Fabarm Team

Μυρο
Εχεις οπλαρα
Να σε καλα να χεις ΥΓΕΙΑ αδερφε μου να το χαιρεσαι και να το κυνηγας
Σου χει δωσει ενα σωρο θηραματα
Και το πηρες ευκαιρια!
Πιστεψε με θα γερασεις και θα το χεις λες και το χες παρει χτες!
Μην ακους τιποτα
Αν βαλεις χαριζεται να δεις ποσοι θα ερθουν να πουν το θελω

Το πλαγιο της φαμπαρμ ειναι ενα απο τα πιο στιβαρα πλαγιοκαννα της αγορας σημερα σε συστημα κλειδωματος

Ειναι ενα οπλο με μηχανισμο ατην πλακα της σκανδαλης και μασιφ βαση για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο

Λιγα ειναι τα πλαγιοκαννα με τετοια χαρακτηριστικα και η αξια τους ειναι οσο μιας μεσονετας πχ περαζζι

Ειναι ευκολα προςβασιμο σε συντηρηση η εαν χρειαστει επιδιορθωση

Οταν δεν ξεχωριζουμε τα κλειδια απο τους εξολκεις και την διαιρεση τους αφου λειτουργουν ανεξαρτητα καλο ειναι να μην σχολιαζουμε τον αριθμο των κλειδιων η τις εφαρμογες τους και το ειδος κολλησης των καννων

Οσο για τις εφαρμογες
Ειναι ενα οπλο που παραγεται με cnc φια να εχει ολα οσα προαναφερα σε οσο πιο προσιτη τιμη γινεται!
Υπαρχει και το ιδιο ακριβως μοντελο που φτιαχνεται στο χερι με ψευτικες πλακες που η τιμη του ειναι πανω απο διπλασια!

Τωρα εαν εσεις εκει εχετε στην επιλογη αγορας και τις καραμπινες και ανεβαζουν κατα πολυ την αξια σε ενα δικαννο δεν ειναι θεμα κοστολογησης του οπλου αλλα καθαρα της αγορας!

Και το αγγουρακι μπορει να ειναι θερμοκηπιου αλλα επειδη υπαρχει το υερμοκηπιου το αγγουρακι απο χωραφι παντα θα ειναι πιο ψηλα σε τιμη!

Το να βγαλουμε πολυ κοντινες φωτο για να πουμε δεν εχει καλες εφαρμογες χωρις να το χουμε στο χερι ειναι ευκολο

Θα σας παραθεσω τετοιες φωτο απο οπλα σταθμους σε αντοχη χρηστικοτητα και αξια στα χερια χιλιαδων σκοπευτων και κυνηγων ανα το κοσμο να μου πειτε εαν βλεπετε τελειες εφαρμογες!

Αν θελετε εφαρμογες σε σημερινο οπλο που να ειναι χωρις κανενα ψεγαδι τοτε πουληστε οτι εχετε σε ακινητο αυτοκινητο βαρκα κλπ γιατι μονο ετσι θα σας γινουξ προσιτες

Οταν οι γνωσεις μας ειναι θεωρητικες μονο και ιντερνετικες καλο ειναι να μην καταδικαζουμε κατι

Εφαρμογες σε 725 και μπερετα 687 αλληλεπιθετα
Οπλα σταθμοι !!!
Για να δουμε μπορει να πει κανεις οτι αυτα τα οπλα ειναι σκαρτα;

Εδω μεσα θελουμε να προστατευσουμε τους νεους κυνηγους απο λαθος αγορες κλπ!
Ηθελα να ξερα απο τις θεωρειες τις δικες μας ποιος θα τους προστατευσει!
Μπράβο σου για το πόστ!

Μυρο
Εχεις οπλαρα
Να σε καλα να χεις ΥΓΕΙΑ αδερφε μου να το χαιρεσαι και να το κυνηγας
Σου χει δωσει ενα σωρο θηραματα
Και το πηρες ευκαιρια!
Πιστεψε με θα γερασεις και θα το χεις λες και το χες παρει χτες!
Μην ακους τιποτα
Αν βαλεις χαριζεται να δεις ποσοι θα ερθουν να πουν το θελω
...και όταν το αποκτήσουν δε θα τους ενοχλεί τίποτα, θα είναι το καλύτερο!

