Ο Χαris13ακουει ?περιμένουμε νέα από την scolopax .
Γιατι το λες αυτο Ηλια το εχεις διαπιστωσει προσωπικα με καποιο τροπο η απο ακουσματα;Η xlr δεν έχει ανταγωνισμό
Απο οτι καταλαβαινω εισαι αριστερος το Reverse οπλο θα σου κουμπωσει καλλίτερα εκ των πραγματων μην συγκρινεις τα δεξιοεπωμιζοντα οπλα με αυτο.Εγω ως αριστερος επωμισα στον Καλκατζακο την LITE A400 την δεξια και την αριστερη την ιδια στιγμη εναλλαξ.Τεραστια διαφορα η αριστερη οπως ειναι φυσικο και στημενη για τους αριστεροεπωμιζοντες 20 επωμισεις εκανα το οπλο καθοταν παντα στην ιδια θεση και η αισθηση ενα με το σωμα σου.Να το σκεφθεις σοβαρα.Εχω την XLR ενα δεξιο οπλο και σκεφτομαι να την πουλησω και με κραταει μονο το οτι ειναι οπλαρα πραγματικα με τα ολα του.Δεν εχει ο Τουρης αριστερη σε Oiled και μου λεει μονο παραγελλια .Ειχα επομησει πριν καιρο στον Αβραμόπουλο την XLR columba palumbus κ την απλη τη συνθετικη που την εφερε ενας φιλος....εχει ωραιο ζυγισμα κ μου κουμπωνε ωραια στον ώμο....μενει να επομησω της L4S Hunter Reverse για να βγαλω συμπερασμα τελικα...
Δεν έχει φλάντζες αλλαγής κλίσεων στο κοντάκι η xlrΑπο οτι καταλαβαινω εισαι αριστερος το Reverse οπλο θα σου κουμπωσει καλλίτερα εκ των πραγματων μην συγκρινεις τα δεξιοεπωμιζοντα οπλα με αυτο.Εγω ως αριστερος επωμισα στον Καλκατζακο την LITE A400 την δεξια και την αριστερη την ιδια στιγμη εναλλαξ.Τεραστια διαφορα η αριστερη οπως ειναι φυσικο και στημενη για τους αριστεροεπωμιζοντες 20 επωμισεις εκανα το οπλο καθοταν παντα στην ιδια θεση και η αισθηση ενα με το σωμα σου.Να το σκεφθεις σοβαρα.Εχω την XLR ενα δεξιο οπλο και σκεφτομαι να την πουλησω και με κραταει μονο το οτι ειναι οπλαρα πραγματικα με τα ολα του.Δεν εχει ο Τουρης αριστερη σε Oiled και μου λεει μονο παραγελλια .
Εχει την εχω φερει αριστερα αλλα υπαρχει ενα ζωτικο προβλημα με τα αερια καταλοιπα απο το κλειστρο και εγω φοραω γυαλιά και οι φακοι φθειρονται και μετα απο καιρο και θελουν αλλαγη. Ομως πιστευω πως το σεταπ απο το εργοστασιο ως αριστερο πιστευω πως ειναι το ιδανικο αλλιως δεν θα κατασκευαζαν μια τετοια εκδοση να συμπεριλαβουμε και τον λογο ασφαλειας για τον χρηστη στο συνολο του.Τελικα θελω να δηλωσω προσωπικα πως δεν αισθανομαι και άνετα.Δεν έχει φλάντζες αλλαγής κλίσεων στο κοντάκι η xlr
Και εγώ αριστερός είμαι αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα με την τιταν που είχα..το ιδανικό είναι αυτό που λεςΕχει την εχω φερει αριστερα αλλα υπαρχει ενα ζωτικο προβλημα με τα αερια καταλοιπα απο το κλειστρο και εγω φοραω γυαλιά και οι φακοι φθειρονται και μετα απο καιρο και θελουν αλλαγη. Ομως πιστευω πως το σεταπ απο το εργοστασιο ως αριστερο πιστευω πως ειναι το ιδανικο αλλιως δεν θα κατασκευαζαν μια τετοια εκδοση να συμπεριλαβουμε και τον λογο ασφαλειας για τον χρηστη στο συνολο του.Τελικα θελω να δηλωσω προσωπικα πως δεν αισθανομαι και άνετα.
Τα FABARM εχουν ενα προνομιο που δεν το εχουν ολα τα οπλα.Ταιριαζουν και στηνονται ευκολα στο συνολο των χρηστων.Και εγώ αριστερός είμαι αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα με την τιταν που είχα..το ιδανικό είναι αυτό που λες
Την ξεβιδώνεις , προς αριστερά .Ποιος γνωριζει πως ανοιγει η αποθηκη της xlr για να καθαρίσω και να λιπανω το ελατηριο;
Επίσης αν δεν μπόρεις να την ξεβιδωσεις , με αναποδο μυτοτσιμπιδο ασφαλειων βγαλε απο πανω την "ταπα" που κραταει το ελατήριο , εκει που καθεται ο μειωτηρας.Ποιος γνωριζει πως ανοιγει η αποθηκη της xlr για να καθαρίσω και να λιπανω το ελατηριο;
Αlex να σε ενημερωσω η βιδα που συγκρατει απο εμπρος το ελατηριο της αποθηκης στην oiled που εχω εγω ειναι διαφορετικη απο το manual της composite που μου εστειλες.Εχει την μεταλικη πλακα που ανοιγει με το αναποδο μυτοτσιμπιδο το οποιο ειναι ιδιο με την 368 που ειχα.Η oiled εχει μονοκοματη βιδα με αξονα που βιδωνει η βιδα της παπιας.Ο αξονας της βιδας δεν εχει καποια εγκοπη για να χρησιμοποιησεις ενα εργαλειο για να την ξεβιδωσεις.Προσθετω οτι το οπλο συνοδεύεται με το δικο του manual με πληρη αναλυση και λεπτομερεια και αναφερεται με το κωδικο του καθε εξαρτηματος.Ποιος αλλος συναδελφος γνωριζει πως μπορω να ξεβιδωσω τη βιδα ;
Θα παρω τον Λιακο να τον ρωτησω να τελειωνουμε.Μας εβαλες δυσκολα φιλε παναγιωτη , ψαχνω να βρω στο ιντερνετ αλλα δεν βρισκω κατι . Καμια φωτογραφια απο το οπλο σου ισως βοηθησει