Fabarm Team

Παναγιώτη έχει καλησπέρα με έβαλες σε σκέψεις. Έχει ο κουμπάρος μου μια ίδια Euro caccia Και δεν έχει βγάλει το σκιτ από πάνω και έχει ρίξει χιλιάδες φισυγγια εμπλοκή μου είπε ότι του έκανε όταν την πήρε την πήγε στον αντιπρόσωπο κάτι άλλαξε επί τόπου τον κέρασε και μια κούτα φυσίγγια για να δοκιμάσει και από τότε τι σκοπευτήριο τη κυνήγι εμπλοκή ποτέ. Τώρα βρήκα και πήρα και εγώ μια ίδια σε άριστη κατάσταση και δεν την έχω δοκιμάσει λες να πάθω και εγώ τα ίδια με σένα? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος οπλουργος που να γνωρίζει από φαμπαρμ να λύσει το πρόβλημα?

Παναγιώτη έχει καλησπέρα με έβαλες σε σκέψεις. Έχει ο κουμπάρος μου μια ίδια Euro caccia Και δεν έχει βγάλει το σκιτ από πάνω και έχει ρίξει χιλιάδες φισυγγια εμπλοκή μου είπε ότι του έκανε όταν την πήρε την πήγε στον αντιπρόσωπο κάτι άλλαξε επί τόπου τον κέρασε και μια κούτα φυσίγγια για να δοκιμάσει και από τότε τι σκοπευτήριο τη κυνήγι εμπλοκή ποτέ. Τώρα βρήκα και πήρα και εγώ μια ίδια σε άριστη κατάσταση και δεν την έχω δοκιμάσει λες να πάθω και εγώ τα ίδια με σένα? Αν ναι δεν υπάρχει κάποιος οπλουργος που να γνωρίζει από φαμπαρμ να λύσει το πρόβλημα?
Οπλουργος που να γνωριζει απ'εξω και ανακατωτα τις Fabarm,ειναι ο Λιακος στον Ασπροπυργο.
Ειναι και επισημος οπλουργος της Touris,που ειναι η αντιπροσωπεια της Fabarm στην Ελλαδα.

Αν υπαρξει θεμα,πηγαινε κατευθειαν σε αυτον.
Ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εξαιρετικος επαγγελματιας.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου βρει λυση.

Ο ιδιος μαλιστα κυνηγαει εδω και 20-25 χρονια μονο με Fabarm.Μια euro lion mk2 αν δεν κανω λαθος....

Οπλουργος που να γνωριζει απ'εξω και ανακατωτα τις Fabarm,ειναι ο Λιακος στον Ασπροπυργο.
Ειναι και επισημος οπλουργος της Touris,που ειναι η αντιπροσωπεια της Fabarm στην Ελλαδα.

Αν υπαρξει θεμα,πηγαινε κατευθειαν σε αυτον.
Ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εξαιρετικος επαγγελματιας.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου βρει λυση.

Ο ιδιος μαλιστα κυνηγαει εδω και 20-25 χρονια μονο με Fabarm.Μια euro lion mk2 αν δεν κανω λαθος....
Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο Λιακο

Είσαι σίγουρος ότι είναι επίσημος της αντιπροσωπείας Θοδωρή; Ρωτάω για ένα φίλο που του είπαν να στείλει το όπλο του στην αντιπροσωπεια και όχι στο Λιακο Άμα είναι να το στείλει κατευθείαν στο Λιακο
H αντιπροσωπία δεν θα του έλεγε αλλιώς όπως και να’χει αν ενδιαφέρεται για την εξυπηρέτηση πελατών.

Ο Λιακος υποστηριζει το σερβις των Fabarm μονο των οπλων που ειναι εκτος εγγυησεως της εταιριας.Ειναι εξουσιοδοτημενος για τα οπλα αυτα απο τον Τουρη αντιπροσωπο τής Fabarm στην Ελλαδα.

Ετσι θυμαμαι.
Να εχω κανει τοσο λαθος;

Ξερω σιγουρα οτι σε θεμα Fabarm βρισκεις την καλυτερη εξυπηρετηση στο συγκεκριμενο.

Θα το κοιταξω και θα ενημερωσω οσο πιο γρηγορα μπορω.

