Όχι!!Καλά ρε... άλλα προβλήματα δεν εχετε;
Όχι!!Καλά ρε... άλλα προβλήματα δεν εχετε;
Ζηλεύω, θελω κι εγώΌχι!!
Απλά έτσι σχεδιάστηκε ,τι πρώτα βγάλανε κάποια χιλιάδες κομμάτια και μετά το είδανε.Ουτε ο Βέγγος σε κωμωδία δεν θα έκανε τέτοια πατάτα.Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι ένα αισθητικό καθαρά θέμα που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του όπλου. Προφανώς είναι κάποιο πρόβλημα στα μηχανήματα του εργοστασίου η στο σχέδιο των συγκεκριμένων τμημάτων του όπλου στα πρώτα κομμάτια όπου κάποια στιγμή θα διόρθωσαν για αυτό και δεν συμβαίνει σε όλα τα όπλα. Μάλλον θα έκριναν ότι δεν συμφέρει οικονομικά να τα διορθώσουν στο χέρι και θα τα έβγαλαν στην αγορά με μειωμένη τιμή τοτε.
Γιατί μου φαίνεται ότι αντί να τα διορθώσεις έριξες λάδι στη φωτιά;,Ηρεμήστε βρε παιδιά ...
Για εμένα, όπλο 2700€ (απ ότι λέτε, δεν ξέρω τιμή) έπρεπε να είναι τέλειο.
Το δόντι πάνω από την κάνη ... ας πούμε ότι έτσι είναι σχεδιασμένο.
Τα άλλα σίγουρα δεν είναι.
Δεν ξέρω από δίκανα και ούτε ενδιαφέρομαι να αγοράσω οπότε δεν έχω πιάσει στα χέρια μου για πολλά χρόνια.
Ούτε έχω δει σε οπλοπωλεία λεπτομέρειες.
Σας λέω τι πιστεύω.
Αλλά Μάριε το όπλο μπορεί να έχει πάει σε οπλουργό ... εκεί έχω δει να γίνονται ΠΟΛΛΑ !!!
Χτυπήματα, γδαρσίματα κοντακιού, μη σωστές εφαρμογές κτλ δεν θέλω να επακταθώ.
ΑΝ πωλήθηκε έτσι καινούργιο, είναι φάουλ (για εμένα και για τα χρήματα που ζητούν).
ΑΝ έγινε έτσι από ανθρώπινο χέρι, προφανώς δεν είναι.
Νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο μιας και άλλες φωτό το δείχνουν εντάξει.
Όπως έχω πει πολλές φορές οι ζημιές των όπλων πρέπει να αναφέρονται δημόσια.
Δυστηχώς δεν υπάρχει άλλη πηγή πληροφόρησης.
Η εγγύηση των εταιριών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώνουν τα προϊόντα τους και φυσικά να εξυπηρετούν τον πελάτη.
Εμείς όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα περί βλαβών.
Τα forum και οι γνωστοί είναι η μοναδική πηγή πληροφόρησης αν δεν υπάρχει έμπιστος οπλουργός.
Μύρο, αφού το όπλο δουλεύει είσαι οκ και θα είσαι για πολλά χρόνια ακόμα.
Την επόμενη φορά να προσέχεις λίγο περισσότερο.
Δεν σου κάνω μάθημα ... ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ 2 φορές !!!
Το δικό σου είναι αμεληταίο σε αυτό που έπαθα εγώ.
Όπως έχω πει πολλές φορές η αγορά όπλου (ειδικά μεταχειρισμένου) σημαίνει λύσιμο εις τα εξ ων συνετέθη και οπτικό έλεγχο + δοκιμές με πραγματικά πυρά.
Είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για ένα κομμάτι σίδερο ... σταματήστε !!!!!!!!!!
Δεν είναι η δουλειά μου να διορθώνω Παναγιώτη ...Γιατί μου φαίνεται ότι αντί να τα διορθώσεις έριξες λάδι στη φωτιά;
Να σχεδιάστηκε έτσι αποκλείεται να έκαναν τέτοιο λάθος πριν το βγάλουν στην παραγωγή. Τώρα που το ξανασκέφτομαι λόγο μαζικής παραγωγής και μείωσης κόστους μπορεί να χρησιμοποίησαν έτοιμη βάση απο μεγαλύτερο διαμέτρημα 10. Τεχνική που το κάνουν αρκετές εταιρίες που κατασκευάζουν σε εργοστάσιο μαζικά κομμάτια και όχι χειροποίητα.Απλά έτσι σχεδιάστηκε ,τι πρώτα βγάλανε κάποια χιλιάδες κομμάτια και μετά το είδανε.Ουτε ο Βέγγος σε κωμωδία δεν θα έκανε τέτοια πατάτα.
