Η fabarm εχει καλητερη καννη απο την sx4 που θελει αφτρερ μαρκετ τσοκ γιατι τα μαμα ειναι για τον π@@@@..η κανη τη; sx4 θελει δακτυλο την εχει φιλος μου με ενα κωνο εγηνε τουμπανοΗ SX3 & SX4 βγαζουν πιο ξερη τουφεκια απο τα Fabarm....
Η fabarm εχει καλητερη καννη απο την sx4 που θελει αφτρερ μαρκετ τσοκ γιατι τα μαμα ειναι για τον π@@@@..η κανη τη; sx4 θελει δακτυλο την εχει φιλος μου με ενα κωνο εγηνε τουμπανοΗ SX3 & SX4 βγαζουν πιο ξερη τουφεκια απο τα Fabarm....
Καλό φυσίγγι όπως και το 34αρι Α1 σε 6αρι .Α και το φυσιγγι που νομιζω οτι ειναι καλο με ολα τα οπλα που εχω τωρα ειναι το λαμπρο α1 σπεσιαλε 32 γρ. Ενα κοκκινο με μια τσιχλα στο κουτι
Αν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή τα πλαστικά' έχω την XLR 5 με τα μαύρα πλαστικάΤελικα αποφασισα να βαψω την XLR5 Waterfowler...παρολο που ειναι καινουργια!
Δεν μου αρεσει η παραλλαγη της οποτε σιγουρα θα βαφτει η κανη ενω τα πλαστικα ειτε θα παρω καινουργια μαυρα ειτε που θα τα βαψω.
Σου εστειλα ραβασακιΑν ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή τα πλαστικά' έχω την XLR 5 με τα μαύρα πλαστικά
Καλησπέρα ομάδα.. Μετά από 20 χρόνια συμβίωσης με την αγαπημένη μου beretta 391 πιστεύω πως ήρθε η ώρα μιας ανανέωσης. Κλείνω προς την Fabarm xlr palumba columbus για γενικό κυνηγι (φασσα, τσιχλα περπατητο και καρτέρι και λίγο βαλτο). Για πείτε ρε παιδιά όσοι έχετε εμπειρία από το συγκεκριμένο τι λέει σαν όπλο από αξιοπιστία, σκότωματα, ζύγισμα και ότι άλλο νομίζετε...? Αξίζει αντικειμενικά η αγορά του ως κύριο όπλο με πολλά φυσιγγια ετησίως?
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξ, αν και περίμενα ότι βλητικα θα μου έλεγες πολύ πιο εγκωμιαστικά λόγια. Για αυτό άλλωστε λέω να πάω και προς το συγκεκριμένο για να διαπιστώσω αυτή την βλητικη υπεροχη έναντι των κοινων οπλων που ισχυρίζεται η εταιρία αν και εφόσον υπάρχει και δεν είναι απλώς μάρκετινγκ. Αν δεν υφίσταται καλύτερα να κοιτάξω προς remigton ή Α400.Εχθες επεσα με το οπλο σε βραχια , συμφωνα με το πεσιμο που εκανα ειπα οτι το οπλο θα επαθε μεγαλη ζημια αλλα οταν το κοιταξα απλα εφυγε μια μικρη φλουδα απο την καννη . Συμπερασμα πολυ καλη βαφη αν ειναι η ιδια .
Αν περπατας αρκετα πιστευω θα σε κουρασει γιατι εχει ενα βαρος .
Αντιπροσωπος οτι και να χρειαστεις σε 2 μερες το εχεις ..
Μου χαλασε το καουτσουκ που τερματιζει το κλείστρο και σε αυτο ευθυνομαι εγω γιατι το εβαζα λαδι να το καθαρισω με αποτελεσμα να το ξερανω και να χαλασει . Με 25 ευρω το αλλαξα και λειτουργει πολυ καλα .
Βλητικα θαρρω πως δεν ειναι κανα υπεροπλο αλλα αν στελνεις τα σκαγια στο πουλι θα παρεις σε μακρυνες αποστασεις πουλια .
Να ξερεις οτι μαζευει καλη καπνα και χρειαζεται καποια ωρα να καθαρισεις το οπλο .
Τωρα για περισσοτερα βλητικα αποτελεσματα ο παυλος σιγουρα θα ξερει παραπανω και σε ποια σημεια ποναει το οπλο αυτο γιατι την δουλευε και σκοπευτήριο αν δεν κανω λαθος.
