αλλά όταν το είδα στην αγγελία κόλλησε το μυαλό μου. Η κατάσταση πολύ καλή και όπως το ήθελα ,αυτό που χρειάζεται είναι κλίση αριστερή και ένα πέλμα. Μερικές φωτογραφίες..View attachment 88981View attachment 88982View attachment 88983View attachment 88984
Καλορίζικο Παναγιώτη. Πολύ όμορφο, να το χαρείς.

Το κοντάκι έχει πολύ "ψωμί"!μην το στραβωσεις, πήγαινε στον Γιάννη να σου το φέρει πάνω σου!
Εγώ παιδεύτηκα αρκετά αλλά το έφερα μόνος μου, ρασπα και γυαλόχαρτο σιγά σιγά με δοκιμές....
Δύο σεζόν μου πήρε αλλά ήρθε εκεί που έπρεπε...
Έκανες χαμήλωμα η και καστ;

Και πάλι σάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλές σας.Το σίγουρο είναι ότι όλα θα πάνε βήμα βήμα και με δοκιμές δεν το βιάζομαι έτσι κι αλλιώς όπλα έχω να κυνηγήσω αλλά και σήμερα που πήγα και το δήλωσα η άδεια κατοχής θα είναι έτοιμη μετά της15 Αυγούστου λόγο αδειών, οπότε για ένα μήνα δεν κάνω τίποτα .
Κοντάκι=ΓΙΑΝΝΗΣ

Και μόνο την γνώμη του να σου πει...κερδισμένος θα βγεις...

Kαλοριζικο, καλοντουφεκο, να σαι καλα να το χαρεις, ωραιο μερακλιδικο οπλο

Από το κυνηγός και φύση Ιανουάριος του 2008 δείχνει ότι έβγαζε στην αρχή χωρίς καστ .Το δικό μου με πρόχειρες μετρήσεις είναι 37 ,57 και μήκος 37,2View attachment 89005
Χωρίς Καστ...περισσότερο για την αμερικανική αγορά προοριζόταν...

Μια χαρά κυνηγάς χωρίς καστ, συνήθεια είναι και ίσως λιγότερη ανάκρουση .
Δύο τινά συμβαίνουν...
Ή προσαρμόζεις το όπλο πάνω σου ή προσαρμοζεσαι (υπό προϋποθέσεις) εσύ πάνω στο όπλο...

Απαραίτητη προϋπόθεση και για τα δύο τινά ...Η σταθερή επώμιση...

Δεν χάνονται τα νερά του ξύλου!
Παραμένουν όπως πρίν!
Το αποτέλεσμα μετράει όμως!
Να το χαίρεσαι!
Ήθελα φίλε μου να στο πω από χθες αλλά το ξέχασα,εννοούσα φτιάχνοντας καινούργιο κοντάκι θα έχανα τα ωραία νερά.

Back