Μόνο ένα; ΧαχαΣυμπέρασμα:
Κάτι ξέρουν οι Έλληνες και έχουν (τουλάχιστον 1) αναπληρωματικό όπλο.
Μόνο ένα; ΧαχαΣυμπέρασμα:
Κάτι ξέρουν οι Έλληνες και έχουν (τουλάχιστον 1) αναπληρωματικό όπλο.
Οπλουργος που να γνωριζει απ'εξω και ανακατωτα τις Fabarm,ειναι ο Λιακος στον Ασπροπυργο.Παναγιώτη έχει καλησπέρα με έβαλες σε σκέψεις. Έχει ο κουμπάρος μου μια ίδια Euro caccia Και δεν έχει βγάλει το σκιτ από πάνω και έχει ρίξει χιλιάδες φισυγγια εμπλοκή μου είπε ότι του έκανε όταν την πήρε την πήγε στον αντιπρόσωπο κάτι άλλαξε επί τόπου τον κέρασε και μια κούτα φυσίγγια για να δοκιμάσει και από τότε τι σκοπευτήριο τη κυνήγι εμπλοκή ποτέ. Τώρα βρήκα και πήρα και εγώ μια ίδια σε άριστη κατάσταση και δεν την έχω δοκιμάσει λες να πάθω και εγώ τα ίδια με σένα? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος οπλουργος που να γνωρίζει από φαμπαρμ να λύσει το πρόβλημα?
Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο ΛιακοΟπλουργος που να γνωριζει απ'εξω και ανακατωτα τις Fabarm,ειναι ο Λιακος στον Ασπροπυργο.
Ειναι και επισημος οπλουργος της Touris,που ειναι η αντιπροσωπεια της Fabarm στην Ελλαδα.
Αν υπαρξει θεμα,πηγαινε κατευθειαν σε αυτον.
Ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εξαιρετικος επαγγελματιας.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου βρει λυση.
Ο ιδιος μαλιστα κυνηγαει εδω και 20-25 χρονια μονο με Fabarm.Μια euro lion mk2 αν δεν κανω λαθος....
H αντιπροσωπία δεν θα του έλεγε αλλιώς όπως και να’χει αν ενδιαφέρεται για την εξυπηρέτηση πελατών.Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο Λιακο
Ο Λιακος υποστηριζει το σερβις των Fabarm μονο των οπλων που ειναι εκτος εγγυησεως της εταιριας.Ειναι εξουσιοδοτημενος για τα οπλα αυτα απο τον Τουρη αντιπροσωπο τής Fabarm στην Ελλαδα.Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο Λιακο
Ετσι θυμαμαι.Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο Λιακο
ετσι ειναι.Ετσι θυμαμαι.
Να εχω κανει τοσο λαθος;
Ξερω σιγουρα οτι σε θεμα Fabarm βρισκεις την καλυτερη εξυπηρετηση στο συγκεκριμενο.
Θα το κοιταξω και θα ενημερωσω οσο πιο γρηγορα μπορω.
Αυτο ηθελα να γραψω στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου,αλλα επειδη δεν ημουν απολυτα σιγουρος το αφησα.Ο Λιακος υποστηριζει το σερβις των Fabarm μονο των οπλων που ειναι εκτος εγγυησεως της εταιριας.Ειναι εξουσιοδοτημενος για τα οπλα αυτα απο τον Τουρη αντιπροσωπο τής Fabarm στην Ελλαδα.
Ε ρε και να διαβάσει ο Τουρής το ποστ…Αυτο ηθελα να γραψω στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου,αλλα επειδη δεν ημουν απολυτα σιγουρος το αφησα.
Φανταζομαι οτι τα οπλα που εχουν εν ισχυ την εγγυηση τους,τα πανε Ιταλια.Αλλιως πληρωνεις στον Τουρη ή τα πας στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο.
Στην δικια μου,ειχε σπασει ενα εξαρτημα στην καννη απο ξεκαθαρη δικη μου αμελεια και δημιουργηθηκαν ακολουθως και καποιες αλλες ζημιες.
Την εστειλαν Ιταλια για φτιαξιμο και μου αλλαξαν και καννη.
Ολα δωρεαν λογω εγγυησης.
Δεν τους αναφεραμε το λαθος που εκανα!
Ριξαμε το φταιξιμο στο "ελλατωματικο οπλο"
Eχουν εξειδικευμένο τεχνικο για τα οπλα Fabarm στον Τουρη και αμμεσα επισκευαζονται χωρις κανενα προβλημα.Η εταιρια εχει φροντισει για πληρη στοκ ανταλλακτικών κατι ιδιαιτερα σημαντικο για την υποστηριξη των οπλων .Αυτο ηθελα να γραψω στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου,αλλα επειδη δεν ημουν απολυτα σιγουρος το αφησα.
Φανταζομαι οτι τα οπλα που εχουν εν ισχυ την εγγυηση τους,τα πανε Ιταλια.Αλλιως πληρωνεις στον Τουρη ή τα πας στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο.
Στην δικια μου,ειχε σπασει ενα εξαρτημα στην καννη απο ξεκαθαρη δικη μου αμελεια και δημιουργηθηκαν ακολουθως και καποιες αλλες ζημιες.
Την εστειλαν Ιταλια για φτιαξιμο και μιυ αλλαξαν και καννη.
Ολα δωρεαν λογω εγγυησης.
Δεν τους αναφεραμε το λαθος που εκανα!
Ριξαμε το φταιξιμο στο "ελλατωματικο οπλο"
Η υποστηριξη που παρεχει η αντιπροσωπια Τουρης ειναι εξαιρετικη μακαρι να ησαν και ολες οι υπολοιπες στο επιπεδο αυτο προς εξυπηρετηση μας.Ιδιαιτερα η Fabarm Iταλιας εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στο θεμα εξυπηρετησης των πελατων της ενιοτε και περαν των προσδοκιων οπως ετυχε στον Θοδωρη αλλα στον παρελθον και σε μενα προσωπικα με την 368 lux το 2008.Ε ρε και να διαβάσει ο Τουρής το ποστ…
Αυτά θέλω να ακούω. Εγώ είχα ένα πρόβλημα με την XLR. Η αντιπροσωπεία το έφτιαξε σε ροπή οφθαλμού.Η υποστηριξη που παρεχει η αντιπροσωπια Τουρης ειναι εξαιρετικη μακαρι να ησαν και ολες οι υπολοιπες στο επιπεδο αυτο προς εξυπηρετηση μας.Ιδιαιτερα η Fabarm Iταλιας εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στο θεμα εξυπηρετησης των πελατων της ενιοτε και περαν των προσδοκιων οπως ετυχε στον Θοδωρη αλλα στον παρελθον και σε μενα προσωπικα με την 368 lux το 2008.
τα οπλα φαμπαρμ τα φτιαχνει στην εταιρια ο γιαννης ο κοτσικος!!!!!!!!!!!!!!!!!Η υποστηριξη που παρεχει η αντιπροσωπια Τουρης ειναι εξαιρετικη μακαρι να ησαν και ολες οι υπολοιπες στο επιπεδο αυτο προς εξυπηρετηση μας.Ιδιαιτερα η Fabarm Iταλιας εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στο θεμα εξυπηρετησης των πελατων της ενιοτε και περαν των προσδοκιων οπως ετυχε στον Θοδωρη αλλα στον παρελθον και σε μενα προσωπικα με την 368 lux το 2008.