Δωστο μωρέ το παλιοτούφεκο, εχουν γεμίσει οι αγγελίες απο δάυτεςΤέτοια λέγε μου…μόλις που την πήρα…
Δωστο μωρέ το παλιοτούφεκο, εχουν γεμίσει οι αγγελίες απο δάυτεςΤέτοια λέγε μου…μόλις που την πήρα…
Σε μένα γιατί σπάνε όλα ρε φιλαράκι μόνο το Baikal 155 δεν μου έχει σπάσει ακόμαΔυνατό ;; δεν παίρνει χαμπάρι ουτε με αντιαρματικο πυραυλο Spike φιλε
Μη μασάςκαλορίζικηΤέτοια λέγε μου…μόλις που την πήρα…
Μάλλον γιατί ρίχνεις φυσίγγιαΣε μένα γιατί σπάνε όλα ρε φιλαράκι μόνο το Baikal 155 δεν μου έχει σπάσει ακόμα
Ακριβώς! Με ένα μάπα φυσίγγι μπορεί να γίνει ζημια. Η ουσία είναι πόσο θα αντεξει στα πολλά φυσίγγια, στην πολλή χρήση. Απο κει και πέρα τα όπλα αερίων θέλουν και το χρόνο τους στο καθάρισμα και τα fabarm αρκετό χρόνο στο καθάρισμα.Ποτέ δεν βγαίνει σίγουρο συμπέρασμα από 1 περίπτωση βλάβης.
Ο λόγος είναι απλός ...
Τα όπλα καταπονούνται ΜΟΝΟ από τα φυσίγγια, παθαίνουν διάφορα με πατέντες στον μηχανισμό ή από άσχετους οπλουργούς, οξειδώνονται όταν η συντήρηση είναι ελλιπής, και επιτρέπονται οι εμπλοκές μόνο από σπασίματα ή ξένα σώματα στον μηχανισμό (ξύλα, φύλλα κτλ).
Τα μεταλλικά αντέχουν 1000 χρόνια ++ με σωστή συντήρηση ...
Τι να πούμε τώρα ... έχω το όπλο 40 χρόνια και δουλεύει ακόμα ... και έχω ρίξει 100 φυσίγγια ???
Αυτό έλλειπε να χάλασε από το καθισιό ...
Όσο περισσότερο πυρομαχικό καταναλώνει τόσο περισσότερο φθείρεται ...
Javelin ριχνεις φιλε μου αχχαχααχ?Σε μένα γιατί σπάνε όλα ρε φιλαράκι μόνο το Baikal 155 δεν μου έχει σπάσει ακόμα
Μέχρι και η ουρά από την super 90 μου έσπασε τι να πω
Εγω το βρησκω πιο βολικο το μπουτον γιατ κλειστρο να ειναι αριστερα φιλε πατιετε πιο ευκολα με τον αντιχειρα ειδηκα στα κρυα που ξυλιαζουν τα δαχτυλαη l4s παντως ειναι ομορφο τουφεκι και πολυ εργονομικο.Τα αναποδα χειριστηρια συνηθίζονται αμεσως. Την ειχα ταυτοχρονα με την affinity (ωραιο και αυτο ) και δε με ξενιζαν.
Εγω νομιζα οτι περιεχει υδραργυρο α ρε stoeger 3500 ποσο μπροστα εισαι με τα αντιβαρα σου αχαχχααχπωλείται εξτρά ,δεν το έχει κανένα μοντέλο,,δεν κάνει κάτι άλλο εκτός από το να προσθέσει βάρος για το ζύγισμα του όπλου σε συδνιασμό με τα βαρύδια που μπορείς να βάλεις στην βίδα μπροστά !
Γιαννη εμενα με ενωχλουσε που καθηστερουσε την επωμηση το προσεξες???Υδράργυρο είχα αγοράσει από την ΕΛΒΟ υδραργυρικό εξάρτημα που βιδωνε εσωτερικά στο κοντάκι στο πίσω μέρος του σωλήνα του ελατηρίου επανατασης .Υπήρχε για όλα τα όπλα έκανα μαλακια όταν έδωσα την ςς την πρώτη που το είχα βιδωμενο επάνω και ξέχασα να το βγάλω ήταν σαν αμορτισερακι με υδράργυρο μέσα για να μειώνει το λάκτισμα του όπλου.
Η SX3 & SX4 βγαζουν πιο ξερη τουφεκια απο τα Fabarm....Είχα fabarm l4s και εχω win sx4. Ιδιοι μηχανισμοι με xlr και brow. H σχ4 ριχνει οντως τα παντα. Η l4s εχει ενα δισταγμο στα πολυ αδυναμα φυσ (24γρ). Επισης η sx4 πιο ευκολη στο καθαρισμα. η sx4 λιγοτερη ανακρουση.