Το πλαγιο της φαμπαρμ ειναι ενα απο τα πιο στιβαρα πλαγιοκαννα της αγορας σημερα σε συστημα κλειδωματος

Ειναι ενα οπλο με μηχανισμο ατην πλακα της σκανδαλης και μασιφ βαση για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο

Λιγα ειναι τα πλαγιοκαννα με τετοια χαρακτηριστικα και η αξια τους ειναι οσο μιας μεσονετας πχ περαζζι

Οταν δεν ξεχωριζουμε τα κλειδια απο τους εξολκεις και την διαιρεση τους αφου λειτουργουν ανεξαρτητα καλο ειναι να μην σχολιαζουμε τον αριθμο των κλειδιων η τις εφαρμογες τους και το ειδος κολλησης των καννων

Οσο για τις εφαρμογες
Ειναι ενα οπλο που παραγεται με cnc φια να εχει ολα οσα προαναφερα σε οσο πιο προσιτη τιμη γινεται!
Υπαρχει και το ιδιο ακριβως μοντελο που φτιαχνεται στο χερι με ψευτικες πλακες που η τιμη του ειναι πανω απο διπλασια!

Τωρα εαν εσεις εκει εχετε στην επιλογη αγορας και τις καραμπινες και ανεβαζουν κατα πολυ την αξια σε ενα δικαννο δεν ειναι θεμα κοστολογησης του οπλου αλλα καθαρα της αγορας!

Και το αγγουρακι μπορει να ειναι θερμοκηπιου αλλα επειδη υπαρχει το υερμοκηπιου το αγγουρακι απο χωραφι παντα θα ειναι πιο ψηλα σε τιμη!

Το να βγαλουμε πολυ κοντινες φωτο για να πουμε δεν εχει καλες εφαρμογες χωρις να το χουμε στο χερι ειναι ευκολο

Θα σας παραθεσω τετοιες φωτο απο οπλα σταθμους σε αντοχη χρηστικοτητα και αξια στα χερια χιλιαδων σκοπευτων και κυνηγων ανα το κοσμο να μου πειτε εαν βλεπετε τελειες εφαρμογες!

Αν θελετε εφαρμογες σε σημερινο οπλο που να ειναι χωρις κανενα ψεγαδι τοτε πουληστε οτι εχετε σε ακινητο αυτοκινητο βαρκα κλπ γιατι μονο ετσι θα σας γινουξ προσιτες

Οταν οι γνωσεις μας ειναι θεωρητικες μονο και ιντερνετικες καλο ειναι να μην καταδικαζουμε κατι

Οπλα σταθμοι !!!

Αν κάτι λέγεται καλοπροαίρετα καλώς λέγεται, μπορεί να βοηθάει στο να ψαχτεί κάποιος περισσότερο για κάτι που θέλει να αγοράσει
Το κακοπροαίρετο είναι πρόβλημα....

Έχω πιάσει στα χέρια μου και δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορα φαμπαρμ (αυτογεμή και αλληλεπίθετα) ποτέ όμως πλαγιόκαννο... (είχα δει ένα Beta αλλά πολύ γρήγορα).

Από καραμπίνες δούλεψα μια ελέτζι γκουζγκαν 91 εκ ενός φίλου: μετριότατο και ΔΕΝ έβγαζε την σουπερ - ντούπερ τουφεκια που φημιζότανε

Πριν μερικά χρόνια φίλος μου έδωσε το Axis του για ένα κυνήγι (και του έδωσα ένα δικό μου παρομοίως), επίσης σε σκοπευτήριο έριξα σχεδόν μισή πούλα με ένα Elos tula.... Δεν είδα μηχανισμούς, αλλά από την εξωτερική εμφάνιση, τις εφαρμογές, την χρηστικότητα κ.λπ. η Fabarm ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου!

