Εννοείται αυτοΝαι , όταν έχει μαυρίλα και βραχεί μέσα το όπλο δεν δουλεύει σωστά ο σιδηρόδρομος σαν να κολλάει να στο πω . Αλλά σου λέω για βροχή όχι ψιχάλες . Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος που έστω να μην το λύσει να φύγει η υγρασία
Στις χαμηλές γομωσεις φαντάζομαι δεν έχει θέμα. Το λέω γιατί δουλεύω πολύ 28 γρ και καμιά φορά 24.
ΜακριάΚαλησπερα στους εκλεκτους fabarmαδαδες.
Η Η4 τι λεει? Βγαζει προβληματακια? Ειμαι στο ψαξιμο για οικονομικο αυτογεμες και βρηκα καινουργιο 699 και μεταχ. 400
θες να βγάλεις μπελά στο κεφαλι σου.....Καλησπερα στους εκλεκτους fabarmαδαδες.
Η Η4 τι λεει? Βγαζει προβληματακια? Ειμαι στο ψαξιμο για οικονομικο αυτογεμες και βρηκα καινουργιο 699 και μεταχ. 400
Κωστα αφου εχεις την SX4. Γιατι θελεις να αλλαξεις οπλο?Καλησπερα στους εκλεκτους fabarmαδαδες.
ΧαχαΚωστα αφου εχεις την SX4. Γιατι θελεις να αλλαξεις οπλο?
γιατι γελατε ρε παιδια τι ειπα λαθος?Χαχα
Επωλήθειγιατι γελατε ρε παιδια τι ειπα λαθος?
Τίποτε δεν είπες λάθος Βαγγέλη.γιατι γελατε ρε παιδια τι ειπα λαθος?
Βαγγέλη αναγκαστικά να τη δώσω γιατί έπρεπε να βρω επειγόντως χρήματα για οδοντίατρο (1500€). Σε ενάμιση περίπου μήνα θα έχω κάποια άνεση κανά 6_7 κατοσταρικα και ψάχνω αντικαταστάτη.Κωστα αφου εχεις την SX4. Γιατι θελεις να αλλαξεις οπλο?
Οχι ρε φιλε κανε τα δοντια σου να χαμογελας με ορεξη . Η μιση υγεια του ανθρωπου ειναι τα δοντια .Θα μπορούσα να περιμένω για τα δόντια βέβαια αλλά δύο μήνες χωρίς 2 δόντια είναι καπως
Με υπερκαλυπτει. Θελω κι ενα δευτερο. Ενα ισον κανενα. Κανα βιτορια. Ξερεις εσυΦιλε Κωστα, (προδοτη, που λεει ο Μαριος...) δεν σε καλυπτει το Verney Carron ?
Ετσι ακριβώς....θέλουμε ένα στεγνό FILM
Η xlr δεν έχει ανταγωνισμόΓνωριζει καποιος τι εξοδο εχουν τα τσοκ της XLR; Τα εχει μετρησει καποιος ; Μηπως εχει κανει στο σκοπευτηριο καποιος απο σας συγκριτικο την SS με την XLR; Tι ακουσματα η εμπειρια εχετε;