Ο Λιακος υποστηριζει το σερβις των Fabarm μονο των οπλων που ειναι εκτος εγγυησεως της εταιριας.Ειναι εξουσιοδοτημενος για τα οπλα αυτα απο τον Τουρη αντιπροσωπο τής Fabarm στην Ελλαδα.
Αυτο ηθελα να γραψω στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου,αλλα επειδη δεν ημουν απολυτα σιγουρος το αφησα.
Φανταζομαι οτι τα οπλα που εχουν εν ισχυ την εγγυηση τους,τα πανε Ιταλια.Αλλιως πληρωνεις στον Τουρη ή τα πας στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο.

Στην δικια μου,ειχε σπασει ενα εξαρτημα στην καννη απο ξεκαθαρη δικη μου αμελεια και δημιουργηθηκαν ακολουθως και καποιες αλλες ζημιες.
Την εστειλαν Ιταλια για φτιαξιμο και μου αλλαξαν και καννη.
Ολα δωρεαν λογω εγγυησης.
Δεν τους αναφεραμε το λαθος που εκανα!
Ριξαμε το φταιξιμο στο "ελλατωματικο οπλο":p

Αυτο ηθελα να γραψω στο αμεσως προηγουμενο ποστ μου,αλλα επειδη δεν ημουν απολυτα σιγουρος το αφησα.
Φανταζομαι οτι τα οπλα που εχουν εν ισχυ την εγγυηση τους,τα πανε Ιταλια.Αλλιως πληρωνεις στον Τουρη ή τα πας στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο.

Στην δικια μου,ειχε σπασει ενα εξαρτημα στην καννη απο ξεκαθαρη δικη μου αμελεια και δημιουργηθηκαν ακολουθως και καποιες αλλες ζημιες.
Την εστειλαν Ιταλια για φτιαξιμο και μου αλλαξαν και καννη.
Ε ρε και να διαβάσει ο Τουρής το ποστ…

Την εστειλαν Ιταλια για φτιαξιμο και μιυ αλλαξαν και καννη.
Eχουν εξειδικευμένο τεχνικο για τα οπλα Fabarm στον Τουρη και αμμεσα επισκευαζονται χωρις κανενα προβλημα.Η εταιρια εχει φροντισει για πληρη στοκ ανταλλακτικών κατι ιδιαιτερα σημαντικο για την υποστηριξη των οπλων .

Ε ρε και να διαβάσει ο Τουρής το ποστ…
Η υποστηριξη που παρεχει η αντιπροσωπια Τουρης ειναι εξαιρετικη μακαρι να ησαν και ολες οι υπολοιπες στο επιπεδο αυτο προς εξυπηρετηση μας.Ιδιαιτερα η Fabarm Iταλιας εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στο θεμα εξυπηρετησης των πελατων της ενιοτε και περαν των προσδοκιων οπως ετυχε στον Θοδωρη αλλα στον παρελθον και σε μενα προσωπικα με την 368 lux το 2008.

Η υποστηριξη που παρεχει η αντιπροσωπια Τουρης ειναι εξαιρετικη μακαρι να ησαν και ολες οι υπολοιπες στο επιπεδο αυτο προς εξυπηρετηση μας.Ιδιαιτερα η Fabarm Iταλιας εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στο θεμα εξυπηρετησης των πελατων της ενιοτε και περαν των προσδοκιων οπως ετυχε στον Θοδωρη αλλα στον παρελθον και σε μενα προσωπικα με την 368 lux το 2008.
Αυτά θέλω να ακούω. Εγώ είχα ένα πρόβλημα με την XLR. Η αντιπροσωπεία το έφτιαξε σε ροπή οφθαλμού.
Χωρίς μα και μου.

τα οπλα φαμπαρμ τα φτιαχνει στην εταιρια ο γιαννης ο κοτσικος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το after sales είναι τρομερά σημαντικό.
No questions asked.
Χωρίς καμία ερώτηση !!!

Μου έχει τύχει, όχι με όπλα ...

Παιδιά να σας πω το πρόβλημα, δεν χρειάζεται κύριε, θα το αλλάξουμε με καινούργιο μοντέλο.
LG η εταιρία πριν χρόνια. Και μερικές άλλες.