Με τις φωτό του φίλου μας του Μύρου αυτή η υπόληψη κατακρημνίστηκε στα τάρταρα!

Ο Βασίλης εύστοχα σημείωσε τις ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΟΛΚΗΣ απαράδεκτες για οποιοδήποτε όπλο, πολλώ δε μάλλον για όπλο αξίας 2.700 € εν Ελλάδι........

Το όπλο αυτό ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φύγει από το εργοστάσιο και η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Βλέπουμε κακοτεχνίες που δεν συναντάμε ούτε στα φτηνά ιταλικά πλαγιόκαννα (acciaio breda, breda B4, krup-essen Κ.λπ.) της δεκαετίας του 60-70-80. Πολλά δε μάλιστα από αυτά τα φτηνοντούφεκα είχαν και κάποια καλύτερα στοιχεία ποιότητας όσον αφορά τις εφαρμογές τους!

Δεν έχω δει πλαγιόκαννο ούτε των 500€, που να έχει τέτοια χάλια εφαρμογή καννών και βάσης!

χάσματα στην εφαρμογή των επιπέδων των καννών με την βάση και "δοντάκι" στην εφαρμογή των καννών με τα ημισφαίρια της μπάσκουλας, συναντώνται σε φτηνιάρικα ιταλικά και σε χαιβαν τουφεκ αξίας 10% της αξίας του εν λόγω "classis"

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/fabarm-classis-cal-12.3945/post-736974
Δεν το είχα δει αλλά τώρα που το είδα δεν έπρεπε να περάσει τέτοιο όπλο από τον ποιοτικό έλεγχο καμίας εταιρίας!!!!! Ούτε τα τουρκικά δεν είναι έτσι.

Παναγιώτη έχει καλησπέρα με έβαλες σε σκέψεις. Έχει ο κουμπάρος μου μια ίδια Euro caccia Και δεν έχει βγάλει το σκιτ από πάνω και έχει ρίξει χιλιάδες φισυγγια εμπλοκή μου είπε ότι του έκανε όταν την πήρε την πήγε στον αντιπρόσωπο κάτι άλλαξε επί τόπου τον κέρασε και μια κούτα φυσίγγια για να δοκιμάσει και από τότε τι σκοπευτήριο τη κυνήγι εμπλοκή ποτέ. Τώρα βρήκα και πήρα και εγώ μια ίδια σε άριστη κατάσταση και δεν την έχω δοκιμάσει λες να πάθω και εγώ τα ίδια με σένα? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος οπλουργος που να γνωρίζει από φαμπαρμ να λύσει το πρόβλημα?
Τώρα δεν ξέρω τότε μιλάμε για το 2003 δεν μου έφτιαξαν τίποτα!!!

Παναγιώτη έχει καλησπέρα με έβαλες σε σκέψεις. Έχει ο κουμπάρος μου μια ίδια Euro caccia Και δεν έχει βγάλει το σκιτ από πάνω και έχει ρίξει χιλιάδες φισυγγια εμπλοκή μου είπε ότι του έκανε όταν την πήρε την πήγε στον αντιπρόσωπο κάτι άλλαξε επί τόπου τον κέρασε και μια κούτα φυσίγγια για να δοκιμάσει και από τότε τι σκοπευτήριο τη κυνήγι εμπλοκή ποτέ. Τώρα βρήκα και πήρα και εγώ μια ίδια σε άριστη κατάσταση και δεν την έχω δοκιμάσει λες να πάθω και εγώ τα ίδια με σένα? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος οπλουργος που να γνωρίζει από φαμπαρμ να λύσει το πρόβλημα?
Νομίζω τότε είχε άλλον αντιπρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρος!