Αυτή την τιμή έχουν οι νεότερες παρτίδες που ειναι διορθωμένες τώρα. Αν θυμάμαι καλά εν έτη 2007-2008 όπως λέει o @Μυρος. ότι κατασκευάστικε το όπλο του δηλαδή είναι από τα πρώτα όπλα , είχε περίπου 1700 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να το είχα δει γιατί εκείνη την περίοδο έψαχνα πολύ για καινούριο καλό πλαγιόκαννο. Οπότε τα 1700 ευρώ τελική τιμή ελλάδας πριν την οικονομική κρίση για το όπλο αυτό με αυτά που προσφέρει δεν πιστεύω ότι ειναι πολλά. Θα το έλεγα και φθηνό. Πλέον πιστεύω θα είναι διορθωμενο στα 2700 ευρω. Αλλιώς δεν θα το αγόραζε κανένας.Για εμένα, όπλο 2700€ (απ ότι λέτε, δεν ξέρω τιμή) έπρεπε να είναι τέλειο.
άστε τα φληναφήματα κι απαντήστεκαι δύο ερωτησούλες προς άπαντες τους συμμετέχοντες στην συζήτηση, για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όπλο των φωτογραφιών:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/fabarm-classis-cal-12.3945/post-736974
1ον) θεωρείτε ότι ΑΞΙΖΕΙ πράγματι τα 2.700 €;
2ον) θεωρείτε ότι έπρεπε να βγει από το εργοστάσιο και να φτάσει στον "καταναλωτή" κυνηγό;
Επειδη το παρακολουθω το θεμα βλητικες δοκιμες,διαφωνω μαζι σου στο παραλογα πραγματα και εξωφρενικες αποψεις.δεν είναι θέμα αστοχίας υλικού αλλά κακοτεχνίας
και μάλιστα ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΛΚΗΣ
αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι άλλα οπλα του ΙΔΙΟΥ μοντέλου δεν τις έχουν!
δεν μιλάμε για όλα τα όπλα της φαμπαρμ ούτε καν για το κλασσις αλλά για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΠΛΟ!
ξαναλέω: δεν είναι θέμα αστοχίας υλικού αλλά κακοτεχνίας
Φίλε Θοδωρή το παν είναι ο σεβασμός στον συνομιλητή μας, ανεξάρτητα εάν συμφωνούμε ή όχι μαζί του! αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε εξωφρενικές απόψεις ή παράλογα πράγματα!
Ή ότι πρέπει να ανεχόμαστε ειρωνείες ή εριστική συμπεριφορά!
Δεν δίνω σημασία ούτε τα παίρνω στα σοβαρά - ΠΛΑΚΑ ΣΠΑΩ, αλλά πλέον απαντώ με τον ίδιο τρόπο δεν χαρίζομαι...
Όπως μου φέρονται θα τους φερθώ... τόσο απλά!
κι όσοι θέλουν ας έρθουν να ξυθούν στην γκλίτσα.............
δες τώρα τι συνέβη, γράφω στο ΠΑΡΟΝ θέμα ότι η Φαμπαρμ είχε ανέβει πολύ στην υπόληψή μου αλλά με τις φωτό του φίλου μας του Μύρου αυτή η υπόληψη κατακρημνίστηκε στα τάρταρα! κι έρχεται ο Χρύσανθος που "γνωριζόμαστε" εδώ και 15+ χρόνια και από αλλού να "μου την πει" με ειρωνείες και μπηχτές για το κλάσις του Μύρου βάζοντας και τον Μύρο μπροστά. Ο οποίος Χρύσανθος πάλι είχε αμόλυσει ειρωνείες και μπηχτές https://www.hunterslife.gr/forums/threads/fabarm-classis-cal-12.3945/post-736688
και που ΔΕΝ απάντησα παρότι έχω έτοιμη απάντηση εις άπταιστον ελληνικήν
Παράλληλα βρίσκουν ευκαιρία να ανακατευτούν "άλλα άτομα" - κάποιοι - κατά δήλωσή τους - "μη μαϊμού πατριώτες"......
