Καλορίζικο Στέλιο και πάντα ζεστές κάννες αδερφέ!!!
Περίεργο να λέει έτσι ρε Στέλιο ο επιλογέας όταν είναι αριστερά συνήθως ρίχνει η κάτω κάννη ,πέραν τούτου το σωστό είναι η πρώτη να ρίχνεται από την κάτω κάννηΕυχαριστώ πολύ όλους!!!
Κάθε ευχή έχει τη σημασία της!!!
Έβγαλα τα γρασα του εργοστασίου και το ρυθμισα να ανοιγοκλείνει όπως αρέσει σε εμένα.
Επισης βρήκα το πως το κλειδί έρχεται στην αρχική του θέση.
Παρατήρησα κάτι Όμως που με προβλημάτισε.
Νομίζω ότι οι καννες ρίχνουν αντίστροφα από ότι λένε οι οδηγίες για τον επιλογέα.
Στις οδηγίες λέει ότι αριστερά ο επιλογέας ρίχνει η πάνω καννη ενώ ρίχνει η κάτω.
Καλοριζικο φίλε το νέο σου όπλο , εύχομαι να το χαρείς .Περίεργο να λέει έτσι ρε Στέλιο ο επιλογέας όταν είναι αριστερά συνήθως ρίχνει η κάτω κάννη ,πέραν τούτου το σωστό είναι η πρώτη να ρίχνεται από την κάτω κάννη
Μπορεί να μην κατάλαβα σωστά Αυτό που διάβασα.Περίεργο να λέει έτσι ρε Στέλιο ο επιλογέας όταν είναι αριστερά συνήθως ρίχνει η κάτω κάννη ,πέραν τούτου το σωστό είναι η πρώτη να ρίχνεται από την κάτω κάννη
Κάννες ζεστές κι όλα ψόφια.
Μου είπαν να πάρω τηλ 15 Οκτωβρίου για να πάω να πάρω την άδεια.Κάννες ζεστές κι όλα ψόφια.
Και περιμένουμε εντυπώσεις. Και το νέο όνειρο σε λίγο καιρό.
Εγώ όταν είχα αγοράσει την καραμπίνα(το 2013) μου είπαν ότι μπορώ να κυνηγώ με το χαρτί που μου έδωσε η ασφάλεια, όταν τους πήγα την άδεια αγοράς συμπληρωμένη από το κατάστημα. Κάτι σαν προσωρινή άδεια, δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέγανε.Μου είπαν να πάρω τηλ 15 Οκτωβρίου για να πάω να πάρω την άδεια.
Οπότε ως τότε θα είναι ατουφεκιστο.
Θα περιμένω μετά το πρώτο ρεπό και φυσικά να βρω θήραμα να τουφεκισω!!!
Εγώ ρώτησα στην ασφάλεια που πήγα τα χαρτια και μου είπαν πως όχι.Εγώ όταν είχα αγοράσει την καραμπίνα(το 2013) μου είπαν ότι μπορώ να κυνηγώ με το χαρτί που μου έδωσε η ασφάλεια, όταν τους πήγα την άδεια αγοράς συμπληρωμένη από το κατάστημα. Κάτι σαν προσωρινή άδεια, δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέγανε.
Μακάρι νάταν και των beretta έτσι..2 zero άρπαξα το Σαββατοκύριακο με το 692.Πάντως το ατα ρίχνει την κάτω κανη όταν είναι δεξιά ο επιλογέας.
Έφταιγε ο επιλογέας;Μακάρι νάταν και των beretta έτσι..2 zero άρπαξα το Σαββατοκύριακο με το 692.
Μπορεί να μην κατάλαβα σωστά Αυτό που διάβασα.
Θα το διαβάσω ξανά και θα δούμε...
Μπορεί να το βγάλω και φωτο να δούμε μήπως έχω μπερδευτεί και καταλαβαίνω εγώ λάθος.
Πάντως το ατα ρίχνει την κάτω κανη όταν είναι δεξιά ο επιλογέας.
Έτσι είναι και το ελος.Δες την διαφάνεια 9 .
Οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα ,άντε γρήγορα να πάρεις το δελτίο κατοχής και βουρ στο κυνήγι φίλε μου .Έτσι είναι και το ελος.
Μου φάνηκε όμως στις οδηγίες ότι λέει το ανάποδο.