.very funny.
σημαίνει κακή αντιγραφή σουπερ ποζέ με ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ μεταξύ των τμημάτων - ΕΝΔΕΙΑ ΙΔΕΩΝ
άσε τα περάτζι ήσυχα, άλλες εφαρμογές έχουν ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
την χρειάζεται συχνά;.my man.
και οι εξωλκείς ΣΤΡΑΒΟΙ είναι και με ΧΑΣΜΑΤΑ !!!!
κι όταν βλέπεις σε φωτό το ΦΟΒΕΡΟ "ΔΟΝΤΙ" μεταξύ καννών και ημισφαιρίων μπάσκουλας, λογικό δεν είναι να παρασυρθείς;
Οσο για τις εφαρμογες
ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ τα 2.700 €!!!!!! για όπλο που ΖΗΛΕΥΕΙ τις εφαρμογές του μπαικάλ; που κοιτάει το highlander με το μακαρόνι;;; .very funny.
"ψεύτικες πλάκες" κατάλαβες τι έγραψες τώρα; υπερ-διπλασιάζεται η "τιμή" του για να μπει κάτι ΜΗ Χρηστικό .very funny.
"θέμα καθαρά της αγοράς" είναι τα 2.700 € ή τα 5.000+++€ .very funny.
ναι συμφωνώ, πετυχημένη η σύγκριση του συγκεκριμένου με αγγούρι! .yelling.
κοντινές φωτό; από μακρυά μπαμ έκανε
βρες ΜΙΑ μόνο ΜΙΑ φωτο ΟΧΙ όπλου 2.700 € αλλά 1.000 € με αυτό το δόντι και το χάσμα στη βάση..
άντε ντε!!!
.drunk.
α μπράβο, ούτε να καταδικάζουμε ΑΚΡΙΤΑ, ούτε όμως να θεοποιούμε, κοίταγες τον καθρέπτη όταν το έγραφες!!!! peng
Οπλα σταθμοι !!!
έχουν καμία σχέση αυτά που παραθέτεις με το δόντι και το χάσμα; .very funny.
έχουν καμία σχέση τα αλληλεπίθετα με τα πλαγιόκαννα; στο κλείδωμα και στις εφαρμογές; .my man.

στο πλαγιόκαννο ΠΡΕΠΕΙ να παγιδεύεται τσιγαρόχαρτο μεταξύ βάσης κι επιπέδων των καννών!

το αλληλεπίθετο δεν έχει τέτοια επαφή!

Πάντως όχι εσύ που προτείνεις να δώσουν 2.700 € ή ακόμα χειρότερα 5.000++++ €, γι αυτό το συγκεκριμένο "δίκαννο"........pray to God.
για 270 € οκ ΙΣΩΣ να το πρότεινα..... .sarcastic.

Χρύσανθε στο 'πα το .sex hard.σες και ψόφησε.................αστο βρε αγόρι μου.... άστο...... ο οπαδισμός είναι κακό πράγμα, σε τυφλώνει τόσο που δεν βλέπεις την μύτη σου....................

* είπαμε να μην στεναχωρήσουμε άλλο τους φίλους που είναι κάτοχοι, αλλά δεν μας αφήνει να αγιάσουμε ο "προστάτης των νέων κυνηγών" τες πα, πλάκα έχει.cofee.

**κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι αφού υποστηρίζεις όσα λες περί εφαρμογών κ.λπ :
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟΥ ΑΞΙΑΣ ΟΧΙ 2.700€, ΟΧΙ 1.700€, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ 1.000€
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΝΩΝ - ΒΑΣΗΣ!!!!
εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.........

*** μιλάω πάντα για το συγκεκριμένο όπλο των φωτογραφιών το οποίο δεν έπρεπε να φύγει από το εργοστασιο,
υπάρχουν και άλλα ιδίου τύπου πολύ καλύτερης κατασκευής:
https://www.volosguns.gr/index.php/...giokana/fabarm-beta-lux-bekatsas-60-cm-detail
https://www.volosguns.gr/index.php/opla-kynigiou/dikana-plagiokana/fabarm-beta-lux-detail

Κα
.very funny.