Αλλά η ιστορία ξεκινάει από αλλού φίλε Θοδωρή, από τις βλητικές δοκιμές που κάποιοι ξοδεύουν χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία και κάποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο εξυπνάκηδες ειρωνεύονται....... και ειρωνεύονται όχι μόνον εμάς τους συμμετέχοντες στο φόρουμ αλλά και ανθρώπους που αφιέρωσαν την ζωή τους στο αντικείμενο της βλητικής..................
Ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα απλά μιλάς γενικά! Εγώ δεν έχω θέμα αν το όπλο είχε crio η απλή κάνη, αλλά θέλω να είναι με της προδιαγραφές του εργοστασίου δεν μπορεί το εργοστάσιο να το δίνει έτσι και εδώ να είναι αλλιώς οπως πιστεύω σε κανένα προϊών δεν θα έκανε κάποιος αγορά αν υπήρχε ασυμφωνία προδιαγραφών.Και δεν είναι θέμα "γνώμης" ή "άποψης" θέμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι!
εδώ τον λύκο τον έχουμε μπροστά μας τον ντορό του ψάχνουμε!
κράζουμε την Μπενέλλι για τις απλές και όχι κρυο κάννες που βάζουν στα όπλα
κράζουμε την Μπραου ή την μπερέττα για χίλιους δυο λόγους (μετέφεραν την παραγωγή εκτός Βελγίου - αντιπροσωπεία κ.λπ.
κράζουμε την Ρεμι για τα σπασίματα
και η φαμπαρμ θα πάει στο απυρόβλητο με τέτοια ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ επειδή κάποιοι είναι "οπαδοί" της; (το καλό σενάριο)
Δεν τα έγραψα όλα-όλα την πέταξα μέσα στην γκιολα και μου την έφερε ο φίλος μου στο σπιτι από τα νεύρα μου!!! Ξέρεις το είναι να σου Μπαίνουν τα ψαλίδια και τα καθαρά(πρασινοκεφαλα) Κοπάδια με 40 και 70 να πέφτουν μπροστά σου η να περνούν στα 20 μέτρα επάνω σου και εσυ να ρίχνεις μια τουφέκια και να κάνει τέτοια εμπλοκή που ήθελα 10 λεπτά να την ξεφρακαρω.Ομήρου Οδύσσεια κ δεν πηδήξες κ την Πενέλοπε
Ξέρωεμένα έριχνε στα τενεκέ δια ακατάπαυστα....κ στα θυραματα έκανε τον Αλέκο (χλαπαχλουπα)Δεν τα έγραψα όλα-όλα την πέταξα μέσα στην γκιολα και μου την έφερε ο φίλος μου στο σπιτι από τα νεύρα μου!!! Ξέρεις το είναι να σου Μπαίνουν τα ψαλίδια και τα καθαρά(πρασινοκεφαλα) Κοπάδια με 40 και 70 να πέφτουν μπροστά σου η να περνούν στα 20 μέτρα επάνω σου και εσυ να ρίχνεις μια τουφέκια και να κάνει τέτοια εμπλοκή που ήθελα 10 λεπτά να την ξεφρακαρω.
Στο τέλος ολα τα οπλα περνούν τελικό οπτικο ποιοτικο ελεγχο αυτό το οπλο δεν έπρεπε να φυγει απο το εργοστάσιο!!!!άστε τα φληναφήματα κι απαντήστε
αν θέλετε βέβαια
Ποσά δευτερόλεπτα είναι το κάθε φυτίλι;Χωρις αυτους τους ελενκτηρες ρυθμιση χρονισμου τροφοδοσιας μονο απο τυχη θα κανειςView attachment 52199
ασφαλώς και δεν αναφέρομαι σε σένα και μιλώ γενικά!Ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα απλά μιλάς γενικά! Εγώ δεν έχω θέμα αν το όπλο είχε crio η απλή κάνη, αλλά θέλω να είναι με της προδιαγραφές του εργοστασίου δεν μπορεί το εργοστάσιο να το δίνει έτσι και εδώ να είναι αλλιώς οπως πιστεύω σε κανένα προϊών δεν θα έκανε κάποιος αγορά αν υπήρχε ασυμφωνία προδιαγραφών.