Καταρχάς καλησπέρα στην ομάδα και ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ονομάζομαι Αρώνης Θεόδωρος και πρόσφατα απέκτησα την πρώτη μου fabarm xlr5 composite . Είμαι παντελος άσχετος με καραμπίνες αλλά έχω αρκετές γνώσεις σε ραβδωτό πιστόλι καθώς είμαι σκοπευτής ipsc. Πήγα σκοπευτήριο και έρηξα 25-30 φυσσιγκια από 40 έως 32 γρ τόσο συγκέντρωσης όσο και διασποράς. Επίσης σήμερα έρηξα Τραπ 2 κουτιά 32γρ διασποράς και συγκέντρωσης. Το όπλο μου έκατσε απίστευτα καλά , φοβερή ντουφέκια , ποιότητα ....γενικά οπλαρα . Πάνε τώρα στα δυσάρεστα και σε μια απορία . Παρατήρησα μια αστοχία αν μπορώ να την πω στο ποτήρι αερίων και αύριο μάλιστα πάει Τουρη για δωρεάν αλλαγη . Επίσης παρατήρησα αυτή την μαυρίλα που μένει πάνω στο έμβολο αερίων το οποίο αν κατάλαβα καλά δεν το πειράζω καθόλου η το καθαρίζω με κινδύνο να ξεφλουδίσει η επιστρωση με το χρυσό χρώμα . Αυτό που με έχει εκνευρίσει απίστευτα είναι η μολυβωση αν το λέω σωστά που βρίσκω μέσα στην κάννη. Σαν να λιώνουν τα σκάγια μέσα στην κανη . Τόσο χτες από 25 βολές όσο και σήμερα από 50 βολές μου πήρε πάνω από 40 λεπτά με g96 αν το λέω σωστά και μεταλλική βούρτσα και πανιά για να επαναφέρω την γυαλαδα . Απίστευτη ποσότητα μολυβδωσης . Μου έφυγαν τα χέρια στο τρίψιμο . Είναι λογικό ? Τα φυσσιγκια είναι 1) Ρουμελιώτης 32γρ συγκέντρωσης 8 , gorilla elix disp 36-34-32 διασποράς 6-8-8 νούμερο και overmax 40gr συγκέντρωσης 4αρι . Λίγη βοήθεια παρακαλώ . Κάνω κάτι λάθος ? Είναι λογικό τόσο μολύβι εσωτερικά λιωμένο στην κανη ?