σημαίνει κακή αντιγραφή σουπερ ποζέ με ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ μεταξύ των τμημάτων - ΕΝΔΕΙΑ ΙΔΕΩΝ

άσε τα περάτζι ήσυχα, άλλες εφαρμογές έχουν ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

την χρειάζεται συχνά;.my man.

και οι εξωλκείς ΣΤΡΑΒΟΙ είναι και με ΧΑΣΜΑΤΑ !!!!
κι όταν βλέπεις σε φωτό το ΦΟΒΕΡΟ "ΔΟΝΤΙ" μεταξύ καννών και ημισφαιρίων μπάσκουλας, λογικό δεν είναι να παρασυρθείς;

ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ τα 2.700 €!!!!!! για όπλο που ΖΗΛΕΥΕΙ τις εφαρμογές του μπαικάλ; που κοιτάει το highlander με το μακαρόνι;;; .very funny.
"ψεύτικες πλάκες" κατάλαβες τι έγραψες τώρα; υπερ-διπλασιάζεται η "τιμή" του για να μπει κάτι ΜΗ Χρηστικό .very funny.

"θέμα καθαρά της αγοράς" είναι τα 2.700 € ή τα 5.000+++€ .very funny.

ναι συμφωνώ, πετυχημένη η σύγκριση του συγκεκριμένου με αγγούρι! .yelling.

κοντινές φωτό; από μακρυά μπαμ έκανε

βρες ΜΙΑ μόνο ΜΙΑ φωτο ΟΧΙ όπλου 2.700 € αλλά 1.000 € με αυτό το δόντι και το χάσμα στη βάση..
άντε ντε!!!

.drunk.

α μπράβο, ούτε να καταδικάζουμε ΑΚΡΙΤΑ, ούτε όμως να θεοποιούμε, κοίταγες τον καθρέπτη όταν το έγραφες!!!! peng

έχουν καμία σχέση αυτά που παραθέτεις με το δόντι και το χάσμα; .very funny.
έχουν καμία σχέση τα αλληλεπίθετα με τα πλαγιόκαννα; στο κλείδωμα και στις εφαρμογές; .my man.

στο πλαγιόκαννο ΠΡΕΠΕΙ να παγιδεύεται τσιγαρόχαρτο μεταξύ βάσης κι επιπέδων των καννών!

το αλληλεπίθετο δεν έχει τέτοια επαφή!

Πάντως όχι εσύ που προτείνεις να δώσουν 2.700 € ή ακόμα χειρότερα 5.000++++ €, γι αυτό το συγκεκριμένο "δίκαννο"........pray to God.
για 270 € οκ ΙΣΩΣ να το πρότεινα..... .sarcastic.

Χρύσανθε στο 'πα το .sex hard.σες και ψόφησε.................αστο βρε αγόρι μου.... άστο...... ο οπαδισμός είναι κακό πράγμα, σε τυφλώνει τόσο που δεν βλέπεις την μύτη σου....................

* είπαμε να μην στεναχωρήσουμε άλλο τους φίλους που είναι κάτοχοι, αλλά δεν μας αφήνει να αγιάσουμε ο "προστάτης των νέων κυνηγών" τες πα, πλάκα έχει.cofee.

**κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι αφού υποστηρίζεις όσα λες περί εφαρμογών κ.λπ :
ΧΡΥΣΑΝΘΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟΥ ΑΞΙΑΣ ΟΧΙ 2.700€, ΟΧΙ 1.700€, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ 1.000€
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΝΩΝ - ΒΑΣΗΣ!!!!
εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.........

*** μιλάω πάντα για το συγκεκριμένο όπλο των φωτογραφιών το οποίο δεν έπρεπε να φύγει από το εργοστασιο,
υπάρχουν και άλλα ιδίου τύπου πολύ καλύτερης κατασκευής:
https://www.volosguns.gr/index.php/...giokana/fabarm-beta-lux-bekatsas-60-cm-detail
https://www.volosguns.gr/index.php/opla-kynigiou/dikana-plagiokana/fabarm-beta-lux-detail
Κανει καλο να ιδρωνεις συνεχισε

Last edited:
Back