Κωστα μου καλημερα ,Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξ, αν και περίμενα ότι βλητικα θα μου έλεγες πολύ πιο εγκωμιαστικά λόγια. Για αυτό άλλωστε λέω να πάω και προς το συγκεκριμένο για να διαπιστώσω αυτή την βλητικη υπεροχη έναντι των κοινων οπλων που ισχυρίζεται η εταιρία αν και εφόσον υπάρχει και δεν είναι απλώς μάρκετινγκ. Αν δεν υφίσταται καλύτερα να κοιτάξω προς remigton ή Α400.
Σε ευχαριστώ Αλεξ για τον χρόνο σου. Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τα γραφόμενα σου. Θα δείξει τελευταία στιγμή που θα κάτσει η μπίλια, απλά έλεγα πιο πολύ να δω και κάτι διαφορετικό από beretta (302, 391, 686 ultralight). Λογικά για την xlr columba palumbus θα πάω και ότι βρέξει ας κατεβάσει.. Παρεμπιπτόντως σήμερα έκανα ένα τσιχλοπερπατητο στην κορινθια με το ultralight και σκοπευτικα φυσιγγακια απόλαυση. Δεν ήταν πολλά τα πουλιά αλλά το ευχαριστηθηκαΞεχασα να σου πω εχω και ενα πρασινο στα 53 μετρα χτυπημενο . Ολα τα υπολοιπα θηραματα ειναι στα 35 μετρα το πολυ .
Κυνηγαω και με 3* μονιμα οποτε ισως παιζει ρολο και αυτο .
Τα καλυτερα σκοτωματα τα ειχα με φυσιγγια ρουμελιωτη 35 γρ Νο 5 που πηρα και το πρασινο ( πριν 2 χρονια εριχνα τετοια δεν ξερω αν τα αλλαξε).
Το αναφερω γιατι ισως να τα πηγαινει καλα με το στήσιμο αυτου του φυσιγγιου.
Σε ευχαριστώ Αλεξ για τον χρόνο σου. Με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τα γραφόμενα σου. Θα δείξει τελευταία στιγμή που θα κάτσει η μπίλια, απλά έλεγα πιο πολύ να δω και κάτι διαφορετικό από beretta (302, 391, 686 ultralight). Λογικά για την xlr columba palumbus θα πάω και ότι βρέξει ας κατεβάσει.. Παρεμπιπτόντως σήμερα έκανα ένα τσιχλοπερπατητο στην κορινθια με το ultralight και σκοπευτικα φυσιγγακια απόλαυση. Δεν ήταν πολλά τα πουλιά αλλά το ευχαριστηθηκα
Καλησπερα στους εκλεκτους fabarmαδαδες.
Η Η4 τι λεει? Βγαζει προβληματακια? Ειμαι στο ψαξιμο για οικονομικο αυτογεμες και βρηκα καινουργιο 699 και μεταχ. 400
Μπορεί η πυρίτιδα με την υγρασία να σχηματίζει μουργα, για αυτό και κάνει κολπα
Όπως έγραψα παραπάνω την έχει ο συν κυνηγός μου κοντά στα 10 χρόνια και το αγόρασε καινούργιο .
Την έβαψε στο χρώμα που βλέπεις . Εκτός από ένα πυρακι που άλλαξε κάτι άλλο δεν έχει βγάλει .
Η μόνη εμπλοκή που παθαίνει είναι αν δεν την καθαρίσει μετά από βροχή όχι πάντα όμως . Γενικά μόνο στο κλείσιμο του κυνηγιού θα την καθαρίσει .
Φυσίγγια ρίχνει αρκετά τον χρόνο . Τουφεκιές καλές έως αρκετά καλές .
Ναι , όταν έχει μαυρίλα και βραχεί μέσα το όπλο δεν δουλεύει σωστά ο σιδηρόδρομος σαν να κολλάει να στο πω . Αλλά σου λέω για βροχή όχι ψιχάλες . Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος που έστω να μην το λύσει να φύγει η υγρασίαΜπορεί η πυρίτιδα με την υγρασία να σχηματίζει μουργα, για αυτό και κάνει κολπα
Καλός είναι . Είμαστε καλό δίδυμο . Σήμερα όμως με την φασσα ανέβηκε το επίπεδο χαχαΔυνατό τουφέκι ο φίλος σου