Κοίτα πως το αισθάνεσαι στα χέρια σου όταν με το καλό το πιάσεις και μετά σκέψου τι θα μετανιώσεις περισσότεροΤην περιμενα αυτη την απαντηση απο σενα φιλε μου και συμφωνω οτι η xlr ειναι ενα εξαιρετικο οπλο και αυτο το εχω διαπιστωσει αλλα θα κανω και μια αναφορα στο γεγονος που πριν 2μηνες περιπου μου ζητησαν το οπλο να το πουλησω και μαλιστα μου προσφεραν 900ευρω κυριος απο το Βολο και ερχοταν στο σπιτι μου μαλιστα και τον ρωτησα γιατι τοσο μεγαλο ενδιαφερον και μου απαντα κυριε κυνηγω μονο αγριογουρουνο και θελω την xlr.Το ιδιο ενδιαφερον και απο αλλο κυριο απο Γρεβενα και αυτος για αγριογουρουνο .Δεν ξερω δεν το εχω τουφεκισει σε γουρουνι αλλα αυτα που εχω δει στα αλλα το οπλο σκοτωνει και θα συμφωνησω οτι και εγω εχω τις επιφυλαξεις για σημαντικες βλητικες διαφορες οπως και εσυ αναφερεις.Αλωστε ψαχνεις στο car.gr να βρεις καμμια xlr με ξυλα και δεν.
Ότι έδωσες την xlr για το browning ή ότι δεν την έδωσες για το browning
Εγώ προσωπικά έχω μετανιώσει δύο φορές μια ότι έδωσα δίκαννο για να πάρω καραμπίνα και άλλη μία που δεν έκανα τράμπα καραμπίνα για δίκαννο και δεν είχα και δικαιολογία γιατί είχα και δεύτερη καραμπίνα
Όπως και να έχει όμως και τα δύο είναι πολύ ωραία όπλα