Δεν υπήρχε λειτουργικό πρόβλημα, απλά ένα πλαστικό ήταν λίγο στραβωμένο.

Αυτές οι εταιρίες θα επιζήσουν.

Το πλαγιο της φαμπαρμ ειναι ενα απο τα πιο στιβαρα πλαγιοκαννα της αγορας σημερα σε συστημα κλειδωματος

Ειναι ενα οπλο με μηχανισμο ατην πλακα της σκανδαλης και μασιφ βαση για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο

Λιγα ειναι τα πλαγιοκαννα με τετοια χαρακτηριστικα και η αξια τους ειναι οσο μιας μεσονετας πχ περαζζι

Ειναι ευκολα προςβασιμο σε συντηρηση η εαν χρειαστει επιδιορθωση

Οταν δεν ξεχωριζουμε τα κλειδια απο τους εξολκεις και την διαιρεση τους αφου λειτουργουν ανεξαρτητα καλο ειναι να μην σχολιαζουμε τον αριθμο των κλειδιων η τις εφαρμογες τους και το ειδος κολλησης των καννων

Οσο για τις εφαρμογες
Ειναι ενα οπλο που παραγεται με cnc φια να εχει ολα οσα προαναφερα σε οσο πιο προσιτη τιμη γινεται!
Υπαρχει και το ιδιο ακριβως μοντελο που φτιαχνεται στο χερι με ψευτικες πλακες που η τιμη του ειναι πανω απο διπλασια!

Τωρα εαν εσεις εκει εχετε στην επιλογη αγορας και τις καραμπινες και ανεβαζουν κατα πολυ την αξια σε ενα δικαννο δεν ειναι θεμα κοστολογησης του οπλου αλλα καθαρα της αγορας!

Και το αγγουρακι μπορει να ειναι θερμοκηπιου αλλα επειδη υπαρχει το υερμοκηπιου το αγγουρακι απο χωραφι παντα θα ειναι πιο ψηλα σε τιμη!

Το να βγαλουμε πολυ κοντινες φωτο για να πουμε δεν εχει καλες εφαρμογες χωρις να το χουμε στο χερι ειναι ευκολο

Θα σας παραθεσω τετοιες φωτο απο οπλα σταθμους σε αντοχη χρηστικοτητα και αξια στα χερια χιλιαδων σκοπευτων και κυνηγων ανα το κοσμο να μου πειτε εαν βλεπετε τελειες εφαρμογες!

Αν θελετε εφαρμογες σε σημερινο οπλο που να ειναι χωρις κανενα ψεγαδι τοτε πουληστε οτι εχετε σε ακινητο αυτοκινητο βαρκα κλπ γιατι μονο ετσι θα σας γινουξ προσιτες

Οταν οι γνωσεις μας ειναι θεωρητικες μονο και ιντερνετικες καλο ειναι να μην καταδικαζουμε κατι

Εφαρμογες σε 725 και μπερετα 687 αλληλεπιθετα
Οπλα σταθμοι !!!
Για να δουμε μπορει να πει κανεις οτι αυτα τα οπλα ειναι σκαρτα;

Εδω μεσα θελουμε να προστατευσουμε τους νεους κυνηγους απο λαθος αγορες κλπ!
Ηθελα να ξερα απο τις θεωρειες τις δικες μας ποιος θα τους προστατευσει!

Attachments

• 4792F9BF-E78C-47D0-9E1B-B23E2DFD9C14.jpeg
    4792F9BF-E78C-47D0-9E1B-B23E2DFD9C14.jpeg
    193,9 KB · Προβολές: 47
  • 9AA5AABF-DFB5-4599-84FA-8C298B1C446E.jpeg
    9AA5AABF-DFB5-4599-84FA-8C298B1C446E.jpeg
    160,9 KB · Προβολές: 48
  • 81E235C0-8A06-450C-835B-57697039C956.jpeg
    81E235C0-8A06-450C-835B-57697039C956.jpeg
    172,2 KB · Προβολές: 48
  • 2C370CDC-449C-4E20-84DC-C80CC53EDA51.jpeg
    2C370CDC-449C-4E20-84DC-C80CC53EDA51.jpeg